Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατριχίλα: Πατέρας παρακολουθεί την νεογέννητη κόρη του από κάμερα σε μονάδα εντατικής θεραπείας! Αυτό που βλέπει τον αφήνει άναυδο!

Σοκ!

16 Φεβρουαρίου 2020 08:23
Ανατριχίλα: Πατέρας παρακολουθεί την νεογέννητη κόρη του από κάμερα σε μονάδα εντατικής θεραπείας! Αυτό που βλέπει τον αφήνει άναυδο!

Αυτός ο πατέρας παρακολουθεί την κόρη του από κάμερα σε μονάδα εντατικής θεραπείας. αυτό που βλέπει τον αφήνει άναυδο!

Έχοντας ένα βρέφος σε μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών είναι αναμφίβολα ένα πολύ αγχωτική περίοδος για μια οικογένεια. Ενώ το ιατρικό προσωπικό φροντίζει το μωρό, η οικογένεια μπορεί μόνο να παραμείνει στην άκρη και να παρακολουθεί – και μερικές φορές, τα μέλη της οικογένειας δεν μπορούν να είναι καν παρόντα. Ευτυχώς, κάποια νοσοκομεία κάνουν χρήση νέας τεχνολογίας που μειώνει το άγχος του αποχωρισμού.

Όταν γεννήθηκε τον προηγούμενο μήνα η κόρη του αξιωματούχου του αμερικανικού στρατού Σαμ Λαστ, ο πατέρας έλειπε σε στρατιωτική βάση. Η πρόωρη γέννα της κόρης του σήμαινε ότι έπρεπε να παραμείνει στην εντατική μονάδα νεογνών, αλλά ο Λαστ παρακολούθησε την κόρη του μέσω του συστήματος Angel Eye, ένα σύστημα παρακολούθησης με κάμερα που έχει εγκατασταθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Κάνσας.

Το σύστημα μεταδίδει βίντεο σε πραγματικό χρόνο μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο Internet, στην οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι γονείς μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής. «Δίνει στις οικογένειες τη δυνατότητα να βλέπουν το μωρό τους ανά πάσα στιγμή και τους διαβεβαιώνει ότι είναι καλά,» δήλωσε η νοσοκόμα της εντατικής νεογνών Λόρι Χέι.

Το σύστημα Angel Eye αναπτύχθηκε πριν από δέκα χρόνια από το Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας για τις ιατρικές επιστήμες και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους γιατρούς να καταγράψουν και να ανεβάσουν τις συνήθεις εξετάσεις των μωρών. Το σύστημα στο νοσοκομείο χρησιμοποιεί 21 κάμερες και αγοράστηκε με τη βοήθεια επιχορήγησης από την φιλανθρωπική οργάνωση Royals Charities.

«Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι βλέπω την κόρη μου από 7.000 μίλια απόσταση στο Κουβέιτ. Δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Μου αρέσει πολύ,» δηλώνει ο στρατιωτικός πατέρας του μωρού.

Σοκ προκαλεί σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την κλοπή ενός πολυτελούς αυτοκινήτου μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι τραγικό μιας και λίγες μέρες πριν καταγράφηκε η αποτρόπαιη πράξη ενός παππού που σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου.

Πρόκειται για υπερπολυτελές αυτοκίνητο αξίας 47.000 ευρώ (39.000 λιρών), το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σε λιγότερο από ένα λεπτό καταφέρνουν να το ανοίξουν, αφού ελέγχουν το σημείο γύρω γύρω.

Οικογένεια όταν είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους σοκαρίστηκαν! (Video)

Μία οικογένεια που θέλησε να δει το υλικό που έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους, έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν!

Μια και όπως φαίνεται και στο βίντεο, κοντά στα δέντρα υπάρχει μία «φιγούρα» που κινείται. Παιχνίδια που κουνιόντουσαν μόνα τους, είχε καταγράψει μια άλλη κάμερα στο δωμάτιο που έπαιζε ένα κορίτσι!

Μάλιστα, πολλοί χρήστες των social media όταν είδαν το βίντεο που ανέβηκε, υποστήριξαν πως πρόκειται για φάντασμα, ενώ κάποιοι άλλοι τα έριξαν στα φώτα των οχημάτων που περνούσαν.

Τα συμπεράσματα δικά σας! Δείτε το βίντεο:

Είδε ένα πλάσμα να κολυμπάει στην πισίνα της! Αμέσως άρπαξε την κάμερα και... έπαθε σοκ! (Video)

Βλέποντας μια άδεια πισίνα, ένα πλάσμα άδραξε την ευκαιρία να κολυμπήσει με μια γυναίκα να το καταγράφει με την κάμερα της και να παθαίνει σοκ! Επίσης, τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας άνδρας, ο οποίος θέλησε να καταγράψει με κάμερα την βουτιά που έκανε από βράχο μέσα στη θάλασσα!

Παρ’όλο που ήταν παράξενο να βλέπει ένα τέτοιο πλάσμα στην πισίνα της, φαινόταν αδύνατο να το διώξει. Κατέγραψε με την κάμερα της τον ξεχωριστό τρόπο που κολυμπούσε. Μπορεί να έδειχνε παράξενο στην αρχή, αλλά όσο πιο πολύ το παρατηρούσε, τόσο πιο ενδιαφέρον γινόταν. Δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί την πισίνα της εκείνη τη μέρα, αλλά το ζώο την εξέπληξε και δεύτερη φορά.

Αφού ήταν ευπρόσδεκτο μία φορά, τότε πρέπει να ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να το σταματήσει από το να επιστρέψει.

Όταν άρχισε να έρχεται για κολύμπι μέρα παρά μέρα, σύντομα έγινε συνήθεια και με την οικογένεια της το συνήθισαν. Μόλις δείτε πόσο γλυκό είναι αυτό το πλασματάκι μέσα στην πισίνα, θα καταλάβετε γιατί δεν το έδιωξαν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share