Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκύλος πηγαίνει στον τάφο του αφεντικού του - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άναυδους

Ραγίζει καρδιές!

20 Μαρτίου 2020 07:59
Σκύλος πηγαίνει στον τάφο του αφεντικού του - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άναυδους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας σκύλος στην επαρχία Σαανσί, της Κίνας, έχει προκαλέσει συγκίνηση παγκοσμίως, όταν προσπάθησε να ξεθάψει το αφεντικό του από τον τάφο.

Σύμφωνα με την κόρη του θανόντος, ο πατέρας της πέθανε πρόσφατα από ασθένεια. Ο 12χρονος σκύλος ήταν πολύ δεμένος με τον ιδιοκτήτη του, και δεν δεχόταν με τίποτα να τον εγκαταλείψει. Αφού έσκαψε στο τάφο του, κάθισε δίπλα του κλαίγοντας, αρνούμενος να δεχτεί την φρικτή πραγματικότητα!

Δείτε το βίντεο που ραγίζει καρδιές:

Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν οι ιστορίες με τα ζώα, δείτε εδώ τι έκανε ένας άνδρας με έναν γέρικο σκύλο. Θα ξεσπάσετε σε κλάματα.

Την ώρα που έκανε ντους μπήκε ο σκύλος της και άρχισε να την δαγκώνει - Δεν φαντάζεστε τον λόγο

Η Νόλα έκανε μπάνιο αμέριμνη όταν ο σκύλος της μπήκε μέσα και άρχισε να την δαγκώνει, σαν να προσπαθεί να της πει κάτι. Τελικά κατάφερε να της σώσει την ζώη.

Μια μέρα, η Νόλα και ο Ρίτσαρντ Ντέιβις αποφάσισαν να πάρουν σπίτι τον Πάτσις. Τον έβαλαν στον αυτοκίνητο και τα παιδιά τους τον περιτριγύρισαν ενθουσιασμένα. Ο γιος τους, Άντριου, και η κόρη τους,Κλάρα, ήταν περιχαρείς που απέκτησαν επιτέλους σκύλο.

Ωστόσο, η Νόλα άρχισε να παρατηρεί κάτι για τον Πάτσις. Μεγάλωνε όλο και περισσότερο και το σπίτι τους δεν ήταν κατάλληλο για έναν τόσο μεγάλο σκύλο. Η Νόλα και ο Ρίτσαρντ έκαναν μια οικογενειακή σύσκεψη και ανακοίνωσαν ότι θα ξεφορτώνονταν τον Πάτσις.

O Andrew διαμαρτυρήθηκε ότι ήταν κακή ιδέα. Δεν υπήρχε περίπτωση να τους αφήσει απλά να ξεφορτωθούν τον καλύτερο του φίλο. Η Νόλα συμφώνησε να καθυστερήσουν την απόφαση μερικές μέρες. Το ίδιο βράδυ αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο. Τότε τα πράγματα άρχισαν να γίνονται παράξενα. Ξαφνικά, μπήκε μέσα στην τουαλέτα ο Πάτσις.

Ο Πάτσις σιχαινόταν την τουαλέτα γιατί μισούσε το μπάνιο. Το απέφευγε με κάθε τρόπο, αλλά τώρα δεν έβγαινε έξω με τίποτα. Άρχισε να δαγκώνει τον καρπό της Νόλα , χωρίς να ασκεί πίεση, σαν να την δάγκωνε για να την τραβήξει. Η Νόλα βγήκε από την μπανιέρα και όταν άνοιξε την πόρτα, είδε ολόκληρο το σπίτι να έχει πάρει φωτιά. Ο Πάτσις άρπαξε την Νόλα και την οδήγησε μέσα από τις φλόγες.

Μόλις βγήκε έξω, όπου περίμενε η οικογένεια της, η Νόλα προσπάθησε να ξαναμπεί μέσα, αλλά ο Πάτσις δεν την άφησε. Τότε έγινε έκρηξη στο σπίτι.

Ο Πάτσις έσωσε την ζωή της Νόλα όχι μία, αλλά δύο φορές. Ο ηρωικός σκύλος τιμήθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό και φυσικά, η οικογένεια Ντέιβις αποφάσισε να μην τον ξεφορτωθεί! Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε μ ια άλλη οικογένεια, όταν ο σκύλος της άρχισε να γαβγίζει, όπως θα διαβάσετε εδώ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share