Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κλάμα: Τον ρώτησαν τι μήνυμα έστειλε στο 13033 για να βγει και απάντησε "στην τύχη το έχω ρίξει" (video)

Φιλάρας

16 Απριλίου 2020 10:35
Κλάμα: Τον ρώτησαν τι μήνυμα έστειλε στο 13033 για να βγει και απάντησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά με τον παππού που πήγαινε στο γήπεδο της ΑΕΚ, ο συγκεκριμένος φίλος κερδίζει το βραβείο για την viral αντίδραση καραντίνας.

Από τα μέσα Μαρτίου που άρχισαν να επιβάλλονται τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, έχουν υπάρξει ουκ ολίγα viral περιστατικά...

Ωστόσο υπάρχουν κάποια που έχουν ξεχωρίσει, όπως είναι για παράδειγμα ο ηλικιωμένος που πιάστηκε χωρίς τα σωστά δικαιολογητικά στο Ζάππειο να πηγαίνει να δει το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην κατηγορία αυτή λοιπόν ανήκει και ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο, όπως παρουσιάστηκε στον ΣΚΑΙ σε θέμα για τους ελέγχους που γίνονται στους οδηγούς...

Υπήρξε λοιπόν ο παρακάτω διάλογος:

Δημοσιογράφος: Και έχετε στείλει SMS ή έχετε χειρόγραφη άδεια
Οδηγός: SMS
Δημοσιογράφος: Ποιος (εννοώντας τον αριθμό δικαιολογίας)
Οδηγός: Εεεε, χε, εε, τώρα στην τύχη τα έχω ρίξει και εγώ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κορωνοϊός: Το απόλυτο χάος σε οικισμό Ρομά στην Ξάνθη

Το απόλυτο χάος επικράτησε νωρίτερα σε οικισμό Ρομά στην Ξάνθη καθώς υπάρχουν φόβοι για κρούσματα κορωνοϊού στον καταυλισμό. Μετά την πρόσφατη "βόμβα" κρουσμάτων σε αντίστοιχο καταυλισμό στη Λάρισα, με το νεότερο κρούσμα μια 18χρονη, φόβοι υπάρχουν για όλους τους οικισμούς Ρομά ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xantinea.gr, οι κάτοικοι έσπευσαν στο σημείο που βρίσκονται τα περιπολικά της Αστυνομίας και περιφρουρούν τον οικισμό και άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται. Μεταξύ άλλων τόνιζαν πως δεν αποτελούν υγειονομική βόμβα, όπως τους χαρακτηρίζουν και δεν υπάρχουν ανάμεσά τους κρούσματα κορωνοϊού. Οι τόνοι έπεσαν χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο και οι κάτοικοι επέστρεψαν στον οικισμό τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share