Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νεαρός βρήκε μια μυστηριώδη τσάντα μέσα στο σπίτι του…που δεν την είχε ξαναδεί μέσα…του σηκώθηκε η τρίχα

Απίστευτο!

17 Φεβρουαρίου 2020 21:42
Νεαρός βρήκε μια μυστηριώδη τσάντα μέσα στο σπίτι του…που δεν την είχε ξαναδεί μέσα…του σηκώθηκε η τρίχα

Αυτός ο νέος άντρας βρήκε μια μυστηριώδη τσάντα μέσα στο σπίτι του…που δεν την είχε ξαναδεί μέσα…του σηκώθηκε η τρίχα

Τρομακτικά πράγματα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση σε πολλούς εδώ και αιώνες.
Αλλά πλέον, χάρη στο διαδίκτυο, μπορούμε να μοιραζόμαστε τα τρομακτικά πράγματα που μας συμβαίνουν με όλους.
Δεν γίνεται να πιστεύουμε ό,τι διαβάζουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε μια τρομακτική ιστορία μια στο τόσο.

Ο Ashontez, ένας χρήστης του Imgur, έκανε πρόσφατα μια δημοσίευση η οποία δεν περιλαμβάνει μεταφυσικά στοιχεία, αλλά είναι αρκετά τρομακτική. Ανακάλυψε μια μυστηριώδη τσάντα στο σπίτι του την οποία προφανώς είχε αφήσει κάποιος που τον παρακολουθούσε και σχεδίαζε να κατασκηνώσει στο σπίτι του.
“Εντάξει παιδιά, καθίστε άνετα… αυτό είναι τρομακτικό. Το δημοσίευσα στο Reddit δύο μέρες πριν και ήθελα να το μοιραστώ και μαζί σας. Βρήκα καινούρια δουλειά τον Οκτώβρη, δουλεύω στην τεχνική υποστήριξη νυχτερινή βάρδια.

Δουλεύω 1 π.μ με 12 μ.μ. Παρασκευή με Δευτέρα.
Τις μέρες που δεν δουλεύω, ακολουθώ το πρόγραμμα της δουλειάς, ξυπνάω τα μεσάνυχτα και μένω ξύπνιος ως τις 2 μ.μ., για να κρατήσω το πρόγραμμα της δουλειάς. Αγόρασα ειδικές κουρτίνες για το φως, αφού δυσκολεύομαι να κοιμηθώ με το φως του ήλιου. Μένω μόνος.

Ξεκίνησα να παρατηρώ όμως παράξενα πράγματα να συμβαίνουν στο σπίτι όταν γυρνούσα από την δουλειά, ή πριν ξυπνήσω τις μέρες που δεν δούλευα. Μικρά πράγματα αρχικά, φώτα που ορκιζόμουν ότι έκλεισα να είναι αναμμένα, πόρτες ανοιχτές ή κλειστές.”
Περιγράφει την διαρρύθμιση του διαμερίσματος, κάτι που είναι σημαντικό για να καταλάβετε πόσο τρομακτική είναι η ιστορία.
“Για να καταλάβουν όλοι το διαμέρισμα μου: Μένω στον δεύτερο όροφο και η πολυκατοικία μου είναι ακριβώς πίσω από το γραφείο μίσθωσης. Για να μπεις στο διαμέρισμα μου πρέπει πρώτα να μπεις στην πολυκατοικία και μετά υπάρχει ένας διάδρομος με δύο διαμερίσματα σε κάθε πλευρά και τότε μπορείς να μπεις στο διαμέρισμα.
Κάθε διαμέρισμα έχει από δύο κλειδαριές. Μία που μπορείς να ξεκλειδώσεις απ’έξω και μία που πρέπει να ξεκλειδώσεις από μέσα. Υπάρχει επίσης ένα μπαλκόνι, το οποίο βλέπει ανατολικά με γυάλινη μπαλκονόπορτα. Το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά, αφού έχω φυτά έξω, αλλά τα έφερα μέσα λόγω του κρύου. Το διαμέρισμα μου είναι αυτό που φαίνεται πιο κοντά στην φωτογραφία, αλλά έβγαλα τον αριθμό για προφανείς λόγους.”

Η πιστωτική του κλάπηκε και εκεί αρχίζει να γίνεται τρομακτική η ιστορία.
“Τώρα που δεν είναι εδώ, είναι δύσκολο να πιστέψω ότι αυτά τα παράξενα περιστατικά οφείλονται στις γάτες μου. Πόρτες μένουν ανοιχτές ή κλειστές και το φαγητό εξαφανίζεται από το ψυγείο μου. Αρχικά νόμιζα ότι ως συνήθως δεν θυμόμουν ότι έφαγα κάτι όταν μισοκοιμόμουν ή βαριόμουν.
Πρόσφατα το αφεντικό μου μου έδωσε άδεια να δουλεύω από το σπίτι, αφού αυτή η βάρδια είναι καινούρια και το κτίριο δεν θερμαίνει τον όροφο που δουλεύω μόνο για δύο άτομα. Έτσι, δουλεύω από το σπίτι εδώ και δύο εβδομάδες και παρατήρησα ότι η μεταλλική ράβδος, η οποία λειτουργεί σαν δεύτερη κλειδαριά για την μπαλκονόπορτα δεν ήταν στην θέση της, κι έτσι την έβαλα πίσω.

Δεν έδωσα και πολλή σημασία τότε, αφού ο υπολογιστής μου βλέπει στην μπαλκονόπορτα (μου αρέσει να βλέπω κόσμο και να βλέπω το ηλιοβασίλεμα) και μερικές φορές το κουνάω με τα πόδια ενώ παίζω βιντεοπαιχνίδια. Στις 11 Δεκεμβρίου κλάπηκαν οι πληροφορίες της πιστωτικής μου και ο λογαριασμός μου χρεώθηκε 3.000 και δολάρια.
Ήμουν στο γραφείο εκείνη τη μέρα κάνοντας την χάρη στον συνάδελφο που φοβόταν να είναι στο γραφείο ολομόναχος στη μέση της νύχτας. Η χρέωση έγινε στις 11:40 π.μ., λίγα λεπτά αφότου έφυγα από την δουλειά και είχα την κάρτα πάνω μου (έχει σχέση, το υπόσχομαι). Ήμουν ανήσυχος και δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά.

Σηκώθηκα τα μεσάνυχτα, ως συνήθως, την Δευτέρα και ετοιμάζομαι να πάρω τηλέφωνα. Δεν έχω σχεδόν καθόλου κλήσεις τα Σαββατοκύριακα, γι’αυτό συνήθως αράζω με Reddit, Facebook, YouTube και Netflix.”
Kαι τώρα το τρομακτικό φτάνει σε επίπεδα τρέλας.
“Γύρω στις 3:00 π.μ. έβλεπα μια σειρά όταν κάποιος προσπάθησε να ξεκλειδώσει την πόρτα μου! Δεν εννοώ ότι πείραξε την κλειδαριά, εννοώ με κλειδί. Ευτυχώς είχα βάλει την κλειδαριά ασφαλείας, αλλά κούνησε την πόρτα και προσπάθησε να την ανοίξει. Έτρεξα και πήρα το όπλο μου, κοίταξα από το ματάκι, αλλά δεν είδα τίποτα.

Άνοιξα την πόρτα, σκοπεύοντας να πυροβολήσω κάποιον, αλλά είχε ήδη φύγει. Πριν ρωτήσετε, ναι, κάλεσα την αστυνομία, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Δεν υπάρχουν κάμερες στους διαδρόμους του κτιρίου ή έξω και μου είπαν ότι δεν είχαν αρκετές αποδείξεις για να κάνουν κάτι γι’αυτό, κι έτσι έφυγαν.
Δεν κοιμήθηκα καθόλου το επόμενο βράδυ και αποφάσισα να μείνω σπίτι στα ρεπό μου και να τον πιάσω αν επέστρεφε. Επίσης, ρώτησα το γραφείο μίσθωσης αν είχαν δώσει κλειδιά μου απο το διαμέρισμα μου, είπαν “όχι” και τους ενημέρωσα ότι είχα αλλάξει κλειδαριά. Θυμάστε την προηγούμενη φωτογραφία;
Αυτή που δείχνει την πόρτα του διαμερίσματος μου; Η λευκή πόρτα δίπλα στον πυροσβεστήρα είναι η αποθήκη μου και ανοίγει με το ίδιο κλειδί με την κλειδαριά. Βάζω τα χριστουγεννιάτικα στολίδια εκεί και αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα να στολίσω. Βγάζοντας το δέντρο, παρατηρώ μια τσάντα από πίσω.
Είναι ένας μικρός μαύρος σάκος και μέσα βρήκα μια αλλαξιά ρούχα, γυαλιά ηλίου, παπούτσια, καλλυντικά και ένα τετράδιο. Αυτό που είχε μέσα το τετράδιο με τρομοκράτησε.”
Το τετράδιο είχε μέσα πληροφορίες για τον χρήστη που δημοσίευσε την ιστορία. Το βρήκε τόσο ανατριχιαστικό που κάλεσε την αστυνομία.

“Είχε σημειώσεις για μένα. Τι μέρες/ώρες δουλεύω, σημειώσεις για τις γάτες μου και ενημέρωση ότι δεν είναι πια εδώ και τον αριθμό της πιστωτικής μου! Διάβασα κι άλλο τις σημειώσεις, βρήκα μια λέξη κυκλωμένη πολλές φορές: μπαλκονόπορτα. Υποθέτω ότι έτσι μπήκε στο σπίτι μου πρώτη φορά. Έμενε στο διαμέρισμα μου ενώ εγώ δούλευα τον περασμένο μήνα και δεν το ήξερα καν!
Το χειρότερο είναι ότι σε κάποια φάση βρισκόμασταν ταυτόχρονα στο διαμέρισμα και δεν το ήξερα καν. Μόνο έτσι θα κατάφερε να πάρει τον αριθμό της πιστωτικής μου και το κλειδί μου για να βγάλει αντικλείδι! Υπάρχουν κι άλλες σημειώσεις, αλλά δεν τις φωτογράφισα πριν έρθει η αστυνομία. Ήμουν σοκαρισμένος όταν τις είδα.
Ήταν σημειώσεις για το πότε έφευγα όταν είχα ρεπό, τι έφερνα όταν γυρνούσα, από πού (με βάση τις σακούλες), πόσο έλειπα… Αυτός ο τύπος με παρακολουθούσε τουλάχιστον δύο μήνες. Βρήκαν ποια είναι υπεύθυνη για την κάρτα μου και προσπαθούν να την εντοπίσουν. Ελπίζουν ότι θα βρουν ποιος της έδωσε τις πληροφορίες.
Σας ευχαριστώ όλους που το διαβάσατε

Για να το ξεκαθαρίσω: Κάλεσα όντως την αστυνομία, έχουν τον σάκο και όλα τα πράγματα. Το μόνο θέμα είναι ότι ο τύπος δεν γύρισε για την τσάντα και ότι θα πάρει μέχρι και μήνες να αναγνωριστούν τα δαχτυλικά αποτυπώματα, αφού δεν είναι υψηλής προτεραιότητας γι’αυτούς, έχουν και ανθρωποκτονίες, κι έτσι η διάρρηξη βρίσκεται χαμηλά.
Πήραν το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας από το γραφείο μίσθωσης, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Σκοπεύουν να πάρουν και το βίντεο από τον σιδηροδρομικό σταθμό εδώ κοντά μήπως βρουν κάτι.”
Ο κλέφτης στην ουσία ζούσε στο διαμέρισμα του τύπου και είχε τον έλεγχο της ζωή του, ενώ εκείνος κοιμόταν. Ελπίζουμε να τον πιάσουν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share