Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μοιάζει με μία συνηθισμένη εικόνα σκίουρου - Μόλις όμως κάνει ζουμ η κάμερα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Απίστευτο!

18 Φεβρουαρίου 2020 09:35
Μοιάζει με μία συνηθισμένη εικόνα σκίουρου -  Μόλις όμως κάνει ζουμ η κάμερα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Μοιάζει με μία συνηθισμένη εικόνα σκίουρου - Μόλις όμως κάνει ζουμ η κάμερα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Ο Paul πέθανε το 2007 σε ηλικία 85 ετών και πιθανόν να μην τον έχετε ακουστά. Τα πρώτα 16 χρόνια της ζωής του τα πέρασε μαθαίνοντας να μιλάει και να περπατάει.

Έζησε την ζωή του στο σπίτι των γονιών του και όταν εκείνοι πέθαναν, μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας. Ο λόγος; Είχε σοβαρή εγκεφαλική παράλυση.

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό είναι το τέλος μια στενάχωρης μικρής ιστορίας, αλλά η ζωή του Paul δεν ήταν ούτε στενάχωρη ούτε μικρή. Ήταν πολύ καλός στο σκάκι, πήγαινε τακτικά στην εκκλησία, ήταν φίλαθλος, λάτρης της φύσης και της μουσικής, αλλά το πιο ασυνήθιστο είναι ότι εξελίχθηκε σε τεράστιο καλλιτεχνικό ταλέντο.

Λόγω της πάθησης του, είχε πολύ περιορισμένα μέσα έκφρασης: στην πραγματικότητα, δημιούργησε όλα τα έργα του με μια γραφομηχανή. Το έργο που άφησε πίσω του είναι μια εντυπωσιακή κληρονομία.

Δείτε στο βίντεο περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο και έργα που δημιούργησε όσο ζούσε:

93% των ανθρώπων δεν έλυσαν το κουίζ: Στην εικόνα υπάρχουν 16 ζώα και πρόσωπα. Μπορείς να τα βρεις;

Μπορείς να βρεις τη λύση του κουίζ; Όπως θα δεις και μόνος σου, στην φωτογραφία υπάρχουν 16 ζώα και πρόσωπα ανθρώπων. Προσπάθησε να το λύσεις!

Μετά το τρομερό κουίζ με τα 16 ζώα της φωτογραφίας, βρήκαμε για εσάς μια ήσυχη εικόνα που διαδραματίζεται στο δάσος. Συγκεκριμένα, στην εικόνα θα δεις τα 16 ζώα και ανθρώπινα πρόσωπα που υπάρχουν. Η μια αλεπού και τα τρία πουλιά φαίνονται με μια πρώτη ματιά, δεν είναι τα μοναδικά που υπάρχουν στην εικόνα.

Παρατήρησε την και αν δεν τα καταφέρεις να τα βρεις όλα μπορείς να βοηθηθείς από την απάντηση.

Απάντηση:

Το μαθηματικό κουίζ που μόλις το 2% των ανθρώπων μπορεί να λύσει!

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα μαθηματικό κουίζ; Απ' ότι αποδείχθηκε από το συγκεκριμένο, μάλλον πολύ! Μετά το κουίζ παρατηρητικότητας με τον κόκκινο κύκλο, το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει το πιο δύσκολο μαθηματικό κουίζ που μόνο το 2% του πληθυσμού κατάφερε να λύσει!

Μια μαθηματική ακολουθία, που χρησιμοποιεί μπέργκερ, πατάτες και… αναψυκτικό για να δώσει το παράδειγμα και τον δρόμο προς τη λύση, είναι αυτή στην οποία καλείστε να βρείτε την απάντηση.

Βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και ίσως τελικά το ποσοστό να αρχίσει να αυξάνεται σιγά σιγά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share