Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Αυτή η κοπέλα θέλει να διαβάσει και της αποσπά την προσοχή... το φίδι της! (video)

Απίστευτο!

1 Μαρτίου 2020 19:33
Αδιανόητο: Αυτή η κοπέλα θέλει να διαβάσει και της αποσπά την προσοχή... το φίδι της! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο περιστατικό δείχνει μια κοπέλα που προσπαθεί να διαβάσει και, για παρέα της, υπάρχει... το φίδι που αποτελεί το κατοικίδιό της. Δείτε την περίπτωση του άνδρα που απέδρασε με ένα φίδι για συνεργό του.

Σίγουρα κατά καιρούς πέφτετε πάνω σε βίντεο που δείχνουν γατάκια ή κουτάβια να αναζητούν την προσοχή του αφεντικού τους και να μην το αφήνουν να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά. Ε, φανταστείτε το ίδιο αλλά με φίδι! Όχι μην τρομάζετε, δεν έχει κάποια τραγική κατάληξη το βίντεο, απλά είναι ανατριχιαστικά διασκεδαστικό!

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο άντρας σκότωσε ένα φίδι - Αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας κόψει την ανάσα!

Ένα φίδι είναι ότι πιο ανατριχιαστικό μπορεί να συναντήσει κανείς, ειδικά όταν αυτό έχει εισβάλει σε προσωπικό του χώρο μιας και δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις αφού είναι άκρως επικίνδυνα και πολύ γρήγορα στις αντιδράσεις του. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που σου περνάει από το μυαλό είναι να το σκοτώσεις με κάθε πιθανό τρόπο πριν αυτό σε δαγκώσει μιας και το δάγκωμα ενός φιδιού αναλόγως το είδος του μπορεί να καταλήξει ακόμη και σε θάνατο, δείτε εδώ το βίντεο - σοκ όπου ένα φίδι στραγγαλίζει το γητευτή του.

Ένας άνδρας από το Τέξας πάγωσε όταν είδε στην αυλή του έναν κροταλία μήκους 1,20 μέτρων και η πρώτη του αντίδραση ήταν να πάρει ένα φτυάρι που βρισκόταν δίπλα του με σκοπό να το σκοτώσει. Όντως με ένα γερό χτύπημα κατάφερε να το αποκεφαλίσει, όταν όμως έσκυψε να μαζέψει τα απομεινάρια του νεκρού ερπετού συνέβη κάτι σοκαριστικό. Το κεφάλι του φιδιού τον δάγκωσε.

Όπως εξήγησαν ειδικοί, πρόκειται για ανακλαστική αντίδραση του κεφαλιού, η οποία μπορεί να συμβεί ακόμη και μία ώρα μετά τον θάνατο του κροταλία, διότι ο μεταβολισμός του είναι πολύ αργός και τα όργανα συνεχίζουν να λειτουργούν.

Ο άτυχος άντρας άρχισε να έχει σπασμούς και σταδιακά να χάνει την όραση του, μεταφέρθηκε λοιπόν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείου όπου και του χορηγήθηκαν 26 δόσεις από αντίδοτο και αυτή τη στιγμή έχει αναρρώσει πλήρως!

Αυτό το φίδι έφαγε το λάθος γεύμα. Αυτό που αντίκρισαν οι κτηνίατροι τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Τα φίδια ως γνωστόν είναι τα πιο λαίμαργα ζώα και μπορούν να φάνε ότι κι αν βρεθεί στο διάβα τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο επίσης εύκολα μπορούν και να επιτεθούν, όπως θα δείτε εδώ μια τρομακτική επίθεση σε μαϊμού.

Αυτή τη φορά ένας πύθωνας τριών μέτρων άφησε τους κτηνιάτρους με το στόμα ανοιχτό καθώς αυτό που αφαίρεσαν από το στομάχι του ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο. Ο θηλυκός πύθωνας που ονομάζεται Μόντι είχε καταφέρει και είχε καταπιεί μια ολόκληρη πετσέτα θαλάσσης. Υποβλήθηκε λοιπόν σε χειρουργική επέμβαση με ολική νάρκωση και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν την πετσέτα από το στομάχι του.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Αδιανόητο: Τον δάγκωσε ένα φίδι κι αμέσως μετά αυτός δάγκωσε τη γυναίκα του! Μόλις μάθετε το λόγο θα παγώσετε!

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία όταν ένα φίδι δάγκωσε έναν άντρα κι αυτός στη συνέχεια δάγκωσε τη γυναίκα του. Ο λόγος; Ήθελε να πεθάνουν μαζί! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα εξωφρενικό σκηνικό με φίδι καθώς λίγο καιρό πριν ένα φίδι δάγκωσε μια γυναίκα και πέθανε από... τη σιλικόνη

Ο Σανκάρ κοιμόταν στο σπίτι του στην Ινδία, στην περιοχή Samastipur, όταν τον δάγκωσε το φίδι και μέχρι το πρωί, η κατάστασή του είχε χειροτερέψει.

Επειδή φοβήθηκε ότι δεν του είχε απομείνει πολύς χρόνος, κράτησε το χέρι της συζύγου του, Αμίρι Ντέβι, και της είπε ότι ήθελε να μείνουν ενωμένοι και στο θάνατο.

Δαχτυλίδι χάθηκε στις ΗΠΑ και βρέθηκε σε δάσος στην Φιλανδία 47 χρόνια αργότερα!

Έτσι, όπως ανέφερε το India Today και αναμεταδίδει το Newsweek, έμπηξε τα δόντια του στο χέρι της Αμίρι και έπεσαν και οι δύο αναίσθητοι.

«Μου είπε ότι με αγαπούσε πάρα πολύ και ήθελε να πεθάνουμε μαζί και έπειτα πήρε το χέρι μου και με δάγκωσε.

»Του το επέτρεψα» φέρεται να είπε η γυναίκα του Σανκάρ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share