Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βάζει τις κάλτσες του σε αυτό το ξύδι. Ο λόγος; Απίστευτος

Θα το κάνετε κι εσείς!

10 Μαρτίου 2020 14:43
Βάζει τις κάλτσες του σε αυτό το ξύδι. Ο λόγος; Απίστευτος

Παίρνει τις κάλτσες του και τις βάζει σε το ξύδι. Ο λόγος; Θα σας κάνει να το δοκιμάσετε κι εσείς!

Όταν πρόκειται για καθάρισμα, όλοι θέλουν να μαθαίνουν καινούργια κόλπα για να κάνουν πιο εύκολα και γρήγορα όσα κάνουν μέχρι τώρα.

Αυτό το βίντεο δείχνει 25 κόλπα που θα σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη όταν βρεθείτε απέναντι σε δυσκολίες που είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσετε καθαρίζοντας και τακτοποιώντας το σπίτι σας.

Το τελευταίο κόλπο είναι απίστευτο και δουλεύει στα πάντα, από τοίχους μέχρι και ρούχα. Για να καθαρίσετε λεκέ από λάδι καλύψτε τον με κιμωλία και καθαρίστε το με μια νωπή πετσέτα μετά από 1 λεπτό. Η κιμωλία θα τραβήξει το λεκέ, αφήνοντας καθαρή την επιφάνεια.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης, ρίχνει σε ένα φλιτζάνι τσάι λίγο ξύδι και το τρίβει στα πόδια της, δείτε εδώ τι γίνεται!

Εκεί πάνε οι κάλτσες που "τρώει" το πλυντήριο σας...Δεν πάει το μυαλό σας!

Ένα από τα ερωτήματα που βασανίζει πολλούς ανθρώπους, και που αποτελούσε μέχρι τώρα ένα μυστήριο, είναι το πού πάνε οι κάλτσες που τρώει το πλυντήριο. Φωτογραφίες αποδεικνύουν ποια είναι η αλήθεια!

Ένα ζευγάρι που δουλεύει ως διαχειριστές ακινήτων κατέρριψαν τον μύθο για την εξαφάνιση των ρούχων στο πλυντήριο, όταν ανακάλυψαν δεκάδες κάλτσες και εσώρουχα και μια πιστωτική κάρτα κάτω από το χαλασμένο πλυντήριό τους.

Η Κάθι Χινζ από την Καλιφόρνια ανέφερε ότι την ανακάλυψη έκανε ο άντρας της όταν προσπάθησε να φτιάξει το χαλασμένο πλυντήριο που «δεν λειτουργούσε κανονικά.»

Όταν ο άντρας αποφάσισε να φτιάξει το χαλασμένο πλυντήριο, αφαίρεσε το μπροστινό πλαίσιο και σοκαρισμένος είδε ότι εκεί μέσα είχαν παγιδευτεί πολλά ρούχα. Τα ρούχα αυτά χάνονται, ενώ κάποιες φορές έχουν δυσάρεστη οσμή, για αυτό και πρέπει να προσέχετε το πλυντήριο σας και να το κάνετε να λάμπει!

Όταν έβγαλε και την αντλία νερού που βγάζει το νερό από το πλυντήριο, βρήκε και 7 δολάρια σε ψιλά.

«Για όλους εσάς που ορκίζεστε ότι το πλυντήριό σας τρώει τα ρούχα και σας έχουν πει οι «επαγγελματίες» ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά απλός μύθος…Ορίστε οι αποδείξεις», έγραψε η Κάθι.

«Ο άντρας μου κάνει αυτή την δουλειά 25 χρόνια και για 25 χρόνια δουλεύει με συσκευές όπως πλυντήρια και στεγνωτήρες. Ποτέ όμως δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Οπότε, την επόμενη φορά που θα χάσετε καμιά κάλτσα να θυμάστε. Μπορεί απλά το πλυντήριό σας να είναι πεινασμένο», έγραψε η Κάθι στο Twitter.

Η ανάρτηση της Κάθι στο Twitter έγινε ανάρπαστη, όταν μια χρήστης που ονομάζεται Σάρα το κοινοποίησε με τον τίτλο «Δεν νιώθω πια τρελή που χάνω κάλτσες.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share