Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μόλις δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία δεν περίμενε να την χλευάσουν - Όταν την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε

Δεν πάει το μυαλό σας

3 Απριλίου 2020 16:11
Μόλις δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία δεν περίμενε να την χλευάσουν - Όταν την δείτε ολόκληρη θα καταλάβετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η κοπέλα δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία στο Instagram και δεν περίμενε να την κράξουν στα σχόλια. Τι είχε συμβεί;

Όλοι έχουμε βιώσει σκληρή κριτική κάποια στιγμή στη ζωή μας. Πάντα κάποιος έχει κάτι να πει για όσα κάνουμε, είτε είναι αρνητικό είτε θετικό. Αλλά η κριτική συνήθως είναι άδικη και βλαβερή, και η ίδια ασκήθηκε και σε μια φωτογραφία ενός μικρού αγοριού που θα δείτε εδώ, για τον πιο εξοργιστικό λόγο.

Η Έριν Μακνάουτ είναι ένα πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία. Πρόσφατα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι τον Ιανουάριο. Η Έριν είναι 32 ετών και φαίνεται εξαιρετικά, αν και μόλις πριν ένα μήνα γέννησε.

Το αυστραλιανό μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία με το σώμα που έχει τώρα στο Instagram και έλαβε διάφορες κριτικές.

Μερικά από τα πιο κακεντρεχή σχόλια έγραφαν: “Όχι και άλλη διασημότητα που θέλει να μας δείξει πόσο γρήγορα έχασε βάρος. Απίστευτα βαρετό και ματαιόδοξο. ” Άλλα σχόλια την υποστήριζαν ενάντια στις πικρόχολες κριτικές.

Μια γυναίκα υπερασπίστηκε την Έριν λέγοντας το δικό της μυστικό για να παραμένει γυμνασμένη και ελκυστική κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη, απλά ακολουθώντας μια υγιεινή διατροφή και γυμναστική.

Η συζήτηση ανέδειξε το γεγονός ότι πολλές γυναίκες τείνουν να χρησιμοποιούν την εγκυμοσύνη ως δικαιολογία για να τρώνε ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν, επειδή τρώνε για δύο. Για ένα τέτοιο σώμα, όπως του αυστραλιανού μοντέλου, ένα είναι το μυστικό: τρώτε σωστά και παραμείνετε δραστήριοι!

Εσείς τι πιστεύετε για το σώμα του μοντέλου; Είναι ματαιόδοξη ή θέλει να ενθαρρύνει άλλους στο παράδειγμά της; Αφήστε τα σχόλια σας και μοιραστείτε αυτό το άρθρο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share