Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο παππούς έχει γύρω του δεκάδες μπαλόνια... Μόλις μάθετε το λόγο θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτο!

16 Φεβρουαρίου 2020 15:05
Αυτός ο παππούς έχει γύρω του δεκάδες μπαλόνια... Μόλις μάθετε το λόγο θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Τι μπορεί να κάνει αυτός ο παππούς από το Μπαγκλαντές με τόσα μπαλόνια γύρω του; Του χρησιμεύουν άραγε σε κάτι; Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν τα δικά τους μυστικά και κόλπα, όπως ο παππούς που έκλεισε τα 100 και δίνει τα δικά του μικρά μυστικά μακροζωίας.

Όπως όμως θα δείτε στο βίντεο, ένας παππούς από το Μπαγκλαντές έχει βρει την τέλεια και πολύχρωμη, αλλά κυρίως πολύ ιδιαίτερη τεχνική για να ψαρεύει σε ένα μικρό ποτάμι στο χωριό του.

Το ψάρεμα με μπαλόνια είναι πολύ φθηνότερο, καθώς απαιτεί πολύ λιγότερους εξοπλισμούς αλλά πρέπει να έχεις γερά πνευμόνια. Σε αυτό το βίντεο, χρησιμοποίησαν δεκάδες μπαλόνια - αλλά η ψαριά ήταν ιδιαιτέρως καλή... περίπου 200 ψαράκια.

Αυτός είναι σίγουρα ο πιο όμορφος τρόπος να ψαρεύετε ψάρια!

Ύποπτος παππούς παρκάρει στην άκρη του δρόμου - Όμως η κάμερα καταγράφει τα όσα συμβαίνουν... αυτό που ακολουθεί θα σας κόψει το αίμα!

Ύποπτος παππούς παρκάρει στην άκρη του δρόμου. Όμως η κάμερα καταγράφει τα όσα συμβαίνουν... αυτό που ακολουθεί θα σας κόψει το αίμα!

Όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε στην άκρη ενός αγροτικού δρόμου στο Τέξας, τίποτα δεν φαινόταν ασυνήθιστο. Ωστόσο, μόλις λίγα λεπτά αργότερα, μια πράξη σκληρότητας απαθανατίστηκε σε κάμερα ασφαλείας.

Ευτυχώς, η αστυνομία παρενέβη μετά το περιστατικό. Αλλά δυστυχώς, δεν είναι η μοναδική φορά που συνέβη …

Ένας άντρας με το όνομα Gorge Spears συνελήφθη από την αστυνομία αφού εντοπίστηκε να εγκαταλείπει τον σκύλο του στο Ντάλας. Το βίντεο που συνέλεξε το Γραφείο του Σερίφη του Ντάλας έδειξε τον Gorge να εγκαταλείπει τον σκύλο δίπλα στο δρόμο και να απομακρύνεται.

Η περιοχή κοντά στην οδό Teagarden Road και την Dowdy Ferry Road είναι γνωστή, επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει ζώα εκεί. Η φιλοζωική οργάνωση Τέξας και το Γραφείο του Σερίφη συνεργάστηκαν για να σταματήσουν αυτή την πρακτική.

Όταν ο Gorge εγκατέλειψε το σκυλί, ένα ημίαιμο σκυλί ενός έτους, το ζώο βρέθηκε την επόμενη μέρα και κατέληξε στο καταφύγιο του Ντάλας. Λίγες εβδομάδες, παρενέβη η φιλοζωική οργάνωση και την ονόμασαν Claire-Belle.

Ο Gorge δήλωσε στις αρχές ότι εγκατέλειψε το σκυλί, με την δικαιολογία ότι προσπάθησε να βοηθήσει την αδελφή του, που αντιμετώπιζε προβλήματα φροντίδας με το σκύλο.

Ένα άτομο σχολίασε στο Facebook: «Ραγίζει την καρδιά μου. Άφησε ακόμα και το κολάρο και το λουρί, και το ζώο θα μπορούσε να μπλεχτεί σε κάτι ή να πληγωθεί. Είναι τρομερό.»

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και ο Gorge παραδόθηκε στις αρχές. Ευτυχώς, το νεαρό σκυλί δεν έμεινε μόνο για πολύ καιρό. Υιοθετήθηκε από μια γυναίκα με το όνομα Reagan Henderson και πλέον έχει προσαρμοστεί

πολύ καλά στο νέο του σπίτι.

Όσοι ενδιαφέρθηκαν για την τύχη της σκυλίτσας, χάρηκαν με τη νέα της υιοθεσία και ότι πλέον είναι σε καλά χέρια.

Μπορείτε να δείτε τη στιγμή της εγκατάλειψης στο βίντεο που ακολουθεί:

Man caught on camera dumping dog in Dallas

HORRIBLE: A Dallas man is in jail after he was caught on surveillance video abandoning a dog at a popular dumping site. Police say it's their first arrest since setting up the camera to crack down on animal dumping. STORY: http://bit.ly/2vWjZEp

Posted by FOX 10 Phoenix on Thursday, September 14, 2017

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share