Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022

Πήγε στον γιατρό για τον καθιερωμένο υπέρηχο αλλά δεν πίστευε στα μάτια της - Πάγωσε μέχρι και ο γιατρός

Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο

4 Μαρτίου 2020 17:17
Πήγε στον γιατρό για τον καθιερωμένο υπέρηχο αλλά δεν πίστευε στα μάτια της - Πάγωσε μέχρι και ο γιατρός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα πήγε για τον καθιερωμένο υπέρηχο, χωρίς να περιμένει να συμβεί αυτό που θα διαβάσετε στην συνέχεια. Όπως κάθε έγκυος που νοιάζεται για την υγεία του παιδιού της, έτσι και εκείνη αποφάσισε να πάει στον γιατρό της για να ελέγξει την κατάσταση.

Όταν η Σάρα Μαούντ ήταν 22 εβδομάδων έγκυος σε δίδυμα, τραβήχτηκε μία σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες ενώ τα μωρά της ήταν ακόμα στην μήτρα. Από τα χαρακτηριστικά του προσώπου μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών, οι εικόνες αυτές είναι πολύ πιο λεπτομερείς από οποιοδήποτε παραδοσιακό υπερηχογράφημα. Το ίδιο συνέβη και σε ένα ακόμα υπέηχο, που πάγωσε όλους του γιατρούς, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ!

Μία φωτογραφία δείχνει τον Σεμπάστιαν και τον Χένρι να “χαιρετούν” στην κάμερα. Άλλη μία δείχνει τα δίδυμα να κλωτσάνε την κάμερα. Η Σάρα και ο άντρας της, Νταν, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τις εικόνες. Ωστόσο, αυτές οι φωτογραφίες – όσο αξιαγάπητες είναι – ήταν μία συναισθηματική και σπαρακτική υπενθύμιση πως ο Σεμπάστιαν και Χένρι πάλευαν για τη ζωή τους.

Έπασχαν από TTTS και αυτό σήμαινε πως ο Χένρι έπαιρνε λιγότερο αίμα από τον πλακούντα ενώ ο Σεμπάστιαν έπαιρνε περισσότερο, κάτι που πίεζε την καρδιά του. Σύμφωνα με τον Mirror, αυτό συμβαίνει σε 10-15% των περιπτώσεων πανομοιότυπων διδύμων. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, πολλά από αυτά τα μωρά θα πεθάνουν.

Ακόμα και με θεραπεία, υπάρχει μικρή πιθανότητα να τα καταφέρουν και τα δύο μωρά.

Οι παράξενες αλλά όμορφες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον χειρούργο και ειδικό σε πολλαπλές γεννήσεις καθηγητή Μπάσκι Θιλαγκανάθαν στο νοσοκομείο St George’s του Λονδίνου κατά τη διάρκεια χειρουργικής εκτομής με λέιζερ προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετώπισαν τα δίδυμα.

Για κάποιες οικογένειες, αυτές οι φωτογραφίες είναι η μόνη ευκαιρία που θα έχουν να δουν και τα δυο μωρά τους ζωντανά. Μετά από μία επέμβαση έξι ωρών, οι Σάρα και Νταν έμαθαν πως τα δίδυμα τα είχαν καταφέρει – αν και δεν είχε τελειώσει ακόμα το ταξίδι τους.

Δείτε την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share