Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Ο σκύλος της φωτογραφίας βρίσκεται κάθε μέρα στην εκκλησία - Ο λόγος θα ραγίσει καρδιές...

Δεν θα το πιστεύετε!

11 Απριλίου 2020 08:52
Ο σκύλος της φωτογραφίας βρίσκεται κάθε μέρα στην εκκλησία - Ο λόγος θα ραγίσει καρδιές...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είναι ο λόγος που ο σκύλος της φωτογραφίας βρίσκεται κάθε μέρα μέσα στην εκκλησία; Μόλις μάθετε θα ραγίσουν οι καρδιές σας!

Όλοι ξέρουμε πως ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και είναι πολύ δεμένοι με τα αφεντικά τους, όπως και αυτός ο σκύλος που δεν άφησε ποτέ τον ιδιοκτήτη του!

Ο λόγος για τον Τόμι, έναν γερμανικό ποιμενικό, ο οποίος πηγαίνει στη λειτουργία σχεδόν καθημερινά και κάθεται υπομονετικά μπροστά στο ιερό. Ο δωδεκάχρονος σκύλος πηγαίνει εκεί από αγάπη...

Συγκεκριμένα, το σκυλάκι πηγαίνει κάθε μέρα στη λειτουργία, διότι στη συγκεκριμένη εκκλησία είδε τελευταία φορά την αφεντικίνα του.

Η κηδεία της έγινε σε αυτή την εκκλησία. Ο Τόμι πηγαίνει εκεί κάθε μέρα και παρακολουθεί με καρτερία μήπως και γυρίσει πίσω.

Σκύλος πήγαινε κάθε μέρα στην εκκλησία

Παράτησαν ανάπηρο σκυλάκι στο δρόμο - Όταν μάθετε γιατί του άφησαν μαζί ένα χαλασμένο καροτσάκι και πάνες θα λυγίσετε

Μια ιστορία που ραγίζει καρδιές και προκαλεί οργή! Πόσο θλίψη για αυτό το σκυλάκι που παράτησαν με καροτσάκι και πάνες επειδή ήταν ανάπηρο;

Το περιστατικό συνέβη στην Αργεντινή και δυστυχώς δεν γίνεται πρώτη φορά, θυμηθείτε και το σκυλάκι που παράτησαν μέσα σε μια μαύρη σακούλα! Το σκυλί είναι παράλυτο και οι ιδιοκτήτες του δεν την ήθελαν πλέον. Οι άνθρωποι αυτοί απλά αποφάσισαν ότι θα γίνει το πρόβλημα κάποιου άλλου. Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός σε ένα αθώο σκυλί;

Η Λουνίτα δεν άξιζε αντιμετώπιση τέτοιου είδους. Σε κανένα ανάπηρο ζώο δεν αξίζει. Ένας περαστικός ήθελε να σιγουρευτεί ότι επρόκειτο να λάβει τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν. Την πήγαν σε κλινική ζώων. Της δόθηκε η φροντίδα που χρειαζόταν και της παρείχαν ένα αναπηρικό καροτσάκι που να λειτουργεί!

Βρήκε τελικά οικογένεια!

Τώρα που είχε και πάλι τροχούς, επανήλθε στη ζωή. Ενώ οι διασώστες δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τους πρώην ιδιοκτήτες της, αποφάσισαν να της βρουν μια νέα οικογένεια. Μια οικογένεια προσπάθησε να την φροντίσει, αλλά αναγκάστηκε να την φέρει πίσω στο καταφύγιο ζώων. Όταν το καταφύγιο ανέβασε την ιστορία της Lunita στο διαδίκτυο, υπήρχε τεράστια ανταπόκριση.

Όλοι αισθάνθηκαν απαίσια για τους άθλους που πέρασε. Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι δεν θα υποφέρει πλέον. Τώρα η Λουνίτα ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ζει τη ζωή που πάντα της άξιζε.
Ζούσε μια υπέροχη ζωή μέχρι τα 11α γενέθλια της όπου τελικά αρρώστησε.

Δυστυχώς, η Λουνίτα πέθανε λίγο αργότερα. "Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Την αγάπησα τόσο πολύ", δήλωσε η μητέρα της Λουνίτα σε μια ανάρτηση της στο Facebook.

Δείτε το σπαρακτικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share