Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η πιο απίστευτη μεταμόρφωση νύφης που είδατε ποτέ… Ο Γαμπρός σίγουρα μπερδεύτηκε!

Απίστευτο!

29 Μαρτίου 2020 14:42
Η πιο απίστευτη μεταμόρφωση νύφης που είδατε ποτέ… Ο Γαμπρός σίγουρα μπερδεύτηκε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πιο απίστευτη μεταμόρφωση νύφης που είδατε ποτέ… Ο Γαμπρός σίγουρα μπερδεύτηκε...

Η Χόλι πίστευε το ρητό του μπαμπά της που έλεγε πως όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά τόσο πιο όμορφο είναι ένα κορίτσι!

Έτσι η Χόλι άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν για χρόνια, και επειδή γνώριζε πως τα σαμπουάν λιγοστεύουν τα έλαια των μαλλιών, τα αφυδατώνουν και σπάνε πιο εύκολα, δεν ήταν και φανατική του λουσίματος

ΗΧόλι όμως είχε δεχθεί πρόταση γάμου και αποφάσισε να αλλάξει για να ομορφύνει πριν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της!

Ετσι, μπήκε στο Salon αβέβαιη για το τι θέλει, αλλά αποφασισμένη να υποστεί σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή της

Οι στυλίστες αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη αλλαγή αυτή που αλλάζει εκτός από μαλλιά και ζωές!

Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να κόψουν τα μαλλιά της! Αφού ο κομμωτής, ο Τζέρεμι έκοψε τα μαλλιά τηςΧόλι , η colorist, ανέλαβε και μετέτρεψε τα καστανά της μαλλιά σε ξανθά.

Έπειτα σειρά είχε το ντύσιμο. Δείτε το πριν και το μετά της Χόλι !

Η πιο απίστευτη μεταμόρφωση νύφης

Δείτε αυτή τη νύφη που βγήκε από την θάλασσα, το νυφικό της έγραψε ιστορία!

Μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης, της ζήτησε να χωρίσουν. Δείτε την από μπροστά και θα καταλάβετε!

Στην Κίνα η φωτογράφηση προηγείται του γάμου κι έτσι αυτό το ζευγάρι μια μέρα πριν την επίσημη τελετή είχαν οργανώσει την φωτογράφηση τους στο κέντρο της πόλης. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως όλοι περίμεναν.

Η νύφη σκέφτηκε να κάνει μια φάρσα στον μέλλοντα σύζυγο της για να τεστάρει πως την αγαπά αληθινά κι έτσι απευθύνθηκε σε μια επαγγελματία make up artist που ειδικεύεται στις "μεταμορφώσεις" και της ζήτησε να της κάνει ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ που θα την κάνει να φαίνεται γριά.

Η 26χρονη λοιπόν, πλησίασε τον μέλλοντα άντρα της με τα μαλλιά της γεμάτα άσπρες τρίχες και το πρόσωπο της γεμάτο ρυτίδες, κάτι που απ' ότι φάνηκε δεν του άρεσε και ιδιαίτερα μιας και μεταξύ τους ξέσπασε άγριος καβγάς στη μέση του δρόμου. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας γαμπρός τρέπεται σε φυγή, δείτε εδώ τον γαμπρό που έπεσε σε ποτάμι μόλις είδε τη νύφη που το προξένευαν!

Περίεργοι περαστικοί συγκεντρώθηκαν γύρω τους και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Ο γαμπρός ζήτησε από τη νύφη να αφαιρέσει το μακιγιάζ, αλλά εκείνη επέμεινε ότι ήθελε να βγάλει φωτογραφίες με αυτό.

Οι μάρτυρες ισχυρίστηκαν ότι ο γαμπρός ζήτησε από την κοπέλα να αφαιρέσει το μακιγιάζ, το οποίο αρνήθηκε έντονα. Επέμενε ότι αν θα την αγαπά μετά από 50 χρόνια, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα να βγάλουν φωτογραφίες με αυτή της την εμφάνιση.

Όταν ο γαμπρός αισθάνθηκε ότι το επιχείρημά της είναι άσκοπο, απογοητεύτηκε, πέταξε τα γυαλιά του στο έδαφος και μπήκε σε ένα ταξί και έφυγε, αφήνοντας τη νύφη να κλαίει απεγνωσμένα στο δρόμο.

Οι παρευρισκόμενοι είπαν ότι η σοκαρισμένη «γριά νύφη» περίμενε για αρκετά λεπτά, αλλά ο γαμπρός της δεν επέστρεψε ποτέ. Μετά από λίγο, κάλεσε ένα άλλο ταξί και πήγε σπίτι της.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share