Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Το 99% δεν μπορεί να εντοπίσει και τους 6 ανθρώπους στην φωτογραφία - Εσύ;

Σίγουρα θα δυσκολευτείτε

30 Μαρτίου 2020 10:26
Το 99% δεν μπορεί να εντοπίσει και τους 6 ανθρώπους στην φωτογραφία - Εσύ;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περισσότεροι άνθρωποι απέτυχαν όταν προσπάθησαν να βρουν και τα 6 πρόσωπα σε αυτή την φωτογραφία. Εσείς μπορείτε να λύσετε το τεστ παρατηρητικότητας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι στο γιατί κάποιοι από μας έχουν καλύτερη αντίληψη του χώρου. Σε κάποιες περιπτώσεις οφείλεται σε τελειομανία, σε άλλες απλά η καλή όραση. Δείτε εδώ ακόμα ένα τεστ οράσεως, που θα σας τρελάνει.

Η εικόνα που ακολουθεί θα δοκιμάσει την όρασή σας. Είναι μία οφθαλμαπάτη, που σημαίνει πως φτιάχτηκε με σκοπό να μπερδεύει τα μάτια και τον εγκέφαλό σας. Συνολικά, υπάρχουν 6 άνθρωποι κρυμμένοι στο ασπρόμαυρο σχέδιο. Το πόσους θα καταφέρετε να εντοπίσετε εξαρτάται από το πόσο οξυδερκής είστε στην πραγματικότητα!

Καλή επιτυχία!

Κοιτάξτε καλά την εικόνα. Πόσους ανθρώπους βλέπετε;

Εμείς είδαμε αυτούς του 6!

Είναι ο άντρας που παίζει το μουσικό όργανο. Ακριβώς πίσω του υπάρχει μία γυναίκα:

Μετά, φαίνονται δύο πρόσωπα ανάμεσα στα σύννεφα και τα δέντρα που είναι πίσω της. Φαίνεται επίσης και άλλος ένας άντρας ο οποίος μάλλον ζωγραφίζει τη γυναίκα που βρίσκεται στη μέση: Και τέλος, υπάρχει και ένα τεράστιο πρόσωπο κρυμμένο στην εικόνα αυτή!

λύση τεστ παρατηρητικότητας

Μας ξέφυγε κανένα; Μήπως είδατε εσείς κάποιο ακόμα

Μόνο το 5% των ανθρώπων μπορεί να βρει το κρυμμένο φλαμίνγκο σε δευτερόλεπτα...Εσείς;

Το 95% των ανθρώπων αδυνατεί να βρει το κρυμμένο φλαμίνγκο στην φωτογραφία, η οποία δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ. Εσείς μπορείτε να λύσετε το τεστ παρατηρητικότητας;

Το 1992, ο τυφώνας Andrew χτύπησε τη Φλόριντα νότια του Μαϊάμι με ταχύτητες που έφταναν πάνω από 165 mph. Οι άνθρωποι στην περιοχή είτε είχαν εκκενώσει τα σπίτια τους ή είχαν κρυφτεί σε καταφύγια, όπως έκαναν και τα ζώα στο ζωολογικό κήπο του Μαϊάμι.

Προκειμένου να μπορέσουν να παρέχουν καταφύγιο για όλα τα ζώα στον ζωολογικό κήπο, επέλεξαν να στεγάσουν το κοπάδι των φλαμίνγκο σε ένα μπάνιο. Η έλλειψη παραθύρων και η σταθερότητα της κατασκευής θα τα κρατούσε ασφαλή κατά τη διάρκεια του τυφώνα και το δωμάτιο ήταν παραγεμισμένο με άφθονο σανό για να κρατήσει τα όμορφα πουλιά όσο πιο άνετα γινόταν.

Από εκείνο το περιστατικό έχει τραβηχτεί η παρακάτω φωτογραφία, όμως ένα από τα φλαμίνγκο ήταν λίγο ντροπαλό εκείνη την ημέρα και επέλεξε να κρυφτεί αντί να ποζάρει. Μπορείτε να το εντοπίσετε;

κρυμμένο φλαμίνγκο

Αν σας φάνηκε εύκολο δείτε εδώ ακόμα ένα τεστ παρατηρητικότητας με έναν σκύλο, το οποίο έγινε viral.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share