Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Της πρότεινε να βγουν ραντεβού για πρώτη φορά... Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Αδιανόητο!

19 Φεβρουαρίου 2020 16:27
Της πρότεινε να βγουν ραντεβού για πρώτη φορά... Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Το πιο περίεργο πρώτο ραντεβού της ζωής της έζησε μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη. Αυτή η γυναίκα γνώρισε τον συγκεκριμένο άντρα μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και τελικά κατέληξε να... συμμετέχει σε μια ληστεία εν αγνοία της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια μια γνωριμία μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη, μπορείτε να δείτε εδώ την τραγική κατάληξη μιας γνωριμίας μέσω Tinder.

Σύμφωνα με το CNN.com, ο Κρίστοφερ Καστίγιο κατηγορείται για ένοπλη ληστεία και απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού στο πρώτο τους ραντεβού στις 5 Δεκεμβρίου του 2016, σύμφωνα με εκπροσώπους της τράπεζας.

Ο Καστίγιο καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για τη ληστεία και δύο χρόνια για την επίθεση στον αστυνομικό που προσπάθησε να τον αφοπλίσει.

Η γυναίκα που ανέλαβε να τον πάρει από το σημείο της ληστείας, αφέθηκε ελεύθερη, καθώς όπως αποδείχτηκε νόμιζε πως θα πήγαινε μαζί του σε… ραντεβού.


Πώς την πάτησε η γυναίκα

Η γυναίκα που το όνομά της, παραμένει άγνωστο, περίμενε τον ληστή έξω από το σπίτι του, όπου διέμενε με τους γονείς του. Δεν είχαν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν καθώς γνωρίστηκαν μέσω εφαρμογής γνωριμιών.

Η γυναίκα οδήγησε για 30 λεπτά μέχρι να φτάσουν – εν αγνοία της- στην τράπεζα.

Μόλις έφτασαν, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και την άφησε να περιμένει. Επέστρεψε μετά από λίγο, φορώντας γυαλιά ηλίου, καπέλο, κρατώντας όπλο και 1.000 δολάρια μετρητά. Την διέταξε να φύγουν αμέσως. Πανικόβλητη υπάκουσε στην εντολή του.

Η γενναιότητα της την… έσωσε

Η αστυνομία, όμως, απέδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά και μερικά λεπτά μετά ήταν πίσω τους και τους καταδίωκαν. Εκείνη σταμάτησε το αυτοκίνητο, βγήκε κι έτρεξε να γλιτώσει τη σύλληψη. Εκείνος έμεινε μέσα και συνελήφθη.

Η απόφαση για την ποινή του εκδόθηκε προσφάτως και πλέον θα έχει άπλετο χρόνο να σκεφτεί ξανά το επόμενο πρώτο του ραντεβού.

Μάγκας: Τύπος αρνήθηκε να πληρώσει αστακό και ακριβό κρασί της συνοδού του στο πρώτο ραντεβού!

Μπορεί το savoir vivre να «απαιτεί» ο συνοδός μίας κυρίας να πληρώσει για το γεύμα της, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Τρανταχτό παράδειγμα η παρακάτω ιστορία ενός νεαρού, ο οποίος βγήκε για δείπνο με την συνοδό του, όμως η απόφασή του να αρνηθεί να πληρώσει όσα παρήγγειλε η κοπέλα, έγινε viral με τους διαλόγους μετά το αποτυχημένο ραντεβού να κάνουν τον γύρο των social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός άντρας μοιράστηκε μέσω του Reddit με τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής την καταστροφική άρνησή του πληρώσει τον αστακό και το ακριβό κρασί που κατανάλωσε η συνοδός του, μία απόφαση που είχε σαν αποτέλεσμα την «έκρηξη» της κοπέλας όταν της ξαναζήτησε να βγουν ραντεβού.


Η οργισμένη κοπέλα του απάντησε πως «μετά από όσα της έκανε την προηγούμενη φορά, δεν θα έπρεπε να την ρωτήσει καν», με τον νεαρό να ζητά εξηγήσεις και να ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος, με τον νεαρό να προσπαθεί μάταια να υπερασπιστεί την απόφασή του και την κοπέλα να του επισημαίνει με -άσχημο- τρόπο πως θα έπρεπε να συμπεριφέρεται ένας τζέντλεμαν...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share