Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Απίστευτο: 36χρονη κατήγγειλε τους γονείς της. Ο λόγος θα σας αφήσει άναυδους!

Αδιανόητο!

21 Φεβρουαρίου 2020 22:51
Απίστευτο: 36χρονη κατήγγειλε τους γονείς της. Ο λόγος θα σας αφήσει άναυδους!

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στις ΗΠΑ όταν μια 36χρονη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει τους... γονείς της! Φυσικά, η αστυνομία είναι συνηθισμένη σε... περίεργα τηλεφωνήματα, καθώς όπως θα δείτε εδώ μια κοπέλα τηλεφώνησε στην αστυνομία γιατί της έκλεψαν τη μαριχουάνα της!

Η κοπέλα ζήτησε να μεταβεί κλιμάκιο της αστυνομίας και να συλλάβει τους γονείς της επειδή της είχαν κόψει το κινητό!

Από το τηλεφωνικό κέντρο την συμβούλευσαν ότι τον αριθμό εκτάκτου ανάγκης (911) των ΗΠΑ, τον καλούν μόνο για σοβαρούς λόγους όμως εκείνη επέμενε και δύο ώρες αργότερα, επανέλαβε το τηλεφώνημα για τον ίδιο λόγο.

Έτσι, στάλθηκε εκεί που ήταν ένα περιπολικό και την συνέλαβε για παρενόχληση δημόσιας υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην φυλακή και να χρειαστεί εγγύηση 2.500 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την δίκη της, στις 27 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος πάντως που οι γονείς της, της έκοψαν το τηλέφωνο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Τα πήρε: Πιτσιρικάς κάλεσε την αστυνομία γιατί δεν πήρε τα δώρα που ήθελε από τον Αϊ-Βασίλη!

Ένας εννιάχρονος από τη Γερμανία, που δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα δώρα που πήρε για τα Χριστούγεννα, κάλεσε την αστυνομία για να παραπονεθεί, προκαλώντας μια επέμβαση στην κατοικία του, σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Το αγοράκι, που ζει στο Τσέτελ, κοντά στη Βόρεια Θάλασσα, σχημάτισε χθες τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας. Εκτός εαυτού, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πάρει κανένα από τα δώρα που είχε παραγγείλει για τα Χριστούγεννα.

«Οι αστυνομικοί έφθασαν και βρήκαν ένα μικρό αγόρι πολύ οργισμένο», εξήγησε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Nordwest Zeitung.


Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η χθεσινή ήταν μια πολύ ήρεμη μέρα, οι αστυνομικοί αποφάσισαν τότε να παίξουν το παιχνίδι: εξέταση του αρχικού καταλόγου, σύγκριση με τα δώρα που έλαβε τελικά ο μικρός και διαμεσολάβηση της οικογένειας.

Κατάφεραν έτσι να διευθετήσουν τη διαμάχη εξηγώντας στο παιδί πως ο Άγιος Βασίλης είχε πιθανότατα μπερδέψει την παραγγελία του με αυτήν ενός άλλου παιδιού…

Το αστυνομικό τμήμα του Όλντενμπουργκ, με το οποίο επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν θέλησε να αποκαλύψει το περιεχόμενο του καταλόγου των δώρων που είχε ζητήσει το παιδί από την Άγιο Βασίλη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share