Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κίνδυνος: Αν δείτε μπουκάλι στη ρόδα αυτοκινήτου πηγαίντε στην αστυνομία!

Προσοχή!

29 Φεβρουαρίου 2020 14:36
Κίνδυνος: Αν δείτε μπουκάλι στη ρόδα αυτοκινήτου πηγαίντε στην αστυνομία!

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν δείτε μπουκάλι στη ρόδα αυτοκινήτου, δείτε τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε

Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι πολίτες, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν πέσει στην «παγίδα του πλαστικού μπουκαλιού», με αποτέλεσμα να χάσουν το αυτοκίνητό τους.

Πώς; Οι κλέφτες εντοπίζουν ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη ρόδα του οποίου σφηνώνουν ένα πλαστικό μπουκάλι και περιμένουν τον οδηγό να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο του και να το βάλει μπρος.

Ο οδηγός καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με το λάστιχό, ακούγοντας και τον περίεργο ήχο που κάνει το πλαστικό και κατεβαίνει έτσι από το αυτοκίνητό του για να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

Στη συντριπτική μάλιστα πλειοψηφία, οι οδηγοί αφήνουν τα κλειδιά στη θέση τους, αφού πιστεύουν πως είναι υπόθεση δευτερολέπτων.

Μόνο που σε αυτά τα δευτερόλεπτα, ο κλέφτης προλαβαίνει και γίνεται «καπνός» με το αυτοκίνητό τους…Αν λοιπόν ποτέ τύχει και δείτε και εσείς ένα μπουκάλι σφηνωμένο στη ρόδα σας, προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας και τρέξτε στην Αστυνομία!

Τέτοια περιστατικά βέβαια δεν έχουν συμβεί μόνο με μπουκάλι αλλά και νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου!

Έβαλε τρεις φέτες από μπέικον σε μηχανή αυτοκινήτου! Δεν θα πιστεύετε τον λόγο! (video)

Μία περίεργη έμπνευση είχε ένας μάγειρας, ο οποίος πήρε τρεις φέτες από μπέικον και τις έβαλε πάνω σε μηχανή αυτοκινήτου. Επίσης έχουμε βρει μια συνταγή που είναι το τέλειο συνοδευτικό για τη μπίρα ή το κρασί σας. Φτιάξτε μοτσαρέλα με μπέικον και θα μας θυμηθείτε.

Ο λόγος είχε να κάνει με την δοκιμασία που ξεκίνησε, καθώς προσπάθησε να μαγειρέψει μπέικον με κάθε πιθανό τρόπο. Βλέπετε βρήκε 50 διαφορετικούς, αλλά για να φτάσει σ' αυτόν τον αριθμό, σε κάποια σημεία μάλλον το παρά έκανε. Όπως για παράδειγμα με την μηχανή.

Δείτε το βίντεο:

Γέμισε το ταψί με τυρί και πατάτες, το σκέπασε με μπέικον και το έβαλε στο φούρνο - Το αποτέλεσμα θα σας ''τρελάνει''!

Βάζει μέσα σε ένα ταψί τυρί και πατάτες, το σκέπασε με μπέικον και το έβαλε στο φούρνο! Το πιάτο που φτιάχνει πραγματικά θα σας ξετρελάνει γιατί είναι πεντανόστιμο!

δείτε την παρακάτω συνταγή:

Θα χρειαστείτε:

45 φέτες μπέικον
5 μεσαίες πατάτες
400 gr τριμμένο τυρί τσένταρ
αλατοπίπερο

Διαδικασία:

Τοποθετήστε τις φέτες μπέικον σε ένα ταψί, έτσι ώστε να επικαλύπτονται και να σχηματίζουν κύκλο. Τα άκρα πρέπει να εξέχουν πάνω από την άκρη του ταψιού και η επιφάνεια του ταψιού να καλύπτεται.

Πλύνετε τις πατάτες και κόψτε τες σε λεπτές φέτες. Τοποθετήστε μια στρώση από φέτες πατάτας πάνω από το μπέικον, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ρίξτε το τριμμένο τυρί. Επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές. Κάθε φορά να προσθέτετε λιγότερες φέτες πατάτας.

Τέλος, τραβήξτε τις φέτες του μπέικον μία-μία προς τα μέσα, καλύπτοντας πλήρως την τελευταία στρώση τυριού. Ψήστε για 2 1/2 ώρες στους 170 ° C.

Απολαύστε το!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share