Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

29χρονη «μεταμορφώνεται» σε... ζόμπι - Η σπάνια ασθένεια που προκαλεί τρόμο (Video)

Ανατριχιαστικό

8 Απριλίου 2020 20:44
29χρονη «μεταμορφώνεται» σε... ζόμπι - Η σπάνια ασθένεια που προκαλεί τρόμο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα προκαλεί η εικόνα μιας 29χρονης η οποία δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει την σπάνια ασθένεια , αλλά και τον τρόμο όσων των αντικρίζουν. Επίσης, δείτε μια 41χρονη που μοιάζει με 90χρονη γιαγιά, με την σπάνια ασθένεια που πάσχει να σοκάρει.

H 29χρονη Karine de Souzaαπό τη Fortaleza της Βραζιλίας, διαγνώστηκε από την ηλικία των τριών με μια σπάνια δερματική πάθηση την Xeroderma Pigmentosum και πρέπει κάθε δυο ώρες να βάζει στο δέρμα της ενυδατικές κρέμες αλλά και αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας γιατί ακόμη και σε λιγοστή ηλιοφάνεια... καίγεται.

Η άτυχη γυναίκα έχει κάνει περισσότερες από 130 μικρές επεμβάσεις για να αφαιρεί το κατεστραμμένο δέρμα της ενώ στην περιοχή της μύτης και του άνω χείλους το δέρμα έχει αφαιρεθεί εντελώς και στο δρόμο όλοι της κοιτάζουν και λένε ότι μοιάζει με ζόμπι. Η ίδια δηλώνει: «Μια φορά ζούμε» λέει και δηλώνει ευτυχισμένη δίπλα στο σύζυγο και την οικογένεια της.

Αυτή η γυναίκα επισκέφθηκε με την κόρη της τον οδοντίατρο - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας σοκάρει!

Πώς μια επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να γίνει viral; Η μόδα με τα διάφορα challenge που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καλά κρατεί. Αυτή τη φορά όμως το περιστατικό είναι πραγματικά αδιανόητο καθώς το challenge δεν το ξεκίνησε κάποια έφηβη ή νεαρή κοπέλα αλλά η μητέρα της. Ωστόσο, το τραγικότερο όλων challenge κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, είναι το λεγόμενο coronavirus challenge και προτρέπει κόσμο να γλείψει μια... λεκάνη. Δείτε εδώ μια γυναίκα που αποδέχτηκε την πρόκληση!

Η διαδικασία την οποία πρέπει να ακολουθήσεις, να βιντεοσκοπήσεις και να ανεβάσεις στο προσωπικό σου λογαριασμό είναι να γλείψεις ένα αντικείμενο που δεν σου ανήκει και να το επιστρέψεις στη θέση του.

Αυτή τη φορά μία 30χρονη γυναίκα στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα έφτασε στο σημείο να βιντεοσκοπήσει την κόρη της να γλείφει ένα γλωσσοπίεστρο μέσα σε οδοντιατρική κλινική και να το επιστρέφει στη θέση που το είχαν αφήσει οι γιατροί.

Η μητέρα έκρινε πως ήταν καλή ιδέα να ανεβάσει το βίντεο στο Snapchat, με την ακόμη πιο προκλητική λεζάντα «μην μου λέτε πώς να ζήσω τη ζωή μου».

Girl licks medical supplies at local doctors office

WHAT?! This video appears to show a girl licking a tongue depressor in a local doctor's office and sticking it back in a container. Action News Jax reporter Beth Rousseau will have a full report on CBS47 at 5 p.m.: https://bit.ly/2JtWTwU

Posted by Action News Jax on Wednesday, July 10, 2019
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share