Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Αυτή η γυναίκα ξαναπαντρεύτηκε τον πρώην άντρα της χωρίς εκείνος να το γνωρίζει! Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Ήθελε απλά να τον εκδικηθεί!

12 Μαρτίου 2020 20:02
Αδιανόητο: Αυτή η γυναίκα ξαναπαντρεύτηκε τον πρώην άντρα της χωρίς εκείνος να το γνωρίζει! Ο λόγος θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα διαζύγιο δεν είναι πάντα ευπρόσδεκτο και από τις δύο πλευρές. Μπορεί η απόφαση να είναι τελεσίδικη μιας και δεν γίνεται αλλιώς αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και μια ευχάριστη διαδικασία όταν ο ένας από τους δύο δεν θέλει να ρίξει τίτλους τέλους σε αυτό το γάμο.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με αυτή τη δικαστή από το Παρίσι όπου ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην άντρα της επειδή τη χώρισε για κάποια άλλη. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να οργανώσει ένα δεύτερο γάμο με εκείνο σαν γαμπρό φυσικά εν αγνοία του! Φυσικά σε σχέση με άλλα τραγικά περιστατικά που έχουμε ακούσει κάτι τέτοιο δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, δείτε εδώ τον άντρα που πήγε στο γάμο της πρώην του για να την εμποδίσει!

Τα προβλήματα της Μεσλέμ ξεκίνησαν το 2017, όταν ανακάλυψε ότι επί 20 χρόνια σύντροφός της- με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο- είχε σχέση με δικηγόρο. Η γυναίκα είναι αδελφή της Ναζά Βαλό Μπελκασέμ, υπουργό της κυβέρνησης του Φρανσουά Ολάντ, της οποίας ήταν σύμβουλος η δικαστής. Ο άνδρας, δικηγόρος του Παρισιού που δεν έχει κατονομαστεί, έμεινε στη Γαλλία με τη νέα σύντροφό του. Όταν η δικαστής Μεσλέμ ανέλαβε εισαγγελέας στο νησί Ρεουνιόν.

Εκεί κατέστρωσε το σχέδιο εκδίκησης, για να εμποδίσει τον πρώην της να επισημοποιήσει τη νέα σχέση του, διοργανώνοντας έναν ψεύτικο γάμο μαζί του, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει. Επιστράτευσε έναν γνωστό της, για να υποδυθεί τον πρώην σύντροφό της στην τελετή του γάμου, ενώπιον του ανυποψίαστου δημάρχου της πρωτεύουσας του νησιού, τον περασμένο Μάρτιο.

«Η Σουάντ Μεσλέμ κατάφερε να παρουσιάσει τα έγγραφα ταυτότητας και το πιστοποιητικό γέννησης του συντρόφου της. Λόγω του επαγγέλματος των μελλόνυμφων, κανένας στο δημαρχείο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο «σύζυγος» ήταν απατεώνας. Κανένας δεν παρατήρησε ότι ο γαμπρός δεν έμοιαζε ακριβώς με τη φωτογραφία στα έγγραφα της ταυτότητάς του», σύμφωνα με την Le Journal de L’Ile de la Réunion.

Πώς αποκαλύφθηκε η απάτη

Ο πρώην ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος με τη δικαστή Μεσλέμ αφότου αυτή επέστρεψε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Παρίσι για να εργαστεί και ανακοίνωσε ότι ήθελε να χρησιμοποιεί το επίθετο του συζύγου της. Ο επικεφαλής του τοπικού δικηγορικού συλλόγου ενημερώθηκε για την αλλαγή και έθεσε θέμα πιθανής σύγκρουσης συμφερόντων αν ο δικηγόρος «σύζυγος» ήταν σε υπόθεση που δίκαζε η δικαστής Μεσλέμ.
«Ο δικηγόρος έκπληκτος έμαθε ότι ήταν παντρεμένος, χωρίς καν να έχει δώσει συγκατάθεση», σύμφωνα με το Europe.

Τον Δεκέμβριο, εισαγγελείς ενημέρωσαν την αστυνομία, που συνέλαβε τη δικαστή και την κόρη που έχει από προηγούμενο γάμο, η οποία ήταν μάρτυρας στην τελετή στο Ρεουνιόν. Σε βάρος των δύο γυναικών, όπως και του άνδρα που υποδύθηκε τον σύζυγο, απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Η Μεσλέμ είναι αντιμέτωπη με 15 χρόνια φυλάκισης αν καταδικαστεί για δόλια χρήση επίσημων εγγράφων.

Συνάδελφοί της είπαν ότι η δικαστής είχε πληγωθεί από την εγκατάλειψη του συντρόφου της και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στα καθήκοντά της. «Το τρελό είναι πως αυτή η κομπίνα ήταν μοιραίο να αποτύχει. Ήταν προφανές ότι θα την έπιαναν. Είναι σαν αυτοκτονία», είπε ένας συνάδελφός της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share