Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δείτε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από έναν καθρέφτη καφετέριας ή ξενοδοχείου - Θα σας σοκάρει!

Αδιανόητο!

22 Φεβρουαρίου 2020 14:08
Δείτε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από έναν καθρέφτη καφετέριας ή ξενοδοχείου - Θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας καθρέφτης καφετέριας ή ξενοδοχείου μπορεί να κρύβει διάφορα πράγματα, τα οποία μπορεί να σας σοκάρουν!

Ο 21χρονος Τζάστιν Γουίλσον παραδέχτηκε την ενοχή του, όταν εγκατέστησε κρυφή κάμερα παρακολούθησης σε τουαλέτες ενός μπαρ στη πόλη Chattanooga. Η κάμερα περιείχε υλικό όχι μόνο από το μπάνιο όπου βρέθηκε, αλλά και από άλλες τουαλέτες της περιοχής. Ενώ, κάτι σοκαριστικό διαπίστωσε ένας πατέρας όταν έβαλε κρυφή κάμερα γιατί το παιδί του διαμαρτυρόταν για την νταντά...

Ο Γουίλσον συνελήφθη και έκτοτε καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης, αλλά οι ντόπιοι κάτοικοι ανησυχούν για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα τους σε τουαλέτες και σε δημόσιες εγκαταστάσεις.

Δυστυχώς με την εξέλιξη της τεχνολογίας, εφευρίσκονται νέοι τρόποι για την παραβίαση της ιδιωτικότητας, όπως διπλοί καθρέφτες που μπορεί να κρύβουν κάμερες ή να παρακολουθεί κάποιος σε δημόσιες τουαλέτες και σε δοκιμαστήρια καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AWM, υπάρχουν τρόποι για να ελέγξετε τους καθρέφτες για παραβίαση της ιδιωτικότητας, από τον τρόπο που κρέμεται ο καθρέφτης. Αν ο καθρέφτης κρέμεται σε τοίχο, είναι πιθανόν να είναι ασφαλές, αλλά αν ο καθρέφτης καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο και δεν φαίνονται ορατές γωνίες, τότε ίσως κάτι να κρύβεται κάτι από πίσω του.

Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά, δοκιμάστε να τον χτυπήσετε με τα δάχτυλά σας. Αν ο ήχος ακούγεται κενός, τότε πιθανώς να κρύβεται κάποιο άνοιγμα στην άλλη πλευρά, όπου μπορεί να κρύβεται μια κάμερα.

Κάμερα από ελικόπτερο κατέγραψε έναν άνδρα που είχε χαθεί στο δάσος...Πάγωσαν με αυτό που είδαν

Ο 67χρονος αυτός άνδρας, ο Μάρτιν Κέι, παγιδεύτηκε μέσα στο δάσος ενώ είχε πάει βόλτα με τον σκύλο του. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ελικοπτέρου λίγες ώρες μετά, τους έκανε να παγώσουν.

Ο Μάρτιν δεν μπορούσε να βρει την έξοδο, είχε χαθεί για τα καλά. Προσπάθησε να καλέσει για βοήθεια, αλλά κανείς δεν κατάφερε να τον ακούσει. Ο Χόλι Μπλου, το μαύρο λαμπραντόρ του, δεν μπορούσε να τον βοηθήσει, όμως παρέμεινε δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε.

Κάποια στιγμή, ένας φίλος του άνδρα συνειδητοποίησε ότι λείπει και έτσι κάλεσε για βοήθεια. 7 ώρες μετά, εντοπίστηκε μέσω θερμικής απεικόνισης που έγινε από ελικόπτερο. Οι εικόνες έδειχναν, πως ακόμα και σε μηδενικές θερμοκρασίες, ο σκύλος του δεν τον είχε εγκαταλείψει. Μια ομάδα από διασώστες, προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν, αλλά τελικά εγκλωβίστηκαν και οι ίδιοι. Τον σκέπασαν με τα σακάκια τους και περίμεναν μέχρι να έρθουν ενισχύσεις. Εν τω μεταξύ, ο Χόλι Μπλου δεν το είχε κουνήσει από δίπλα του. Κάτι παρόμοιο έκανε και αυτός ο σκύλος όταν πέθανε το αφεντικό του, που μπορείτε να δείτε εδώ και να δακρύσετε...

Ο Μάρτιν στην συνέχεια, ξύπνησε στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου. Είπε ότι το κρύο ήταν φοβερό και ότι ο σκύλος του είναι ένας από τους πιο πιστούς του φίλους.

Άραγε το δικό σας σκυλί θα το έκανε αυτό για σας;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share