Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Έγκυος μητέρα σε τρίδυμα ανεβάζει κάθε βδομάδα την κοιλιά της που φουσκώνει και οι φωτογραφίες είναι ό,τι πιο γλυκό είδατε σήμερα

Θα σας φτιάξει την μέρα!

8 Απριλίου 2020 17:39
Έγκυος μητέρα σε τρίδυμα ανεβάζει κάθε βδομάδα την κοιλιά της που φουσκώνει και οι φωτογραφίες είναι ό,τι πιο γλυκό είδατε σήμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια έγκυος μητέρα που περιμένει τρίδυμα βγάζει φωτογραφία κάθε βδομάδα την κοιλιά της που είναι φουσκωμένη.

Η 36χρονη Maria από την Κοπεγχάγη της Δανίας, έχει συγκεντρώσει πάνω από 46.000 ακόλουθους στο Instagram, πολλοί από τους οποίους άρχισαν να την ακολουθούν από τότε που άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά της. Η εγκυμονούσες είναι σε μια τρυφερή φάση της ζωής τους και αυτό το μεταφέρουν και στους υπόλοιπους δημιουργώντας τους διάφορα συναισθήματα, όπως και αυτή η εγκυμονούσα!

Η μητέρα έχει ακόμα ένα γιο, τον δύο ετών Mikael, με τον άντρα της, τον 40χρονο Anders. Οι δυο γονείς είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν δύο κόρες και ένα άλλο γιο στο τέλος του μήνα.

Στο λογαριασμό της στο Instagram με όνομα triplets_of_copenhagen, η Maria μοιράστηκε μια εκπληκτική εβδομαδιαία σειρά φωτογραφιών η οποία δείχνει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωρά στην κοιλιά της!

Παραδέχθηκε ότι ήταν «παράξενο» που η μεγάλη της κοιλιά μέχρι στιγμής ξεπροβάλλει χωρίς στήριξη και «χωρίς να πέσει κάτω».

“Πόσο όμορφο είναι αυτό το ταξίδι! Από το τεράστιο σοκ όταν έμαθα ότι περίμενα τρίδυμα, οι αντιδράσεις των ανθρώπων, οι πολυάριθμες εξετάσεις και όλες οι προετοιμασίες και ο προγραμματισμός για αυτό το γεγονός που αλλάζει τη ζωή σου.”

 μητέρα σε τρίδυμα

“Χαίρομαι που τραβήξαμε αυτές τις εικόνες, γιατί αυτό το κολάζ δείχνει τη διαφορά του μεγέθους της κοιλιάς βδομάδα με τη βδομάδα. Είναι περίεργο που έχω καταλήξει να έχω μια τόσο μεγάλη κοιλιά και είναι ακόμα πιο παράξενο που μπορεί να στηρίζεται έτσι χωρίς να πέσει κάτω.”

Η Maria και ο Anders ήθελαν να δώσουν στον Mikael ένα αδελφάκι, αλλά σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν ότι είχαν συλλάβει τρίδυμα χωρίς θεραπεία γονιμότητας.

έβγαζε φωτογραφία έγκυος

Οι πιθανότητες να συλλάβουν τρίδυμα χωρίς καμία θεραπεία θεωρείται ότι είναι περίπου μία στις 4.400.

Η Maria αποκάλυψε πως αναγκάστηκαν να ανταλλάξουν το μοντέρνο αμάξι τους με ένα πιο πρακτικό μίνι λεωφορείο για μπορούν να μεταφέρουν τη μεγάλη οικογένειά τους και να αποθηκεύουν τα καρότσια των μωρών τους.

εγκυμονούσα βγάζει φωτό

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, ένας χρήστης έγραψε από κάτω: “Σου εύχομαι καλή δύναμη και όλα να πάνε καλά!”

Ένας άλλος σχολίασε: “Πόσο όμορφες εικόνες! Ο Θεός να σε ευλογεί.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share