Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άνδρας προσπάθησε να ξυριστεί στο αεροπλάνο... Δεν περίμενε με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε!

Αδιανόητο περιστατικό!

1 Μαρτίου 2020 19:20
Αυτός ο άνδρας προσπάθησε να ξυριστεί στο αεροπλάνο... Δεν περίμενε με τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο περιστατικό… τρέλας στον αέρα πριν από λίγες μέρες, μ’ έναν Ελληνολιβανέζο που αποφάσισε να ξυριστεί στο αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια του 9ωρου ταξιδιού από την Ευρώπη στην Αμερική, λόγω ενός πολύ σημαντικού επαγγελματικού ραντεβού με την άφιξή του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πήρε, λοιπόν, το βαλιτσάκι του και μπήκε στη μικρή -και εντελώς άβολη- τουαλέτα του αεροσκάφους. Δείτε, παράλληλα, το στοιχειωμένο σπίτι της Καλλιθέας.

Κάποια στιγμή, όμως, όπως εξιστορεί ο ίδιος στο Reddit, και ενώ είχαν περάσει 5 λεπτά, άκουσε φασαρία απ’ έξω. Κατόπιν, ένα χτύπημα στην πόρτα. Παρότι ήξερε πως ήταν αρκετή ώρα στην τουαλέτα, δεν είχε τελειώσει ακόμη και δεν έδωσε σημασία. Τότε, ακούστηκε και δεύτερο χτύπημα.

Άνοιξε, χωρίς μπλούζα, και έχοντας προλάβει να ξυρίσει το μισό πρόσωπό του, ενώ το άλλο μισό ήταν μέσα στους αφρούς. Αντίκρισε δύο τρομοκρατημένες γυναίκες αεροσυνοδούς και έναν άνδρα. Και, φυσιολογικά, ρώτησε τι συμβαίνει, για να του απαντήσουν ότι κάποιοι από τους επιβάτες τρόμαξαν, βλέποντάς τον να πηγαίνει με το βαλιτσάκι στην τουαλέτα και να κάνει τόση ώρα.

Εκείνος γέλασε και απάντησε ότι καταλαβαίνει την ανησυχία(!), εξηγώντας, ωστόσο, ότι απλά ξυριζόταν, γιατί είχε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού και δεν θα προλάβαινε να σουλουπωθεί μετά την προσγείωση. Και ξαναμπήκε στην τουαλέτα, αφού οι αεροσυνοδοί τού ζήτησαν συγγνώμη.

Δεν πέρασαν, όμως, παρά λίγα λεπτά, όταν ο άνδρας αεροσυνοδός χτύπησε και πάλι την πόρτα της τουαλέτας…

Αυτήν τη φορά, ο Ελληνολιβανέζος είχε προλάβει να ξυριστεί και να φορέσει καθαρή μπλούζα. Και αυτός ήταν ο λόγος για να συνεχιστεί η… παράνοια!

Όπως του είπε ο αεροσυνοδός, κάποιοι επιβάτες είχαν δει ότι έχει και ξυρισμένο στήθος, όταν βγήκε νωρίτερα χωρίς την μπλούζα του, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να είναι ανήσυχοι, γνωρίζοντας πως οι μουσουλμάνοι τρομοκράτες συνηθίζουν να ξυρίζονται πριν φορέσουν τα εκρηκτικά και ανατιναχτούν!

Ο τύπος άρχισε, φυσικά, να γελάει πολύ δυνατά και παρότι ενοχλημένος τώρα, αντέδρασε ξανά με τρομερή ευγένεια, λέγοντας στον αεροσυνοδό ότι και πάλι καταλαβαίνει και καλό είναι να ελέγχονται τέτοια πράγματα!

Στη συνέχεια, δε, του έδειξε το email για το σημαντικό ραντεβού του στην Αμερική και του είπε, μάλιστα, πως έχει γεννηθεί Χριστιανός, άλλα δεν πιστεύει και πως παρότι είναι κατά το ήμισυ Λιβανέζος, δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι οι τρομοκράτες ξυρίζονται πριν εκραγούν!

Ακολούθησε μια κουβέντα και πολύ γέλιο με το πλήρωμα, που δεν έψαξε το βαλιτσάκι του και κάπως έτσι ο άνθρωπος έφτασε στην Αμερική, αφού κατάφερε με τα χίλια ζόρια να ξυριστεί…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share