Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ρίχνει τα μακαρόνια μέσα σε ένα τηγάνι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Απίστευτο!

19 Μαρτίου 2020 11:14
Ρίχνει τα μακαρόνια μέσα σε ένα τηγάνι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόσο γρήγορα μπορείς να φτιάξεις μια μακαρονάδα; Με το κόλπο που θα σου δείξουμε παρακάτω σίγουρα πολύ πιο γρήγορα απ' όσο νόμιζες μέχρι πρότινος!

Ενώ τα μακαρόνια θεωρούνται ένα γρήγορα γεύμα έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτά που σε καθυστερεί λίγο παραπάνω; Το νερό! Αυτό σε καθυστερεί, η αναμονή του βρασμού. Γιατί από τη στιγμή που θα ρίξεις τα μακαρόνια στο βραστό νερό θες λιγότερο από 10 λεπτά για να είναι έτοιμο το γεύμα σου!

Κοιτά λοιπόν πόσο απλή μπορείς να κάνεις τη ζωή σου χάρη στο παρακάτω βίντεο. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φας μακαρόνια μην πάρεις κατσαρόλα αλλά τηγάνι. Ναι, ναι καλά διάβασες, τηγάνι! Ρίξε λοιπόν μέσα το ζυμαρικό της επιλογής σου και από πάνω κρύο νερό. Κατά αυτόν τον τρόπο θα έχεις πιο γρήγορα έτοιμο το φαγητό σου αλλά θα κάνεις και οικονομία στο νερό.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και μερικά ακόμη μικρά μυστικά για τα μακαρόνια στο βίντεο που ακολουθεί:

Κι επειδή ξέρουμε ότι λατρεύεις τα μακαρόνια, δες εδώ τι μαγικό θα συμβεί αν γεμίσεις το ταψάκι των muffin με μακαρόνια!

Φοβερό: Το κόλπο που πρέπει να κάνετε για να μην χύνεται το νερό όταν βράζετε τα μακαρόνια!

Τις περισσότερες φορές που βράζουμε μακαρόνια, τα βλέπουμε να φουσκώνουν και ενίοτε να ξεχειλίζει το νερό από την κατσαρόλα. Υπάρχουν αρκετά κόλπα, που μπορεί να ακούσετε με σκοπό να σταματήσει να γίνεται αυτό, αλλά υπάρχει ένα πολύ απλό, που σίγουρα θα καθιερώσετε μόλις δείτε το αποτέλεσμα.

Για να μη χύνεται λοιπόν το νερό όταν βράζουν τα μακαρόνια, μπορούμε να προσθέσουμε ελάχιστο λάδι – μια μικρή κουταλιά του γλυκού – στο νερό. Όλος ο αφρός θα εξαφανιστεί και το νερό θα παραμείνει στη θέση του. Και με αφορμή αυτό, μάθετε πώς θα φτιάξετε αυτή την φοβερη νηστίσιμη καρμπονάρα.

Βέβαια, όσοι είναι φανατικοί της γεύσης των ζυμαρικών γνωρίζουν πολύ καλά ότι ακόμη και μια κουταλιά λάδι την ώρα που βράζουν τα μακαρόνια μπορεί να αλλοιώσει τη γεύση τους και εναλλακτικά βράζουν τα μακαρόνια σε άφθονο νερό μέσα σε μεγάλες κατσαρόλες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share