Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάζει μια μαυρισμένη μπανάνα σε ένα σακουλάκι με ρύζι και στη συνέχεια τη στεγνώνει με πιστολάκι - Ο λόγος; Απίστευτος!

Σίγουρα το δοκιμάσουμε!

3 Απριλίου 2020 14:30
Βάζει μια μαυρισμένη μπανάνα σε ένα σακουλάκι με ρύζι και στη συνέχεια τη στεγνώνει με πιστολάκι - Ο λόγος; Απίστευτος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσες φορές δεν έχουν καταλήξει μπανάνες μαυρισμένες να γίνονται smoothies και γλυκά γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να καταναλωθούν; Σου βρήκαμε τη λύση όμως για να επαναφέρεις τις μαυρισμένες σου μπανάνες στην αρχική τους μορφή!

Σου ακούγεται παράλογο; Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα ξέραμε διάφορα κόλπα για να ωριμάσουν τα φρούτα μας πιο εύκολα κι όχι για να επανέλθουν αλλά μόλις είδαμε αυτό το βίντεο αλλάξαμε γνώμη!

Κοίτα πόσο απλό είναι! Θα χρειαστείς μόνο ένα σακουλάκι τροφίμων, λίγο ρύζι και το πιστολάκι για τα μαλλιά σου. Για αρχή, γέμισε το μισό σακουλάκι με ρύζι και βάλε μέσα την μπανάνα σου, στριφογύρισε το αρκετές φορές για να βεβαιωθείς πως το ρύζι καλύπτει την μπανάνα και άστο εκεί για μία ώρα, στη συνέχεια βγάλε τη μπανάνα και στέγνωσε την με το πιστολάκι. Ξαφνικά, θα δεις την μπανάνα να αποκτά ξανά το κίτρινο ζωηρό της χρώμα! Απίστευτο;

Κι επειδή ξέρουμε πως οι μπανάνες είναι ένα αγαπημένο φρούτο, δες εδώ πως θα χάσεις 10 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα με τη δίαιτα της μπανάνας!

Έβαλε μια μπανάνα δίπλα σε ένα αυγό και τα σκέπασε με χώμα - Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει! (video)

Έθαψε μια μπανάνα μαζί με ένα αυγό! Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Όταν αγαπάς τα φυτά πρέπει και να τα προσέχεις και να τα φροντίζεις και τις περισσότερες φορές δεν αρκεί απλά το πότισμα. Τα φυτά κατά καιρούς χρειάζονται και λίπασμα και τι καλύτερο και οικονομικότερο από μια φυσική λύση.

Και δεν αναφερόμαστε απλά στα φυσικά προϊόντα αλλά σε ένα λίπασμα που θα φτιάξετε μόνοι σας και το Athensmagazine.gr θα σας δείξει πόσο απλό είναι! Ωστόσο, να σας θυμίσουμε πως υπάρχει ένα ακόμη μυστικό για τις ντοματίες σας, για να αυξήσουν και το ύψος αλλά και την παραγωγικότητά τους.

Θα χρειάστείτε μόνο ένα αυγό και μια μπανάνα. Αφού σκάψετε μια τρύπα, βάλτε μια μη αποφλοιωμένη μπανάνα και ένα αυγό στο κάτω μέρος, γεμίστε την τρύπα με χώμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια τοποθετήστε τους σπόρους ή το φυτό στην κορυφή.

Και τώρα, περιμένετε! Καθώς το αυγό και η μπανάνα αποσυντίθενται, θα απελευθερώσουν τις θρεπτικές τους ουσίες στο έδαφος, οι οποίες θα απορροφηθούν από το φυτό!

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share