Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα παιδιά αυτής της 60χρονης της έκαναν δώρο μια επίσκεψη στον κορυφαίο κομμωτή - Η μεταμόρφωσή της άφησε τους πάντες άναυδους!

Ολική μεταμόρφωση!

11 Απριλίου 2020 15:19
Τα παιδιά αυτής της 60χρονης της έκαναν δώρο μια επίσκεψη στον κορυφαίο κομμωτή - Η μεταμόρφωσή της άφησε τους πάντες άναυδους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν μια γυναίκα μεγαλώνει αρχίζει και παραμελεί τον εαυτό της μιας και νιώθει μια απογοήτευση. Γι' αυτό ακριβώς υπάρχει ένας κορυφαίος κομμωτής και μακιγιέρ που αναλαμβάνει αποκλειστικά γυναίκες άνω των 50 και τις κάνει πραγματικά αγνώριστες, για παράδειγμα, δείτε εδώ την ολική μεταμόρφωση μιας γκριζομάλλας γυναίκας.

Ο Κρίστοφερ Χόπκινς έχει ιδρύσει το κέντρο καλλωπισμού στην περιοχή του Μισισιπί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον λατρεύουν οι γυναίκες, κυρίως οι μεγαλύτερης ηλικίας. Πρόκειται για έναν κομμωτή και μακιγιέρ, ο οποίος μπορεί να μεταμορφώσει προς το καλύτερο, οποιονδήποτε άνθρωπο πέσει στα χέρια του. Μάλιστα, φέρει το προσωνύμιο «The Makeover Guy».

Στην περίπτωση της Κιμ επιβεβαιώνεται ο τίτλος του! Η 60χρονη Κιμ είχε γενέθλια και η οικογένεια της, που την έβλεπε να έχει πέσει ψυχολογικά , ενώ παλιότερα είχε εκμυστηρευτεί στην κόρη της ότι μία επίσκεψη στον χώρο του Χόπκινς ήταν όνειρο γι αυτήν, της έκανε δώρο μία περιποίηση από τον διάσημο κομμωτή.

Το αποτέλεσμα; Την αποζημίωσε στο απόλυτο. Η Κιμ αφέθηκε στα χέρια του Χόπκινς και μετά ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Για την ακρίβεια μία γυναίκα πολύ νεότερη από αυτή που έδειχνε πριν.

Δείτε τη μεταμόρφωσή της βήμα βήμα:

Δεν την γνώριζαν ούτε τα παιδιά της - Μπήκε στο κομμωτήριο με γκρίζα, κατσαρά μαλλιά και βγήκε…

Όταν η Susan αποφάσισε πως είχε κουραστεί από τις γκρι μπούκλες της, ήξερε πως υπήρχε ένα άτομο που θα μπορούσε να την κάνει να νιώσει νέα ξανά.

Γι’αυτό και ταξίδεψε από το Wisconsin με την αδερφή της για να βρει τον Christopher Hopkins. Το μόνο που του είπε ήταν πως ήθελε να αλλάξει την εμφάνισή της.

Δεν την ένοιαζε το μήκος, το χρώμα ή το στυλ – ήθελε απλά να ξεφορτωθεί το γκρι και να κάνει κάτι διασκεδαστικό!

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ λαμπερό και σίγουρα κάτι που δεν περίμενε! Το πρώτο πράγμα που της έκανε ήταν να την ρωτήσει για τις ανάγκες της.

Αμέσως, ήξερε τι έπρεπε να κάνει! Ενώ δεν είναι κακό να έχεις γκρι μαλλιά, η Susan τα είχε βαρεθεί και ήθελε κάτι καινούργιο.

Νιώθοντας την επιθυμία της για αλλαγή, ο Christopher την έβαλε να κάτσει στην καρέκλα και έπιασε δουλειά! Αντί να της τα βάψει καφέ ή ξανθά, αποφάσισε να της τα κάνει κόκκινα.

Ήταν ο τέλειος τρόπος να αναδείξει την λαμπερή της προσωπικότητα. Αφού τέλειωσε με το βάψιμο, συνέχεια είχε το κούρεμα!

Αφού τέλειωσε και με το κούρεμα και το μακιγιάζ, η Susan μπορούσε επιτέλους να ρίξει μια ματιά στον καθρέφτη!

Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! Η Susan ερωτεύτηκε αμέσως την νέα της εμφάνιση!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share