Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σφήνωσε ένα ρολό χαρτιού στο παράθυρο του αυτοκινήτου - Μπορεί να σώσει την ζωή του παιδιού σας

Δεν πάει το μυαλό σας

18 Μαρτίου 2020 11:21
Σφήνωσε ένα ρολό χαρτιού στο παράθυρο του αυτοκινήτου - Μπορεί να σώσει την ζωή του παιδιού σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά το να σφηνώσετε ένα ρολό από χαρτί υγείας στο παράθυρο του αυτοκινήτου, μπορεί να φανεί σωτήριο. Πώς εξηγείται αυτό;

Η Τζανέτ Φενέλ είναι πρόεδρος της οργάνωσης «Παιδιά και αυτοκίνητο», που ασχολείται με την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Μοιράζεται μαζί μας μερικές συμβουλές ασφαλείας, με την ελπίδα να παραμείνουν όλα τα μέλη μιας οικογένειας ασφαλή.

Τα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας είναι εφοδιασμένα με φουτουριστικά χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία της μηχανής χωρίς χρήση κλειδιού, για αυτό και είναι καλύτερο να τα επιλέγουμε μιας και είναι πιο ασφαλή.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα σε αυτά τα κουμπιά. Μπορεί να ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το αυτοκίνητό σας αφού μπείτε στο γκαράζ, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε συγκέντρωση δηλητηριώδους μονοξειδίου του άνθρακα.

Η Τζανέτ συνιστά να εγκαταστήσετε έναν ανιχνευτή μονοξειδίου του άνθρακα στο γκαράζ καλού κακού. Θα κρατήσει την οικογένειά σας ασφαλή.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα διαθέτουν αυτόματα παράθυρα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να φτάσετε στην πλευρά του συνοδηγού για χειροκίνητη περιστροφή του παραθύρου. Ενώ τα αυτόματα παράθυρα είναι εξαιρετικά βολικά, εγκυμονούν επίσης κίνδυνο για τα παιδιά. Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο και ειδικά το τιμόνι, μπορεί να κρύβει μικρόβια, όπως μπορείτε να δείτε εδώ για αυτό πρέπει να προσέχετε.

Για να ελέγξετε αν το αυτοκίνητό σας διαθέτει αυτόματα παράθυρα που κατεβαίνουν σε περίπτωση που βρεθεί ένα εμπόδιο, όπως το κεφάλι ενός παιδιού, δοκιμάστε να βάλετε ενδιάμεσα ένα ρολό χαρτί κουζίνας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο πως να το χρησιμοποιήσετε και μερικά ακόμα χρήσιμα κόλπα.

Αυτή η μαμά έβραζε συνέχεια χαρτί υγείας - Το αποτέλεσμα θα σας ''τρελάνει''!

Αυτή η μαμά έβραζε συνέχεια χαρτί υγείας - Το αποτέλεσμα θα σας ''τρελάνει''!

Κάποιες φορές τα προβλήματα κάνουν μερικούς ανθρώπους δημιουργικούς όπως και η Μίλις όπου χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητά της για να την αποσπάσει από τα δεινά της. Το χαρτί υγείας είναι επικίνδυνο για την υγεία μας αν το βάζουμε έτσι!

Όταν η Μίλις , μητέρα τριών παιδιών, διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, έπαθε κατάθλιψη. Αλλά όταν άκουσε για έναν διαγωνισμό – αποφάσισε να το δοκιμάσει, και ο διαγωνισμός αφορούσε τη χρήση χαρτιού υγείας με δημιουργικό τρόπο!

Κάθε μέρα πάσχιζε να εκπληρώσει τα καθήκοντά της ως μητέρα και ταυτόχρονα προετοιμαζόταν για την είσοδό της στον διαγωνισμό. Όταν θα δείτε τι μπόρεσε να φτιάξει με το χαρτί υγείας, θα εκπλαγείτε! Η Amber έκανε ένα νυφικό και δεν φαίνεται καθόλου από τι υλικό είναι κατασκευασμένο! Το φόρεμα φτιάχτηκε από ροζ και λευκό χαρτί υγείας, κόλλα, ταινία και κλωστή.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε πώς η Amber κατάφερε να δώσει μορφή σε αυτό το εκπληκτικό φόρεμα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share