Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγόρασε στο γιο της ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με φωτάκια - Αυτό που έγινε λίγες μέρες μετά είναι σοκαριστικό!

Τρομακτικό!

3 Απριλίου 2020 15:43
Αγόρασε στο γιο της ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με φωτάκια - Αυτό που έγινε λίγες μέρες μετά είναι σοκαριστικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η μητέρα σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να φανταστεί πως τα αθλητικά παπούτσια που έκανε δώρο στο γιο της θα κατέληγαν σε πραγματική τραγωδία!

Για το χρονικό της τραγωδίας μίλησε σε γνωστή βρετανική εφημερίδα και προσπάθησε με αυτόν τον τρόπο να προειδοποιήσει και τους υπόλοιπους γονείς.

«Ο μικρός βγήκε για λίγο έξω και γύρισε σχεδόν αμέσως, με παράπονα για έντονο πόνο και κάψιμο στα πόδια του. Μόλις έβγαλε τις κάλτσες του αυτό που είδα με σόκαρε!», δήλωσε η μητέρα σε συνέντευξή της. «Τα πόδια του ήταν πολύ κόκκινα, είχαν φουσκάλες και πονούσαν πολύ», συμπλήρωσε.

Ο παιδίατρός της της συνέστησε να επισκεφθεί ένα ειδικό για τα πόδια, ο οποίος μετά από εξετάσεις που έκανε στο παιδί διέγνωσε, ότι υπέφερε από χημικά εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

«Μου έκανε πολλές ερωτήσεις και αρκετές για τα παπούτσια του παιδιού.Ο γιος μου φορούσε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με ενσωματωμένα φωτάκια, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν υπεύθυνα για ό,τι είχε συμβεί!», εξηγεί η μητέρα.

Τα παπούτσια με τα φωτάκια περιέχουν μπαταρίες, οι οποίες όταν βρέχονται, εκκρίνουν μια χημική ουσία, η οποία είναι βλαβερή για το δέρμα και προκαλεί κάψιμο στην περιοχή που αγγίζει.

«Ο γιατρός μας είχε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και ήξερε ακριβώς τι να κάνει για να το ξεπεράσει ο γιος μου, ο οποίος έδειξε μεγάλη δύναμη. Για τρεις εβδομάδες έβαζε καταπραϋντική κρέμα και για δύο εβδομάδες έπρεπε να ακολουθεί αγωγή με χάπια.

«Και όλα αυτά, επειδή δεν είχα καμιά προειδοποίηση και δεν σκέφτηκα ποτέ, ότι παπούτσια – πολύ γνωστής εταιρείας – που είναι φτιαγμένα για παιδιά θα προκαλούσαν ποτέ τέτοιο πρόβλημα», σημειώνει η μητέρα και καταλήγει σε μία προειδοποίηση:

«Όσοι γονείς θέλουν να αγοράσουν παπούτσια με φωτάκια για τα παιδιά τους, πριν το κάνουν ας ενημερωθούν σωστά και ας ελέγξουν όλες τις παραμέτρους!».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα παιδικό αντικείμενο προκαλεί εγκαύματα, δείτε εδώ τι έφτιαξαν γονείς για τα παιδιά τους που τους προκάλεσε φρικτά εγκαύματα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share