Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παίρνει ένα ψάρι, το τυλίγει σε εφημερίδα και το βάζει στο φούρνο...Ο λόγος; Απίστευτο! (Video)

Δείτε γιατί θα το κάνετε κι εσείς!

20 Φεβρουαρίου 2020 13:37
Παίρνει ένα ψάρι, το τυλίγει σε εφημερίδα και το βάζει στο φούρνο...Ο λόγος; Απίστευτο! (Video)

Το γνωρίζετε το κόλπο με το ψήσιμο του ψαριού μέσα σε εφημερίδα; Είναι ένας απίθανος τρόπος για να το ψήσετε πολύ γρήγορα! Ενώ, σκηνές τρόμου εκτιλύχθηκαν στην Ινδονησία, την ώρα που μια οικογένεια είχε πάει για ψάρεμα, με τον 16χρονο γιο να καταλήγει στο χειρουργείο εξαιτίας ενός ψαριού!

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε το βίντεο και να ακολουθήσετε το παράδειγμα:

Έφαγε σκόρδο με ψάρι...Λίγες βδομάδες μετά έμεινε άφωνη με το σώμα της! Ο κορυφαίος συνδυασμός τροφίμων!

Δοκιμάστε να φάτε σκόρδο με ψάρι και θα πάθετε πλάκα με το αποτέλεσμα σε λίγες μόνο μέρες. Είναι από τους συνδυασμούς τροφίμων που οφελεί αρκετά την υγεία και ενισχύει τον οργανισμό!

Ο λόγος που ο συνδυασμός τροφών είναι σημαντικός οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένα τρόφιμα, παρά τα επιμέρους οφέλη για την υγεία, όταν συνδυάζονται μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλή ενέργεια, φούσκωμα, ακόμη και αύξηση του σωματικού βάρους. Αντίθετα, έξυπνοι συνδυασμοί μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, ενισχύοντας την ενέργεια και το μεταβολισμό, όπως και είναι το γιαούρτι με την κανέλα!

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στα ψάρια μας ωφελούν με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων της μείωσης των φλεγμονών. Ενώ ακόμα είναι ασαφές γιατί το σκόρδο βοηθάει να χάσουμε βάρος, μια έρευνα ανακάλυψε ότι γυναίκες και που κατανάλωναν 80 μιλιγραμμάρια εκχύλισμα σκόρδου για 12 εβδομάδες έχασαν βάρος και μείωσαν αισθητά τον δείκτη μάζας σώματος.

Τεστ προσωπικότητας: Το ζώο που βλέπετε πρώτο αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σας! Αν είναι το λιοντάρι τότε...

Το υποσυνείδητο μας αποδεικνύει πολλά για την προσωπικότητά μας και τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο. Αυτό το τεστ είναι ένα καλό παράδειγμα και θα σοκαριστείτε με τα αποτελέσματά του!

Οι ειδικοί λένε ότι το υποσυνείδητο μυαλό μας είναι σαν μια μονάδα αποθήκευσης, η οποία κρατά όλες τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειες, τις πεποιθήσεις και τους φόβους, τις μνήμες και τις δεξιότητές σας.

Είναι χτισμένη πάνω σε όλα όσα έχετε δει και βιώσει, ακόμα κι αν δεν τα θυμάστε. Το ενδιαφέρον είναι ότι συνδέεται άμεσα με τη συνειδητή συμπεριφορά μας. Στην περίπτωση αυτή, τα μάτια σας βλέπουν την πλήρη εικόνα, αλλά ο εγκέφαλός σας επιλέγει πρώτα ότι είναι πιο σχετικό με εσάς. Ακόμα ένα τεστ προσωπικότητας, μετά από αυτό με το μονοπάτι, που αποδεικνύει πολλά για τον κρυμμένο σας εαυτό!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share