Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένας άνδρας άφησε 36$ φιλοδώρημα και έφυγε γρήγορα αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα - Η σερβιτόρα που τα βρήκε ξέσπασε σε λυγμούς

Απίστευτο!

6 Απριλίου 2020 13:21
Ένας άνδρας άφησε 36$ φιλοδώρημα και έφυγε γρήγορα αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα - Η σερβιτόρα που τα βρήκε ξέσπασε σε λυγμούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία από έναν άνδρα που άφησε 36$ φιλοδώρημα και έφυγε γρήγορα αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα. Η σερβιτόρα που τα βρήκε ξέσπασε σε λυγμούς!

Ο άντρας κάθισε στο τραπέζι που εξυπηρετούσε η Claire Hudson και παρήγγειλε δύο μπύρες, ένα πικάντικο burger και τη σπεσιαλιτέ του Mac, Coney Island Dog. Αφού τελείωσε το γεύμα του και πλήρωσε το λογαριασμό, έφυγε χωρίς να πει κουβέντα.

Όταν η Claire πήγε να καθαρίσει το τραπέζι, βρήκε κατάπληκτη ένα φιλοδώρημα των 36$! Τη στιγμή όμως που γύρισε την απόδειξη και διάβασε το μήνυμα, η έκπληξη μετατράπηκε σε δάκρυα…

Σήμερα είναι τα γενέθλια του αδερφού μου. Θα γινόταν 36 χρονών. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα τρώω το αγαπημένο του φαγητό (hot dogs) και δίνω στη σερβιτόρα φιλοδώρημα, ανάλογο της ηλικίας του. Χρόνια πολλά Wes.

Αυτό το 4χρονο κοριτσάκι βγήκε κλαίγοντας από την τουαλέτα - Όταν η μαμά της την κοίταξε στα πόδια έπαθε σοκ

Ένα 4χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα μίας άσχημης φάρσας σε τουαλέτα των McDonald’s. H Νικόλ βρισκόταν στο McDonald’s με τα παιδιά της, όταν η κόρη της, Κάγια , χρειάστηκε να πάει τουαλέτα. Η μητέρα περίμενε λίγο την κόρη της και σύντομα άρχισε να ανησυχεί γιατί αργούσε. Πρέπει σίγουρα να διαβάσετε και την ιστορία αυτού του κοριτσιού!
Τότε η Κάγια βγήκε από την τουαλέτα πονώντας – εξήγησε στη μητέρα της ότι είχε κολλήσει στο κάθισμα της τουαλέτας. Αυτό που είχε συμβεί πριν πάει στην τουαλέτα η Κάγια βοήθησε την μητέρα της να καταλάβει τι είχε γίνει.

«Περίμενα έξω από τις τουαλέτες με τις δύο κόρες μου για αρκετή ώρα», είπε η Λέγκματ.

«Ήμασταν έτοιμοι να τα παρατήσουμε όταν βγήκαν από την τουαλέτα δύο κορίτσια γελώντας. Ήταν περίπου στην αρχή της εφηβείας. Δεν το σκέφτηκα και πολύ και η Κάγια μπήκε στην τουαλέτα. Μετά από λίγο βγήκε με κλάματα και μου είπε ότι είχε κολλήσει στο κάθισμα.»

Η Λέγκματ ανακάλυψε ότι στο κάθισμα της τουαλέτας ήταν απλωμένη μια πολύ ισχυρή κόλλα – τόσο δυνατή που έσκισε το δέρμα από τα πόδια της.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι δύο έφηβες, οι οποίες σύμφωνα με την αστυνομία ήταν πίσω από την φάρσα, ήταν 16 ως 18 χρονών. Η Λέγκματ είπε ότι από τότε που συνέβη το περιστατικό, η κόρη της είναι συναισθηματικά τραυματισμένη. Η απελπισμένη μητέρα μίλησε στις έφηβες που έκαναν την φάρσα μέσω δημοσίευσης στο Facebooκ Επίσης δείτε: Η εικόνα αυτού του κοριτσιού σοκάρει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο!

«Προς τις δύο ξανθές κοπέλες που νόμιζαν ότι θα ήταν ξεκαρδιστικό να βάλεις ισχυρή κόλλα στην τουαλέτα των ατόμων με ειδικές ανάγκες και στην αλλαξιέρα των μωρών στα McDonald’s, απλά θέλω να σας πω ότι ακόμα χρειάζεται να παρηγορώ την 4χρονη κόρη μου που είχε την ατυχία να μπει στην τουαλέτα μετά την φάρσα σας.»

«Το πίσω μέρος των ποδιών της και ο πισινός της είναι κατακόκκινα και κλαίει συνεχώς. Ελπίζω να είστε περήφανες για τους εαυτούς σας. Οι οικογένειες σας πρέπει να είναι πολύ περήφανες.»

Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν την οργή τους για το περιστατικό, ζητώντας να τιμωρηθούν οι έφηβες. «Οι κοπέλες που έβαλαν κόλλα στην τουαλέτα είναι αηδιαστικές! Καημένο κοριτσάκι που υπέμενε τον πόνο από το σκίσιμο του δέρματος… ελπίζω να τραβήξαν βίντεο τα δύο κορίτσια όταν βγήκαν από την τουαλέτα… πρέπει να νιώσουν τον πόνο που ένιωσε αυτό το αθώο παιδί!», έγραψε κάποιος.

Αυτά τα κορίτσια που γελούσαν είναι οι ένοχες. Και θα πρέπει να μπουν φυλακή. Και να καταδικαστούν για πολύ καιρό. Λόγω του ότι ήταν προσχεδιασμένο. Η φύση του εγκλήματος είναι βάρβαρη», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share