Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγε να πετάξει τη στάχτη της γιαγιάς στη θάλασσα – Τότε είδε κάτι απίστευτο και βούτηξε

Αδιανόητο!

22 Μαρτίου 2020 09:09
Πήγε να πετάξει τη στάχτη της γιαγιάς στη θάλασσα – Τότε είδε κάτι απίστευτο και βούτηξε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν φαντάζεστε τι συνέβη, όταν ένας άνδρας πήγε στη θάλασσα για να πετάξει τη στάχτη της γιαγιάς του. Μια ιστορία που θα σας αφήσει άφωνους.

Ήταν εξαιρετικά θυελλώδης μέρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν η Σου πήρε τον σκύλο της, τη Bibi, έξω για μια βόλτα. Όμως, καθώς η Bibi, ένα μικρό Μαλτέζ, περπατούσε πάνω στην προβλήτα, ο άνεμος την έσπρωξε ξαφνικά μέσα στο νερό.

Η Σου πανικοβλήθηκε όταν είδε την αγαπημένη της φίλη να γλιστράει στο νερό. Αλλά στην αποβάθρα εκείνη την ημέρα ήταν και ένας νεαρός άνδρας, ήταν εκεί για να "πετάξει" τη στάχτη της γιαγιάς του στη θάλασσα. Αλλά μόλις η Bibi έπεσε στο νερό, εκείνος έσπευσε αμέσως να σώσει το σκυλί της κοπέλας.

Έβγαλε τα παπούτσια και το παντελόνι του και πήδηξε στα παγωμένα νερά, όπου η Bibi απεγνωσμένα προσπαθούσε να κολυμπήσει προς την προβλήτα. Κατάφερε να πιάσει τον σκύλο και σταδιακά κολύμπησε και τον έβγαλε έξω.

Στην προβλήτα βρισκόταν η ευγνωμονούσα Σου. Πόσο τυχερή ήταν που κοντά της υπήρχε ένας γενναίος άντρας εκείνη τη στιγμή! Ο άνδρας αργότερα έλαβε επίσης ένα βραβείο από την οργάνωση “Animals Australia” για την γενναία και ανιδιοτελή χειρονομία του. Μετά τα δραματικά γεγονότα εκείνης της ημέρας, η Sue και η Bibi επέστρεψαν χαρούμενες στην καθημερινότητά τους.

Τα σκυλιά μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά μερικές φορές και τα αγαπημένα μας κατοικίδια χρειάζονται φίλους για να τους δώσουν ένα χέρι βοηθείας.

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν αυτές οι ιστορίες, δείτε εδώ τι βρήκαν κάτι παιδιά μετά τον θάνατο της γιαγιάς τους.

93χρονη γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε φωτογραφία του νεκρού άνδρα της - Αυτό που αντίκρισε όμως...

Αυτή η γιαγιά ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίκρισε την φωτογραφία του γάμου της, 70 χρόνια μετά. Τι διαφορετικό είχε; Η οικογένεια της, λοιπόν, αποφάσισε να της κάνει μια έκπληξη και να τυπώσει την φωτογραφία της, αλλά έγχρωμη!

Η Μπέτι Πίλμπιμ, από το Μπράιτον, συγκινήθηκε όταν είδε την φωτογραφία του συζύγου της που έφυγε από την ζωή το 1969. Όταν είδε το απρόσμενο δώρο της οικογένειάς της, άνοιξε το περιτύλιγμα και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στο πρόσωπό της.

Στη συνέχεια, σηκώνει το χέρι της στο στόμα της καθώς αγωνίζεται να συγκρατήσει τα δάκρυα. Οι αντιδράσεις των ηλικιωμένων είναι αξιολάτρευτες και συχνά γιορτάζουν για να θυμηθούν τα "παλιά", όπως μπορείτε να δείτε τις γιαγιάδες, οι οποίες είναι 100 ετών!

Η κόρη της τη ρωτάει: «Είναι έτσι πώς ήταν;» και η Μπέτι καταφέρνει να πει: «Ναι, ναι,» πριν αστειευτεί: «Φαίνομαι υπέροχα εκεί, έτσι δεν είναι;» Το δώρο διοργανώθηκε από τον εγγονό της Γκάρι Σάλλις, 34 ετών, που ήθελε να της δώσει κάτι τα Χριστούγεννα για να θυμηθεί την ημέρα του γάμου της πριν από 70 χρόνια.

Ο Φράνκ πέθανε το 1969 μετά από καρκίνο και στη συνέχεια υπέστη πνευμονία και η Μπέτι δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ. Δημιούργησε τους κατασκευαστές A & F Pilbeam, οι οποίοι συνεχίζουν σήμερα στο Μπράιτον.

Μετά το θάνατό του, η Μπέτι έμεινε με δύο νεαρές κόρες, την Τζάνετ, τώρα 68, και την Κριστίν, 65 ετών. Τώρα ζει σε ένα βοηθητικό κατάλυμα στο παραθαλάσσιο θέρετρο. Ο Γκάρυ, από το Μπράιτον, δήλωσε: «Η γιαγιά είναι τώρα 93 και έτσι κάθε Χριστούγεννα δεν βρίκσουμε δώρα. Κάθε Χριστούγεννα είναι μια ευλογία, που την έχουμε.

«Δεν συναντήθηκα ποτέ με τον Φρανκ όταν πέθανε όταν η μαμά και η θεία μου ήταν πολύ μικρά. Η μαμά μου ήταν περίπου 17 όταν πέθανε και η αδελφή της ήταν περίπου 14 ετών, έτσι ώστε μεγάλωσαν με το να είναι η γυναίκα της οικογένειας, και η μητέρα και ο πατέρας.

«Η οικογένειά μου δεν μιλάει πραγματικά για συναισθήματα, αλλά ακούγοντας τη μαμά μου που μιλούσε για τον Φράνκ όταν "έφυγε", ήταν τραυματική εμπειρία. «Ο Φράνκ ήταν ισχυρός στο Μπράιτον, είχε μια μεγάλη οικοδομική εταιρεία που συνεχίζει σήμερα. Μόλις πέθανε, η γιαγιά μου συνέχισε και έβαλε το κεφάλι κάτω.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share