Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η γυναίκα κόπηκε με χαρτί... Αυτό που ακολούθησε δεν μπορείτε καν να το φανταστείτε! (photo)

Αδιανόητο περιστατικό!

13 Φεβρουαρίου 2020 12:59
Αυτή η γυναίκα κόπηκε με χαρτί... Αυτό που ακολούθησε δεν μπορείτε καν να το φανταστείτε! (photo)

Ένα απίστευτο συμβάν, όπως αυτό με τη selfie του νεογέννητου μωρού, έλαβε τόπο στην Χαβάη, όπου 46χρονη μητέρα κόντεψε να χάσει τη ζωή της από ένα απλό κόψιμο από χαρτί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Mirror η Heather Harbottle είχε μόλις μετακομίσει σε νέο σπίτι με την οικογένειά της με αποτέλεσμα να μεταφέρει πολλά πράγματα σε χάρτινες κούτες. Κάποια στιγμή, ανοίγοντας μια από αυτές κόπηκε. Ωστόσο καθάρισε το αίμα και δεν έδωσε μεγάλη σημασία.

Την επόμενη ημέρα το πρωί ξύπνησε με αφόρητους πόνους. Το χέρι της είχε πρηστεί… Ο σύζυγός της την μετέφερε στο νοσοκομείο της περιοχής. Όταν οι γιατροί αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί «πάγωσαν».

Ένα επικίνδυνο μικρόβιο είχε προκαλέσει σήψη στον οργανισμό και χρειάστηκαν μεγάλα και επαναλαμβανόμενα χειρουργεία προκειμένου η γυναίκα να μην χάσει το χέρι της.

13 Φωτογραφίες κρύβουν τις πιο σοκαριστικές ιστορίες. Θα ανατριχιάσετε όταν τις μάθετε!

Όταν ακούγεται το κλικ από τη φωτογραφική μηχανή αυτό σημαίνει ότι έχει απαθανατιστεί μια μικρή στιγμή σε αυτό το ένα και μοναδικό κλικ. Κάθε φωτογραφία κρύβει μέσα της αναμνήσεις, σκέψεις, στιγμές και εικόνες. Φωτογραφίες βγάζουμε για να θυμόμαστε τα μέρη που επισκεφθήκαμε ή για να θυμόμαστε όσους δεν βρίσκονται πια στη ζωή. Κάθε φωτογραφία κρύβει και μια ιστορία, άλλες φορές ευχάριστη κι άλλες δυσάρεστη. Παρακάτω θα δείτε τις 13 φωτογραφίες που κρύβουν τις πιο σοκαριστικές και ανατριχιαστικές ιστορίες.

1.Κύριος και κυρία Ρέι Χάλιφου

Το 1948, ο κύριος και η κυρία Ρέι Χάλιφου ήταν απένταροι και ήταν στα πρόθυρα έξωσης. Η μητέρα πούλησε τα 5 παιδιά της (ακόμη και το νεογέννητο που κυοφορούσε) σε διαφορετικά σπίτια μέσα σε δύο χρόνια από τότε που τραβήχτηκε η φωτογραφία. Μόλις μερικά χρόνια πριν, τα παιδιά βρήκαν το ένα το άλλο και μοιράστηκαν τις τραγικές τους ιστορίες.

2. Ο μεγάλος λιμός

Στον ρωσικό λιμό του 1921-22, εκατομμύρια άνθρωποι δεν είχαν να φάνε. Τουλάχιστον 5 εκατομμύρια Ρώσοι πέθαναν από ασιτία και αρρώστιες. Καθώς η κατάσταση επιδεινωνόταν, άρχισε ο κανιβαλισμός, οι φόνοι και το εμπόριο ανθρώπινου κρέατος στην μαύρη αγορά. Οι ιστορικοί έχουν επιβεβαιώσει κάποιες ιστορίες.

Μια γυναίκα αρνήθηκε να αφήσει το σώμα του νεκρού συζύγου της, γιατί έτρωγε το κρέας του. Γονείς και αδέρφια έτρωγαν νεκρά παιδιά. Αυτή η εικόνα απεικονίζει ύποπτους για κανιβαλισμό εκείνη την εποχή.

3. Μαρία Έλενα Μιλάγκρο ντε Χόιος

Η αριστερή φωτογραφία απεικονίζει το πριν και η δεξιά το μετά της παράξενης και βίαιης υπόθεσης της Μαρία Έλενα Μιλάγκρο de ντε Χόιος. Η Μαρία ήταν μια άρρωστη νεαρή γυναίκα της οποίας ο γιατρός την ερωτεύτηκε. Ο Καρλ Τανζλερ ήταν ένας Γερμανός ραδιολόγος που δούλευε στο στρατιωτικό νοσοκομείο των ΗΠΑ στο Key West της Φλόριντα.

Ανέπτυξε εμμονή με την ασθενή του. Το 1933, δύο χρόνια μετά τον θάνατο της, έβγαλε το σώμα της από τον τάφο. Έζησε με το πτώμα της για 7 χρόνια. Η λήψη μετά δείχνει το πτώμα της Μαρία με μια κέρινη μάσκα.

4. Ο Σουηδός δολοφόνος των μαθητών

Το 2015, ένας 21χρονος άντρας επιτέθηκε σε μαθητές σε σχολείο της Σουηδίας. Μαχαίρωσε δύο καθηγητές και δύο μαθητές. Πριν συνεχίσει την επίθεση με σπαθί, σταμάτησε και πόζαρε για φωτογραφίες με μαθητές. Το κορίτσι που τράβηξε την φωτογραφία είπε στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet ότι νόμιζε πως ήταν φάρσα για το Halloween.

5. Ομάιρα Σάντσεζ

Στις 13 Νοεμβρίου 1985, 23.000 άτομα πέθαναν λόγω ηφαιστειακής έκρηξης στην Κολομβία. Το ηφαίστειο Nevado del Ruiz προκάλεσε κατολίσθηση με λάσπη και ερείπια και εξαφάνισε μια ολόκληρη πόλη. Το 13χρονο κορίτσι της φωτογραφίας φωτογραφήθηκε ώρες πριν τον θάνατο του.

Μετά από 3 μέρες παγιδευμένη στα ερείπια του ίδιου της σπιτιού, ο φωτορεπόρτερ Φρανκ Φουρνιέ τράβηξε αυτή την φωτογραφία. Την τελευταία της νύχτα, αφού είχε αντέξει 60 ώρες, άρχισε να έχει παραισθήσεις. Το πρόσωπο της πρήστηκε, τα μάτια της πήραν ένα σκούρο κόκκινο χρώμα και τα χέρια της έγιναν άσπρα.

6. Κύριος και κυρία Τόμας

Το 1947, αυτό το παντρεμένο ζευγάρι πήγε τα παιδιά του στο Hansen Dam για κυριακάτικο πικ νικ. Τα παιδιά τους, ο 9χρονος Ρέιμοντ και η 6χρονη Πατρίτσια τριγυρνούσαν και εξαφανίστηκαν. Τα αναζητούσαν για ώρες, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Το επόμενο πρωί, ο επικεφαλής του λιμενικού βρήκε το σώμα της Πατρίτσια στην τεχνητή λίμνη και το έβγαλε στην ακτή.

Μερικές ώρες αργότερα ανακαλύφθηκε και το άψυχο σώμα του Raymond. O Πωλ Καλβερτ, φωτογράφος των LA Times, φωτογράφισε την κυρία Τόμας να απομακρύνεται από το σώμα της 6χρονης κόρης της.

7. Νσάλα και Μποάλι

Ένας Κογκολέζος κάθεται και κοιτάζει το ακρωτηριασμένο χέρι και πόδι της 5χρονης κόρης του το 1904. Σκοτώθηκε και φέρεται να φαγώθηκε από μέλη της Αγγλοβελγικής πολιτοφυλακής της India Rubber Company.

Η φωτογράφος Άλις Χάρις τράβηξε την φωτογραφία, ενώ ο Νσάλα καθόταν θλιμμένος. Η κόρη του, Μποάλι, σκοτώθηκε μαζί με την γυναίκα του επειδή εκείνος δεν είχε αρκετά χρήματα για να πληρώσει το μερίδιο του στην εταιρία.

8. Τα Έινσατζγκρούπεν

Τα Έινσατζγκρούπεν ήταν παραστρατιωτικές ομάδες θανάτου των SS της ναζιστικής Γερμανίας και ήταν υπεύθυνα για μαζικές δολοφονίες. Ο Εφραίμ Ζουρόφ, κορυφαίος κυνηγός του ναζιστικού κέντρου Weiesenthal, αποκάλυψε τα ονόματα 76 αντρών και 4 γυναικών που συμμετείχαν στα Έινσατζγκρούπεν.

Το αμερικανικό μουσείο για το Ολοκαύτωμα αναφέρει ότι αυτή η ομάδα σκότωσε πάνω από ένα εκατομμύριο Εβραίους της Σοβιετικής Ένωσης και δεκάδες χιλιάδες ακόμη ανθρώπους από τις αρχές του 1943. Η φωτογραφία δείχνει έναν στρατιώτη του Έινσατζγκρούπ έτοιμο να πυροβολήσει έναν Εβραίο. Είναι γονατισμένος σε έναν ομαδικό τάφο στη Vinnitsa της Σοβιετικής Ένωσης το 1942.

9. Τζούντιθ Ντουλ

Η Τζούντιθ Ντουλ ήταν ένα φιλόδοξο μοντέλο που σκοτώθηκε από τον Χάρβει Γκλάτμαν. O Γκλάτμαν μετακόμισε στο Λος Άντζελες και εμφανιζόταν σαν επαγγελματίας φωτογράφος με σκοπό να παρασύρει κορίτσια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Τις έδενε, τις φωτογράφιζε και τις σκότωνε. Η 19χρονη Τζούντι ήταν χωρισμένη και πάλευε για την κηδεμονία της 14 μηνών κόρης της.

Όταν συμφώνησε να το κάνει για 50 δολάρια, δεν ήξερε ότι αυτή η δουλειά θα ήταν η τελευταία της. Το σώμα της Τζούντι βρέθηκε 50 μέτρα περίπου μακριά από έναν αυτοκινητόδρομο δυτικά του Indio.

10. To μακελειό του Τζονστόουν

Στις 18 Νοεμβρίου 1978, ο Τζιμ Τζόουνς, αρχηγός του Peoples Temple έπεισε όλα τα μέλη του Τζονστόουν να κάνουν μαζική αυτοκτονία. Η «επαναστατική αυτοκτονία», έγινε με δηλητηριασμένο punch. Εκείνη τη μέρα πέθαναν 918 άτομα.

11. Ρεγγίνα Γουόλτερς

Αυτή είναι μια φωτογραφία της Ρεγγλίνα Κέι η οποία τραβήχτηκε από τον δολοφόνο της, Ρόμπερτ Μπέν Ρόουντς. Ήταν οδηγός φορτηγού και έπαιρνε ανθρώπους που έκαναν οτοστόπ, ιερόδουλες και παιδιά που το είχαν σκάσει για να τα βασανίσει, να τα βιάσει και μερικές φορές να τα σκοτώσει.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της Ρεγγίνα, ο Ρόουντς έκοβε τα μαλλιά των γυναικών-θυμάτων τους, τις ξύριζε και μετά τις φωτογράφιζε. Το σώμα της Ρεγγίνα βρέθηκε σε στάβλο στο Illinois. Το 1992 ο Ρόουντς παραδέχτηκε την δολοφονία της και καταδικάστηκε χωρίς δικαίωμα αποφυλάκισης.

12. Έβελιν Μακ Χέιλ

Ο φοιτητής φωτογραφίας Ρόμπερτ Γουάιλς φωτογράφισε το σκηνικό αυτοκτονίας της Έβελιν Μακ Χέιλ. Δεν είναι πολλά γνωστά για την προσωπική της ζωή. Λίγο πριν φύγει από τον κόσμο, η 23χρονη έγραψε ένα γράμμα, αλλά έσβησε αυτό το σημείο: «Ο αρραβωνιαστικός μου μου ζήτησε να τον παντρευτώ τον Ιούνιο. Δεν νομίζω ότι θα είμαι καλή σύζυγος για κανέναν. Είναι καλύτερα χωρίς εμένα.»

13. Μάσα

Η ιστορία ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά του 2005. Ένα κρύο βράδυ με ομίχλη, ένα κορίτσι με το όνομα Μάσα βγήκε μαζί με την παρέα της. Οι φίλοι της έκαναν βόλτες στις κατακόμβες της Οδησσού. Τελικά, οι φίλοι της έφυγαν από τις κατακόμβες και την άφησαν πίσω. Η Μάσα δεν βγήκε ποτέ ζωντανή. 4 μήνες αργότερα, βρέθηκε ένα πτώμα στις κατακόμβες.

Ο Κόστια Πουγκόβκιν έβγαλε το πτώμα έξω μόνος του, δύο χρόνια αργότερα. Έγινε εξέταση DNA, αλλά δεν ταίριαζε με της Μάσα. Κανείς δεν γνωρίζει τι της συνέβη και κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ποιανού το πτώμα απεικονίζεται στην φωτογραφία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share