Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Κι όμως η Ραπουνζέλ υπάρχει! Μόλις δείτε τα μαλλιά αυτής της γυναίκας θα πάθετε σοκ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

19 Φεβρουαρίου 2020 09:59
Απίστευτο: Κι όμως η Ραπουνζέλ υπάρχει! Μόλις δείτε τα μαλλιά αυτής της γυναίκας θα πάθετε σοκ!

Η Ραπουνζέλ είναι ένα από τα πιο γνωστά παραμύθια και ιδιαίτερα αγαπητό στα κοριτσάκια, που είναι ο λόγος για να αφήσουν τα μαλλιά τους μακριά και να καμαρώνουν για την πλούσια χαίτη τους. Κάτι τέτοιο συνέβη και με αυτή την κοπέλα από την Ουκρανία που αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα πως μερικές φορές τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα μιας και πλέον τα μαλλιά της φτάνουν τα 1,8 μετρα. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη που εντυπωσιάζει με τα μαλλιά της, μην ξεχνάτε το μωρό που τα μαλλιά του κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Προσφάτως, έδωσε καινούργια συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τα πάντα γύρω από την κόμη της.

Άρχισε να αφήνει μακριά τα μαλλιά της από 5 χρονών. Σήμερα είναι 34-, ενθαρρυμένη από τη μητέρα της. «Από τότε που ήμουν πολύ μικρή, η μητέρα μου, μου ενστάλαξε μια αγάπη για τα μακριά μαλλιά». Εξήγησε, μιλώντας στο Bored Panda. «Για μένα, η αληθινή ομορφιά έγκειται στη φυσικότητα, και γι’ αυτόν τον λόγο τα μαλλιά μου είναι τόσο μακριά. Είναι η εκδήλωση του εσωτερικού κόσμου μου, μέρος του εαυτού μου και της ψυχής μου» τόνισε στην εφημερίδα The Sun.

«Η αγάπη μου για την κοτσίδα μου είναι τόσο δυνατή που ούτε για ένα δευτερόλεπτο σ’ όλη τη ζωή μου δεν σκέφτηκα να κόψω τα μαλλιά μου. Δεν μπορώ να δω, ούτε να φανταστώ τον εαυτό μου με κοντά μαλλιά ή βαμμένα με διαφορετικό χρώμα» πρόσθεσε, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bored Panda. Συχνά δέχεται προτάσεις για γάμο από άντρες απ’ όλον τον κόσμο, γελά και προσπερνά. «Πολλοί θαυμάζουν τα μαλλιά μου. Θέλουν να συναντηθούμε, να ταξιδέψουμε. Με καλούν να επισκεφθώ τη χώρα τους, προσφέρουν το χέρι τους και την καρδιά τους. Μπορώ ευγενικά να το αρνηθώ γελώντας. Συχνά δεν απαντώ σε μηνύματα για να μη δώσω ελπίδες» εκμυστηρεύεται η Αλένα. Ακόμη πιο συχνά, άγνωστοι την σταματούν στον δρόμο λόγω των μαλλιών της και κάποιοι έχουν ασυνήθιστα αιτήματα:

«Όταν βλέπουν το μάκρος των μαλλιών μου, δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους. Είναι όμορφο. Πολλοί πλησιάζουν και λένε πόσο ασυνήθιστο και όμορφο είναι, στις μέρες μας. Τα πιο ασυνήθιστα σχόλια είναι που ζητούν να μυρίσουν τα μαλλιά μου» λέει η Αλένα. Για να διατηρήσει υγιή τη χαίτη της, η Αλένα κόβει δύο φορές τον χρόνο τις άκρες -15 εκατοστά- και συχνά βουρτσίζει τις μπούκλες της. Δίνει λεπτομέρειες: «Λούζω τα μαλλιά μου δύο φορές την εβδομάδα, η διαδικασία κρατάει περίπου μία ώρα, δεδομένης της προετοιμασίας πριν το λούσιμο και της φροντίδας αμέσως μετά.

Χτενίζω τα μαλλιά μου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, συχνά τα κάνω κοτσίδα ή κότσο». Αν και είναι υπερήφανη για τα «παραμυθένια» μαλλιά της, η Αλένα εξομολογήθηκε ότι συχνά μπερδεύεται άθελά της με αυτά: «Το μόνο πρόβλημα στο να έχεις λυτά τα μαλλιά σου είναι να τα πατήσεις άθελά σου. Δεν ταλαιπωρούμαι σωματικά, δεδομένου ότι η κοτσίδα μεγάλωνε μαζί μου, σ’ όλη τη ζωή μου. Κατά συνέπεια, το σώμα μου είναι συνηθισμένο σ’ αυτήν».

Επιμένει ότι το μυστικό για μια μακριά χαίτη είναι να έχεις εμπιστοσύνη: «Το βασικό μυστικό για μακριά όμορφα μαλλιά είναι η μεγάλη επιθυμία να έχεις αυτή την ομορφιά. Δεν πρέπει να την αμφισβητείς ούτε για ένα λεπτό». Δεν μπορεί να φανταστεί διαφορετική τη ζωή της: «Τα πιο σημαντικά «συν» του μάκρους των μαλλιών μου είναι ότι ξεχωρίζω από τις συνηθισμένες γυναίκες, έχω τη δική μου προσωπικότητα και πρωτοτυπία». Στον λογαριασμό της στο Instagram, οι λάτρεις των μακριών μαλλιών μπορούν να παρακολουθούν το ταξίδι της χαίτης της «Ραπουνζέλ» του 21ου αιώνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share