Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο! Διαχειριστής πολυκατοικίας απαγορεύει στους ενοίκους να καπνίζουν... στο σπίτι τους!

Δεν υπάρχει!

3 Μαρτίου 2020 21:43
Αδιανόητο! Διαχειριστής πολυκατοικίας απαγορεύει στους ενοίκους να καπνίζουν... στο σπίτι τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «τερμάτισε» διαχειριστής πολυκατοικίας ο οποίος όντας φανατικός αντικαπνιστής, έβγαλε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους χώρους της πολυκατοικίας.

Προσοχή όμως… Δεν αναφέρεται μόνο στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και μέσα στα ίδια τα διαμερίσματα των ιδιοκτητών δηλαδή εντός των… σπιτιών,

Μάλιστα προτρέπει τους θεριακλήδες να φουμάρουν στα μπαλκόνια. Δείτε και τι έγινε με την κόρη, που παραπονιόταν πως έβλεπε φάντασμα στο παράθυρο.

Αναλυτικά λοιπόν έγραψε…

«Ίσως δεν έχει γίνει κατανοητό, αλλά το κάπνισμα εντός της οικοδομής και των σπιτιών ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Όλοι έχετε ωραία μπαλκόνια και μπορείτε εσείς και η παρέα σας να καπνίζετε έξω».

Κομμωτής κουρεύει κοντά τα μαλλιά 43χρονης - Λίγη ώρα μετά το αποτέλεσμα και η αντίδρασή της θα σας αφήσουν άφωνους

Αυτός ο κομμωτής είναι φοβερός και τον λόγο θα τον καταλάβετε ευθύς αμέσως... Αποπειράθηκε να κόψει τα μαλλιά αυτής της 43χρονης γυναίκας και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο!

Πόσες από εσάς θέλετε να κρύψετε τα γκρίζα μαλλιά, να ανανεωθείτε και να αισθανθείτε ως την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας; Ανανεώστε το στιλ σας φέτος το φθινόπωρο μόνο με αφέλειες!

Σίγουρα χρόνο με το χρόνο, όλα αλλάζουν στο σώμα, στο πρόσωπό μας, παντού. Τα γκρίζα μαλλιά για τις γυναίκες είναι ένα εμφανές σημάδι της ηλικίας.

Η 43χρονη Κέρυ ήθελε μία αλλαγή. Μια αλλαγή που θα την ανανέωνε, αλλά δεν θα την άλλαζε. Γι’ αυτό και αφέθηκε στα χέρια του διάσημου κομμωτή ή αλλιώς «The Makeover Guy», Κρίστοφερ!

Κορυφαίος κομμωτής κουρεύει κοντά τα μαλλιά 43χρονης και αναδεικνύει την ομορφιά της!

Η Κέρυείχε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να κρύψει τα γκρίζα μαλλιά της, κάνοντας όμως σχεδόν καταστρεπτικά πράγματα. Το αποτέλεσμα ήταν πως απέκτησε ευαισθησία σε προϊόντα.

Ο διάσημος κομμωτής ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να της προσφέρει αυτό που ήθελε.

Μπορεί να φοβήθηκε όταν είδε τα μαλλιά της να κόβονται, όμως η εμπιστοσύνη στον Κρίστοφερ ήταν μεγάλη. Άλλωστε η Κέρυ είχε πάρει και την έγκριση του άντρα της γι’ αυτή την αλλαγή.

Κορυφαίος κομμωτής κουρεύει κοντά τα μαλλιά 43χρονης και αναδεικνύει την ομορφιά της!

Το χαμόγελο δεν φεύγει πλέον από την Kerry που μπορεί να γίνει παράδειγμα για όλες τις γυναίκες. Με ένα σωστό και ωραίο κούρεμα και μια βαφή μαλλιών, η αισιοδοξία έρχεται ξανά στο πρόσωπο μιας γυναίκας!

Αν σας αρέσουν οι αλλαγές σίγουρα τότε πρέπει να δείτε και την μεταμόρφωση αυτής της 80χρονης γιαγιάς!

Ζύγιζε 183 κιλά και οι γιατροί δεν της έδιναν ελπίδα ζωής! Της είπαν ότι θα πέθαινε πριν τα 40 αλλά...έγινε κάτι απρόσμενο!

Είχαν πει σε αυτή την γυναίκα ότι δεν θα ζούσε πολλά χρόνια ακόμα και ότι θα πέθαινε πριν τα 40 της. Ζύγιζε 183 κιλά και ήταν πολύ δύσκολο να τα χάσει... ή έτσι πίστευε. Βγήκε νικήτρια από την μάχη με την ζωή και η μεταμόρφωσή της σοκάρει εμτά το αδυνάτισμα.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, πάνω από το 1/3 των Αμερικανών ενήλικων είναι παχύσαρκοι. Και για μερικούς, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να χάσουν μερικά κιλά. Αν βρίσκεστε στη μέση της δίαιτας σας, διαβάστε μια ιστορία που θα σας δώσει το κουράγιο και την έμπνευση να πετύχετε το στόχο σας, όπως και αυτή της γυναίκας που έχασε 68 κιλά και άλλαξε τελείως!

Γνωρίστε την Ελ Γκουντάλ.

Η Ελ είχε εθιστεί στο fast food φαγητό και μόλις πριν μερικά χρόνια ζύγιζε πάνω από 180 κιλά! Στην πραγματικότητα, οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα ζούσε πάνω από 40 χρόνια, αν διατηρούσε αυτές τις διατροφικές της συνήθειες.

Η ίδια αναφέρει: «Ο εθισμός μου στα McDonald’s ήταν εκτός ελέγχου. Αν δεν έτρωγα τηγανισμένο φαγητό, σκεφτόμουν να το τρώω. Άνετα έτρωγα τρία μεγάλα γεύματα Big Mac συν μία επιπλέον μερίδα πατάτες. Δεν χόρταινα την λιπαρή υφή.»

Αν και η Ελ ήξερε ότι ήταν εύσωμη γυναίκα, δεν ανέβαινε σε ζυγαριά, προσπαθώντας κατά κάποιο τρόπο να αποφύγει την πραγματικότητα του προβλήματος βάρους της.

«Μόνο όταν κόλλησα γρίπη και έπρεπε να δω τον οικογενειακό μου ιατρό μου, με έπεισε να κάνω εξετάσεις. Δεν μπορούσα να πιστέψω όταν η ζυγαριά έγραφε 184 κιλά και τα αποτελέσματα των αιματολογικών μου αποκάλυψαν ότι είχα διαβήτη τύπου 2. Τότε ήξερα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει.»

Η Ελ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης, παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει να τρώει το αγαπημένο πρόχειρο φαγητό και να πηγαίνει σταθερά στο γυμναστήριο. Κατά τους πρώτους 9 μήνες που ακολούθησαν μετά τη χειρουργική της επέμβασή, πήρε μέρες και σε 3 αγώνες τρίαθλου!

Η Ελ ζυγίζει σήμερα 68 κιλά και σχεδιάζει τελικά να αγωνιστεί στον διαγωνισμό Cairns Ironman 70.3, που αποτελείται από κολύμβηση απόστασης 2,4 μιλίων, ποδηλασία 112 μιλίων και μια διαδρομή 42 χιλιομέτρων.

«Ελπίζω να καταφέρω να βγάλω το πρώτο μου αγώνα Ironman σύντομα, στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά ίσως χρειαστεί να πετύχω μερικούς ακόμα χρόνου, προτού πάω πάω εκεί – αλλά θα δούμε. Είμαι αρκετά αποφασισμένη, και νιώθω πως οτιδήποτε μπορώ να βάλω στο μυαλό μου, μπορώ να το πετύχω.»

Η Ελ αναφέρει ότι όταν άρχισε να προσπαθεί να χάσει βάρος, δεν είχε μεγάλη υποστήριξη.

Εξηγεί: «Είχα πολλούς ανθρώπους στις αρχές, που μου έλεγαν ότι ήμουν τρελή και δεν θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά το χρησιμοποίησα ως κίνητρο που μου έδωσε τη δύναμη να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα.»

«Τώρα απλά θέλω να αποδείξω στους άλλους ότι αν φτάσεις σε αυτό το σημείο, υπάρχει δυνατότητα να το αντιστρέψεις και αυτό μπορεί να σώσει τη ζωή σου.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share