Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο «γροθιά στο στομάχι»: Το δάκρυ του ελέφαντα μπροστά στη σφαγή

Θα σας σοκάρει

8 Απριλίου 2020 13:44
Βίντεο  «γροθιά στο στομάχι»: Το δάκρυ του ελέφαντα μπροστά στη σφαγή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

'Ενα βίντεο σοκ που δείχνει ελέφαντα μπροστά στη σφαγή να δακρύζει έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

H διαφήμιση της WWF θα σας κάνει και εσάς να δακρύσετε...

Οι ελέφαντες κυνηγιούνται ανελέητα: ως και 30.000 ελέφαντες σφαγιάζονται κάθε χρόνο στην Αφρική για τους χαυλιόδοντές τους. Βέβαια να πούμε ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα, όπως ήταν και αυτός ο άντρας που έσωσε έναν ελέφαντα!

Υπολογίζεται ότι τη δεκαετία 1930-1940 υπήρχαν περίπου 3-5 εκατομμύρια ελέφαντες στην Αφρική, σήμερα όμως οι αριθμοί τους έχουν μειωθεί σε 470.000–690.000. Αντίστοιχα οι ασιατικοί ελέφαντες δεν ξεπερνούν τους 32.900.

H ζωή του ελέφαντα είναι γεγονός ότι απειλείται. Αυτό το σημαντικό μήνυμα θέλησε να περάσει η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της WWF, η οποία τονίζει με τον πιο τρυφερό και λυπηρό τρόπο τις καταστροφικές συνέπειες του παράνομου εμπορίου άγριων ζώων.

Οπως οι άνθρωποι έτσι και οι ελέφαντες έχουν συναισθήματα και νιώθουν την απώλεια. Περίπου 55 ελέφαντες σκοτώνονται την ημέρα για τους χαυλιόδοντές τους.

Ειναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί ένα τέλος σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η WWF, με περισσότερους από πέντε εκατομμύρια υποστηρικτικές είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες.

Η αποστολή της WWF είναι να σταματήσει την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος της Γης και να δημιουργήσει ένα μέλλον, στο οποίο θα οι άνθρωποι θα συμβιώνουν αρμονικά με τη Φύση.

Δείτε το βίντεο:

Εξαγριωμένος ελέφαντας σε κατάσταση αμόκ ορμάει σε αγρότη με... τη συνέχεια να σοκάρει - Σκληρές εικόνες (Video)

Οι χωρικοί στην ινδική πόλη Τουμουκαρού έγιναν μάρτυρες ενός ανατριχιαστικού περιστατικού. Ένας ελέφαντας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε εναντίον ενός 70χρονου αγρότη, που εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ελέφαντας εμφανίζεται να κατευθύνεται με ταχύτητα προς ένα σπίτι, όταν εντοπίζει έναν άντρα και του επιτίθεται με μανία. Επίσης, δείτε τη στιγμή που λιοντάρι ορμάει σε ένα μωρό ελέφαντα, με την αντίδραση της μητέρας του θα σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο αγρότης, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Γκοβίντα του χωριού Κολιχάλι, έχασε και τα δυο του πόδια στο περιστατικό και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή βίαιες εικόνες:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share