Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Μετά από 13 χρόνια στη μικρή οθόνη η "Πέππα το γουρουνάκι" φέρνει δυσάρεστα νέα!

Πείτε το με τρόπο στα παιδιά σας!

14 Φεβρουαρίου 2020 23:49
Απίστευτο: Μετά από 13 χρόνια στη μικρή οθόνη η

Εν έτει 2020 και μετά από 13 συναπτά έτη προβολών της σειράς κινουμένων σχεδίων πλέον είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει παιδάκι που να μην έχει δει, να μην έχει κολλήσει και να μην έχει λατρέψει την "Πέππα το γουρουνάκι".

Κι όμως, 13 χρόνια μετά η "Πέππα το γουρουνάκι" παραιτείται!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail: Η εκατομμυριούχος πλέον 18χρονη ηθοποιός που κρυβόταν πίσω από το χαριτωμένο γουρουνάκι δεν θα χαρίζει πια τη φωνή της στο δημοφιλές καρτούν. Και θα αντικατασταθεί από την 9χρονη Αμελί Μπέα.

Η Harley Bird πληρωνόταν με 1.000 λίρες την ώρα! Από όταν ήταν πέντε ετών για να ενσαρκώνει η φωνή της την Πέππα.

10 κρυμμένα μηνύματα μόνο για ενήλικες σε παιδικά κινούμενα σχέδια!

Όταν οι παραγωγοί των παιδικών ταινιών περνούν μηνύματα για ενήλικες σε παιδικά κινούμενα σχέδια! Δείτε τα κρυφά μηνύματα που δεν θα είχες παρατηρήσει..

Δείτε επίσης: Το ξέρατε; Ποιο είναι το πρόσωπο πίσω από την φωνή της «Πέππα το γουρουνάκι»;

Δεκάδες σκηνές σε παιδικές ταινίες και κινούμενα παιδικά σχέδια έχουν κρυμμένα μηνύματα που μόνο οι ενήλικες μπορούν να καταλάβουν.

Και πάλι όμως ίσως να μην τα έχει παρατηρήσει κανένας ως τώρα. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε και άλλα από αυτά.

Ανακοινώθηκε 2η ταινία Simpsons!

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Simpsons στην μεγάλη οθόνη, για μία δεύτερη ταινία μετά από 12 χρόνια! Ο δημιουργός Matt Groening το επιβεβαίωσε, λέγοντας πως η Disney θα θέλει να κεφαλαιοποιήσει την μεγάλη της επιτυχία με την αγορά της 20th Century Fox (όπου άνηκαν τα δικαιώματα της δημοφιλούς σειράς).

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά θα μάθουμε περισσότερα "μια από αυτές τις μέρες".

Η πρώτη ταινία Simpsons είχε κυκλοφορήσει το 2007 και παρότι έγινε μεγάλη επιτυχία, δημιούργησε προβλήματα καθώς πήγε πίσω την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων.

Netflix: Βάζει τέλος στην δωρεάν παραχώρηση κωδικών!

Το Netflix επιφυλάσσει δυσάρεστα νέα σε όσους μοιράζονται συνδρομές και κωδικούς με φίλους, συγγενείς και συντρόφους!

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι νέες σειρές του Netflix που θα μας καθηλώσουν!

Δεν αποτελεί κρατικό μυστικό οτι οι περισσότεροι συνδρομητές του Netflix μοιράζονται το κόστος της συνδρομής με κάποιον φίλο, συγγενή ή σύντροφο με αντάλλαγμα την παραχώρηση του κωδικού.

Αυτός δηλαδή που πληρώνει 10.99 και έχει δικαίωμα να παίζει το περιεχόμενο του σε δύο οθόνες, μοιραζόταν τα λεφτά με κάποιον άλλον, δίνοντάς του το δικαίωμα να βλέπει και αυτός σε μία.

Την τακτική αυτή λοιπόν, η συνδρομητική πλατφόρμα, ετοιμάζεται να την σταματήσει, όπως τόνισε ο υπεύθυνος Γκρεγκ Πίτερς, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και θα δούμε με ποιους φιλικούς τρόπους μπορούμε να πιέσουμε τις καταστάσεις στα άκρα, προκειμένου να σταματήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η δήλωση αυτή έρχεται λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη πως η εταιρία τεχνολογίας, Synamedia έφτιαξε ένα σύστημα που θα εντοπίζει το μοίρασμα κωδικών, καθώς όπως ειπώθηκε κατά την παρουσίασή του «το συγκεκριμένο πρόβλημα κοστίζει πολλά για να το αγνοήσουμε».

Stranger Things: Έρχεται η 4η σεζόν!

H επιστροφή του Stranger Things επιβεβαιώθηκε και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της 4ης σεζόν.

Δείτε επίσης: Red Sea Diving Resort: Η αληθινή ιστορία πίσω από την ταινία του Netflix!

Η σειρά που αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες έρχεται ξανά στις οθόνες μας και ο τέταρτος κύκλος αναμένεται πιο συναρπαστικός.

Μετά το τρομερό αινιγματικό φινάλε του τρίτου κύκλου και την περιβόητη σκηνή με τον αμερικανό αιχμάλωτο στη Σιβηρία, το θρίλερ συνεχίζεται.

Το teaser της 4ης σεζόν κατάφερε να εντείνει το μυστήριο και δεν έδωσε καμία πληροφορία ούτε για το καστ αλλά ούτε για την πλοκή.

Η ατάκα «Δεν είμαστε πια στο Χοκινς» επιδέχεται πολλές ερμηνείες και οι φαν κάθονται ήδη σε αναμμένα κάρβουνα.

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα και χωρίς να δείχνει απολύτως τίποτα το Stranger Things φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να μας αφήσει σε ησυχία.

we're not in hawkins anymore

we're not in hawkins anymore

Posted by Stranger Things on Monday, September 30, 2019

Διπλή ερμηνεία

Η αινιγματική φράση του teaser έχει διπλή ερμηνεία.

Το ένα σενάριο θέλει την ατάκα να αναφέρεται στον Γουίλ Μπάιερς, τον αδερφό του, τη μαμά του και την Eleven που έφυγαν από το Χόκινς. Μπορεί ακόμα να υποδηλώνει πως ο Demogorgon θα επιστρέψει για να στοιχειώσει ξανά τον Γουίλ.

Η δεύτερη ερμηνεία αφορά στον αιχμάλωτο στη Σιβηρία που αποκαλύφθηκε στο τέλος της τρίτης σεζόν.

Stranger Things: Το μυστήριο του Χόκινς
Το Stranger Things είναι αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας-τρόμου που δημιουργήθηκε από τους αδελφούς Ντάφερ.

Είναι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Ματ και Ρος Ντάφερ και η εκτελεστική παραγωγή του έγινε από τον Σον Λεβί.

Ο πρώτος κύκλος εστιάζει στην εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού και την εμφάνιση ενός ψυχοκινητικού κοριτσιού, που βοηθά τους φίλους του στην αναζήτησή τους. Την ίδια ώρα ο μεγαλύτερος αδελφός του αγοριού, η μητέρα του και ο αρχηγός της αστυνομίας θα ξεκινήσουν τη δική τους έρευνα.

Η σειρά εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 1980 στη φανταστική πόλη Χόκινς της Ιντιάνα. Αποτελεί φόρο τιμής στη δεκαετία του 1980 και της ποπ κουλτούρας. Οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν από τα έργα του Στίβεν Σπίλμπεργκ, του Τζον Κάρπεντερ και του Στίβεν Κινγκ, μεταξύ άλλων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share