Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η μετάβαση μιας κοπέλας σε άντρα μέσα σε 3 χρόνια - Βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο!

Απίστευτο!

14 Μαρτίου 2020 16:09
Η μετάβαση μιας κοπέλας σε άντρα μέσα σε 3 χρόνια - Βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απόφαση για κάποιον να κάνει αλλαγή φύλου είναι η μεγαλύτερη που μπορεί να πάρει κάποιος όπως εξίσου δύσκολη είναι η μετάβαση μιας και δε μιλάμε για κάτι που γίνεται μέσα σε ένα 24ωρο. Είναι κάτι αρκετά χρονοβόρο και επίπονο γι΄αυτό και πρέπει να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά πριν ξεκινήσεις μια τέτοια διαδικασία καθώς χρειάζεται υπομονή και.. γερό στομάχι!

Παρακάτω θα δείτε την συγκλονιστική μετάβαση μιας κοπέλας σε άντρα και όλη την εξέλιξη μέσα σε τρία χρόνια.

Γεννήθηκε κορίτσι αλλά σήμερα κανείς δεν υποψιάζεται το παρελθόν του βλέποντάς τον, ο Ρέινς δεν έχει καμία πρόθεση να κρατήσει μυστικό το προηγούμενο φύλο του. Ο 21χρονος πλέον φοιτητής είναι σταρ του YouTube και μιλά ανοιχτά με κάθε ευκαιρία για τη μεταμόρφωσή του, για την οποία αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος.

Πρόσφατα μάλιστα, ο νεαρός άνδρας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο time lapse, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος από selfies που τραβούσε καθημερινά τα τελευταία χρόνια, ώστε να καταγράψει την πρόοδο της θεραπείας του.

Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που πήρε τα πρώτα του χάπια, ως 18χρονη κοπέλα και η διαφορά με τις τελευταίες selfies του βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Όπως δηλώνει ο Τζέιμι, από μικρό παιδάκι είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν αισθάνεται άνετα με το φύλο του ενώ πριν αρχίσει να λαμβάνει τη τεστοστερόνη, δεν άντεχε καν να κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, αφού η κοπέλα που αντίκριζε δεν είχε καμία σχέση με τον τρόπο που σκεφτόταν τον εαυτό του.

Σήμερα, γεμάτος σιγουριά για το μέλλον, συμβουλεύει όλους τους φυλομεταβατικούς – άνδρες και γυναίκες – να κάνουν υπομονή με τη μεταμόρφωσή τους, όσο καιρό και να διαρκεί αυτή, καθώς το αποτέλεσμα σίγουρα θα τους ανταμείψει. Ωστόσο, αυτή είναι μια ιστορία με χαρμόσυνο τέλος, δείτε εδώ τη συγκλονιστική εξομολόγηση μιας γυναίκας που μετάνιωσε για την αλλαγή φύλου που ήδη είχε ξεκινήσει.

Δείτε το βίντεο με την μεταμόρφωση της κοπέλας σε άντρα σε στάδια:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share