Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φαίνεται σαν μια θολή φωτογραφία - Όμως όταν κοίταξε καλύτερα της κόπηκε το αίμα

Ανατριχιαστικό!

15 Απριλίου 2020 08:47
Φαίνεται σαν μια θολή φωτογραφία - Όμως όταν κοίταξε καλύτερα της κόπηκε το αίμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρχικά νόμιζε πως η φωτογραφία ήταν θολή, ωστόσο στη συνέχει της κόπηκε το αίμα, διότι είδε κάτι άλλο πίσω από τον άνδρα της.

Πολλές φορές, έχει συμβεί να βγάλουμε φωτογραφίες και στη συνέχεια να δούμε κάτι πίσω από αυτές. Αυτό συνέβη και με μια όμορφη οικογένεια. Δείτε εδώ τι έγινε πίσω από την φωτογραφία τους και θα ανατριχιάσετε. Πάμε όμως, να δούμε, τι γίνεται πίσω από τη σημερινή ιστορία μας.

Ένα από τα συναρπαστικά πράγματα για τις φωτογραφίες και τα βίντεο, είναι ότι μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε κάτι, που δεν είχαμε προσέξει τη στιγμή της λήψης. Όπως αυτή η γυναίκα, που έβγαλε μια συνηθισμένη φωτογραφία του φίλου της, και συνειδητοποίησε κάτι παράξενο να κρύβεται στο βάθος.

Ένας χρήστης, μοιράστηκε μια παράξενη εμπειρία με πρωταγωνιστές τον πατέρα του και τη φίλη του σε πάρκο στο Κολοράντο στις ΗΠΑ. Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφία τον φίλο της, που είναι ντροπαλός και δε του αρέσει να φωτογραφίζεται. Όταν είδε τη φωτογραφία παρατήρησε μια τρομακτική φιγούρα να κινείται στα χόρτα, πίσω από τον φίλο της.

Χρησιμοποίησε το κινητό της για να βγάλει βίντεο, και κατέγραψε τη φιγούρα στο βάθος που φαίνεται να κινείται: Αργότερα, ο πατέρας του χρήστη επέστρεψε στην περιοχή και έβγαλε μια άλλη φωτογραφία (στα αριστερά) από διαφορετική γωνία, για να συγκρίνει τις δύο φωτογραφίες.

Το πιο παράξενο είναι ότι το γρασίδι δεν είναι πολύ ψηλό για να κρύψει ένα άτομο, ούτε το άτομο θα μπορούσε να στέκεται σε κάποια τρύπα. Τι συνέβη άραγε; Όποια και αν είναι η αλήθεια, προκαλεί ερωτήματα και θεωρίες. Εσείς τι πιστεύετε ότι ήταν;

Δημοσίευσε μια φωτογραφία με την γυναίκα του - Μόλις δείτε τι της κάνει θα μείνετε άφωνοι

Ένας νεαρός άντρας δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αρραβωνιαστικιά του, και προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο. Η αγάπη που τρέφει για την κοπέλα του, και την εκτίμηση που δείχνει σε όλες τις γυναίκες αποτυπώνεται σε μια εικόνα.

Ο Τζος Στρίτερ και η αρραβωνιαστικιά του Αριάνα Γουάρντ περιμένουν το πρώτο τους μωρό. Μαζί βιώνουν τις αλλαγές που επιφέρει η εγκυμοσύνη στο σώμα της γυναίκας και την ανάπτυξη του μωρού.

Η δημοσίευσή του στο Facebook συνοδευόταν με μια φωτογραφία: ο Στρίτερ στέκεται πίσω από την αρραβωνιαστικιά του κρατώντας τα μαλλιά της, καθώς εκείνη είναι σκυμένη πάνω από τη λεκάνη, νιώθοντας αδιαθεσία και ναυτία, εξαιτίας της εγκυμοσύνης. Αποτελεί ακόμα μια φωτογραφία που προκαλεί συγκίνηση, αλλά και θαυμασμό, όπως και αυτή η φωτογραφία μιας κοπέλας και του σύντροφού της που θα δείτε εδώ.

Εκφράζει την εκτίμησή του όχι μόνο για την αρραβωνιαστικιά του, αλλά για όλες τις γυναίκες, και παραδέχεται ότι δεν περίμενε ότι η εγκυμοσύνη θα άλλαζε τόσο πολύ τη ζωή τους. Γράφει στη δημοσίευσή του:

“Η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη μου εμπειρία. Μου έχει μάθει τόσο πολλά, που πίστευα ότι ξέρω, σου προσφέρει εκνευρισμό, ενόχληση, αγάπη και φροντίδα περισσότερο από όσο έχεις, υπομονή και σεβασμό. Πλέον έχω διαφορετική αντίληψη τώρα που τη βιώνω από κοντά. Έχει τόση δουλειά να κάνεις. Κάθε δευτερόλεπτο το αξίζει, έχει καταλάβει τελείως την αρραβωνιαστικιά μου με άγχος, πόνο, και αδιαθεσία ολόκληρη τη μέρα. Οι γυναίκες πονάνε, γίνονται τόσο συναισθηματικές και κουράζονται και δε μπορούν να εξηγήσουν γιατί. Αλλά τότε επεμβαίνω εγώ, την κάνω να αισθανθεί ότι είναι εντάξει να κλάψει, να αναστατωθεί, να θυμώσει και να γελάσει, και να την κάνω να νιώσει βασίλισσα.

Επειδή δημιουργεί ζωή και αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον και εκπληκτικό για μένα. Την κάνω να χαμογελάει κάθε μέρα επειδή η εμφάνισή της αλλάζει, οι ορμόνες της τρελαίνονται, παίρνει βάρος και πιστεύει ότι την κάνει να φαίνεται λιγότερο όμορφη, αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ.

Ως πατέρας και στοργικός αρραβωνιαστικός μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι το καλύτερο σχολείο που υπάρχει και να είμαι εκεί κάθε φορά που με χρειάζεται, να την αγαπώ και να της θυμίζω πόσο όμορφη είναι, επειδή αυτή είναι η καλύτερη εμπειρία που έχω ζήσει. Σέβομαι όλες τις γυναίκες για όσα περνάνε και είμαι με το μέρος σας. Πλέον έχω διαφορετική αντίληψη τώρα που τη βιώνω από κοντά. Η καλύτερη εκπαίδευση που μπορεί να ζήσει ένας άντρας.”

Η δημοσίευσή του έχει μοιραστεί πάνω από 35.000 φορές, καθώς όλοι συγκινούνται με την απλότητα και την αγάπη του προς την αρραβωνιαστικιά του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share