Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα, μόλις όμως σηκωθεί όρθια θα πάθετε σοκ

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

9 Απριλίου 2020 10:53
Όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα, μόλις όμως σηκωθεί όρθια θα πάθετε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα, μόλις όμως σηκώθηκε όρθια...,ωστόσο δεν είναι η μόνη γυναίκα που μας έχει αφήσει άφωνους αλλά και οι απίστευτες φωτογραφίες αυτής της γυναίκας!

H Κάρολαιν Άρθουρ, μια μητέρα από την Μελβούρνη της Αυστραλίας έχει πάρει από τα παιδιά της το παρατσούκλι «ανθρώπινος ουρανοξύστης».

H μητέρα δύο παιδιών είναι πρώην μοντέλο και έχει ύψος 1,87 μ. Τα υπέροχα πόδια της καταλαμβάνουν το 69% της φιγούρας της, έχοντας μήκος 130 εκατοστά!

Το Barcroft TV έκανε γνωστή την ιστορία της Κάρολαιν, και η ίδια σκέφτεται να επικοινωνία με το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες για να ανακαλύψει αν το σωματικό της προσόν μπορεί να θεωρηθεί παγκόσμιο ρεκόρ. Το πιο πρόσφατο παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο μακριά πόδια καταλαμβάνει μια Ρωσίδα, έχοντας μήκος ποδιών 1,27 μέτρα το 2003.

Σε όλη της τη ζωή, η Κάρολάιν αντιμετώπισε δυσκολίες να βρει ρούχα που να της κάνουν. Ο σύζυγός της Κάμερον μοιράστηκε ότι ποτέ δε του άρεσαν οι ψηλές γυναίκες, αλλά λατρεύει τη γυναίκα του.

Η μητέρα της Τζάνετ νιώθει πολύ περήφανη για το ύψος της κόρης της και της αρέσει να βλέπει την αντίδραση του κόσμου όταν βγαίνουν έξω.

Κατά την παιδική της ηλικία, δεν έλειψαν τα πειράγματα από τα άλλα παιδιά και υπήρχαν στιγμές που δεν ένιωθε όμορφη ή ελκυστική, αλλά αργότερα η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ την βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Αυτή η γυναίκα επισκέφθηκε με την κόρη της τον οδοντίατρο - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας σοκάρει!

Πώς μια επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να γίνει viral; Η μόδα με τα διάφορα challenge που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καλά κρατεί. Αυτή τη φορά όμως το περιστατικό είναι πραγματικά αδιανόητο καθώς το challenge δεν το ξεκίνησε κάποια έφηβη ή νεαρή κοπέλα αλλά η μητέρα της. Ωστόσο, το τραγικότερο όλων challenge κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, είναι το λεγόμενο coronavirus challenge και προτρέπει κόσμο να γλείψει μια... λεκάνη. Δείτε εδώ μια γυναίκα που αποδέχτηκε την πρόκληση!

Η διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθήσεις, να βιντεοσκοπήσεις και να ανεβάσεις στο προσωπικό σου λογαριασμό είναι να γλείψεις ένα αντικείμενο που δεν σου ανήκει και να το επιστρέψεις στη θέση του.

Αυτή τη φορά μία 30χρονη γυναίκα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα έφτασε στο σημείο να βιντεοσκοπήσει την κόρη της να γλείφει ένα γλωσσοπίεστρο μέσα σε οδοντιατρική κλινική και να το επιστρέφει στη θέση που το είχαν αφήσει οι γιατροί.

Η μητέρα έκρινε πως ήταν καλή ιδέα να ανεβάσει το βίντεο στο Snapchat, με την ακόμη πιο προκλητική λεζάντα «μην μου λέτε πώς να ζήσω τη ζωή μου».

Girl licks medical supplies at local doctors office

WHAT?! This video appears to show a girl licking a tongue depressor in a local doctor's office and sticking it back in a container. Action News Jax reporter Beth Rousseau will have a full report on CBS47 at 5 p.m.: https://bit.ly/2JtWTwU

Posted by Action News Jax on Wednesday, July 10, 2019
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share