Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

10+1 μηνύματα νεκρών που θα σας κόψουν το αίμα - Μετά το 3ο δεν θα κοιμηθείτε

Ανατριχίλα!

7 Μαρτίου 2020 12:45
10+1 μηνύματα νεκρών που θα σας κόψουν το αίμα - Μετά το 3ο δεν θα κοιμηθείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι επαφές με τους νεκρούς συμβαίνουν παγκοσμίως και σε όλα τα στάδια της ιστορίας και έχουν διάφορες μορφές. Ως όνειρα, οράματα ενώ είμαστε ξύπνιοι, ακουστικές φαντασιώσεις και όλα αυτά γίνονται είτε αυθόρμητα είτε προκαλούνται μέσω καταστάσεων έκστασης. Ενώ, μια γυναίκα κάλεσε το «100» γιατί βλέπει το φάντασμα του νεκρού διαχειριστή της να της ζητάει τα κοινόχρηστα κάθε βράδυ

Παρακάτω σας παραθέτουμε 10+1 μηνύματα νεκρών που θα σας κόψουν το αίμα, ενώ μετά το 3ο δεν θα κοιμηθείτε:

1. Ο αγαπημένος γιατρός: «Η οικογένεια της μαμάς μου είναι από το Πουέρτο Ρίκο και η μητέρα της πέθανε πριν από λίγα χρόνια. Ήταν παιδίατρος και αυτοί που την γνώριζαν, την φώναζαν «La Doctora». Λίγο μετά το θάνατό της, η μαμά μου έμενε σε ένα ξενοδοχείο και καθώς επέστρεψε από το πρωινό, βρήκε ένα σημείωμα στη ντουλάπα που έλεγε «contactos con los muertos», που σημαίνει «επικοινώνησε με τους νεκρούς» και είχε υπογραφή, «La Doctora». Όλοι καταλάβαμε ότι ήταν η γιαγιά μου, που μας ενημέρωνε ότι ήταν ακόμα τριγύρω».

2. Το συναισθηματικό EVP: «Μια εβδομάδα μετά το θάνατό του θείου μου, κατεβάσα μια εφαρμογή EVP (φαινόμενο ηλεκτρονικής φωνής) και η πρώτη λέξη που εμφανίστηκε ήταν «Jon» – το όνομα του μπαμπά μου είναι ο John, αλλά έτσι το έγραψε το app – και στη συνέχεια τη λέξη «αδερφός» ήρθε επάνω. Σχεδόν πέταξα το τηλέφωνό μου στον τοίχο εκείνη την στιγμή, επειδή ο αδελφός του μπαμπά μου είχε μόλις πεθάνει από καρκίνο την προηγούμενη εβδομάδα».

3. Η περιπέτεια του αεροπλάνου: «Ήμουν σε ένα αεροπλάνο με τη μαμά μου, όταν ήμουν 12. Η μαμά μιλούσε με μια μεγαλύτερη γυναίκα για μακιγιάζ, όταν η κυρία σταμάτησε, κοίταξε το διάδρομο και είπε: Ποιος άντρας μοιάζει με τον Dean Martin; Μετά, «Το όνομά του είναι Geoff. Ξέρει γιατί δεν μπορείς να πας να τον δεις και καταλαβαίνει. Λυπάται για την ημερομηνία που έφυγε». Στη συνέχεια, ξεκίνησε να μιλά και πάλι για μακιγιάζ. Η μαμά έμεινε συγκλονισμένη – ο Geoff είναι ο παππούς μου, ο οποίος πέθανε την ημέρα των γενεθλίων μου όταν ήμουν νέα».

4. Το δυσοίωνο Ouija: «Όταν ο μπαμπάς μου ήταν περίπου 15 χρονών, λίγο μετά τον θάνατο του θείου του, ο πατέρας μου και μερικοί από τους φίλους του αποφάσισαν να παίξουν με ένα επιτραπέζιο Ouija. Κάλεσαν πνεύματα και αυτό που κάλεσαν, έγραψε το όνομα του μπαμπά μου. Έπειτα, έγραψε «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» και ο πατέρας μου αισθάνθηκε ρίγος και εγκατέλειψε εκείνη τη στιγμή, αλλά ήξερε τι ήταν».

5. Το σημάδι άπειρο: «Όταν ήμουν περίπου 4 ή 5 χρονών, η μητέρα μου με βρήκε να ζωγραφίζω το σύμβολο του άπειρου πολλές φορές ένα πρωί. Όταν ρώτησε γιατί, είπα ότι το έκανα επειδή ο θείος μου, μου το ζήτησε για να το δώσω στον πατέρα μου και τη γιαγιά μου. Αργότερα ανακαλύψαμε, ότι ο θείος μου είχε πεθάνει νωρίς το πρωί. Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιοσημείωτα τατουάζ του, ήταν το σημάδι άπειρο».

6. Το ανατριχιαστικό κάλεσμα: «Ο πατέρας μου πέθανε ξαφνικά και δεν είχε συνείδηση τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Αφού πέθανε, άρχισα να λαμβάνω μια σειρά τηλεφωνημάτων που ήταν σιωπηλά. Έλεγα «γεια» αρκετές φορές, χωρίς να παίρνω απάντηση. Αυτό γίνονταν για τρεις μήνες. Ένα βράδυ, ονειρεύτηκα ότι δέχτηκα ένα από τα τηλεφωνήματα, αλλά αντί της σιωπής, ήταν ο πατέρας μου. Μου είπε, «απλά ήθελα να σου πω ότι σε αγαπώ». Ξύπνησα με δάκρυα, δεν έλαβα ξανά άλλη κλήση».

7. Το φάντασμα του εκτυπωτή: «Μένω στο παλιό σπίτι της γιαγιάς μου. Πέθανε σε αυτό το σπίτι στις 30 Νοεμβρίου 2015. Στις 27 Νοεμβρίου 2016, ξύπνησα στις 3:33 π.μ. από τον ήχο του εκτυπωτή μου, ο οποίος εκτύπωνε επανειλημμένα πράγματα. Ένα από αυτά, ήταν μια συνταγή για τη σούπα που είχα προσπαθήσει να εκτυπώσω μήνες πριν. Μεγαλώνοντας, η γιαγιά μου και εγώ πάντα φτιάχναμε σούπα μαζί, έτσι δεν ήταν περίεργο που μια συνταγή σούπας εκτυπώθηκε. Ήθελε να μου πει ότι είναι εδώ και ότι θέλει να κάνω πράγματα για να την θυμηθώ».



8. Η πνευματική επίπληξη: «Η οικογένειά μου είχε φύγει από την πόλη για διακοπές και έφερε επιστρέφοντας ένα επιτραπέζιο Ouija. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού, ο νεροχύτης της κουζίνας άρχισε να τρέχει από μόνος του. Όταν ρώτησαν ποιος ήταν, διάβασαν το όνομα της γιαγιάς μου Reyna. Για κάποιο λόγο συνέχισαν να διαβάζουν τους αριθμούς 3 και 4. Αργότερα, η μητέρα μου συνειδητοποίησε ότι εκείνη την εποχή ήταν 34 χρονών και από τότε αρνείται να παίξει και πάλι. Πιστεύει, ότι ήταν η γιαγιά της που της έλεγε ότι την παρακολουθεί ακόμα. Η γιαγιά της ήταν επίσης πολύ ενάντια στο παιχνίδι Ouija.

9. Το συγκινητικό μήνυμα: «Ο προ-παππούς μου πέθανε το 2013 και ήταν ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης. Η γιαγιά μου πήρε την εταιρεία και αγόρασε ένα νέο τηλεφωνητή. Ήμουν στο αυτοκίνητο με τη μαμά μου μια μέρα και κάλεσα την επιχείρηση για να μιλήσω στη γιαγιά μου. Δεν το σήκωσε, αλλά ακριβώς πριν το φωνητικό μήνυμα, ακούσαμε «γειά σου». Γύρισα στη μαμά μου και είπα: «Αυτή ήταν η φωνή του Παππού Clair!» Ήταν τόσο περίεργο, γιατί η γιαγιά μου μόλις είχε πάρει έναν νέο αυτόματο τηλεφωνητή, οπότε δεν θα μπορούσε να ήταν ο παλιός τηλεφωνητής του».

10. Το συγκινητικό κείμενο: «Ο φίλος μου πέθανε το 2011 από εγκεφαλικό επεισόδιο. Μια εβδομάδα μετά, έλαβα ένα μήνυμα κειμένου από το τηλέφωνό του που έγραφε: «Καληνύχτα, σε αγαπώ». Φρίκαρα, έκλαψα και το έδειξα στη μαμά μου. εκείνη, κάλεσε τη μαμά του φίλου μου, που είπε ότι είχε δώσει το παλιό της τηλέφωνο στον οικονόμο της, ο οποίος προφανώς προσπαθούσε να καταλάβει πώς να το χρησιμοποιήσει και έστειλε τυχαία το μήνυμα στο τηλέφωνό μου. Αλλά ήταν μόνο ένα από αυτά τα πράγματα που σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν ήταν τυχαίο, αλλά ένας τρόπος να μου στείλει ένα μήνυμα για τελευταία φορά».

11. Το φάντασμα του πάρτι: «Οι φίλοι μου μόλις είχαν μετακομίσει σε ένα καινούργιο σπίτι, είχαν πάρτι και άφησαν μερικά μεθυσμένα φωνητικά μηνύματα σε κάποιους ανθρώπους. Ακούγοντας την επόμενη μέρα ξεκάθαρα, ακούσαμε μια πραγματικά επιθετική φωνή να λέει «VIVIAN» σε ένα από τα μηνύματα. Δύο μέρες αργότερα, μιλούσαν με έναν γείτονα, ρώτησαν για τη γειτονιά και τους προηγούμενους ενοικιαστές και έμαθαν ότι μια κυρία που ονομάζονταν Βίβιαν έμενε εκεί και πέθανε».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share