Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Τοποθέτησε κάμερα για να δει αυτό το παράξενο έντομο. Αυτό που κατέγραψε, θα σας παγώσει!

Σοκ!

13 Φεβρουαρίου 2020 10:25
Τοποθέτησε κάμερα για να δει αυτό το παράξενο έντομο. Αυτό που κατέγραψε, θα σας παγώσει!

Πάθαμε σοκ όταν αντικρίσαμε αυτό το παράξενο έντομο. Μια γυναίκα μόλις το είδε άρπαξε την κάμερα και κατέγραψε κάτι τρομερό.

Ένα παράξενο έντομο έχει μπερδέψει το διαδίκτυο μετά την απαθανάτισή του, όπως είχε συμβεί και με ένα περίεργο πλάσμα που ήταν μέσα σε μια πισίνα.

Η Χουάνγκ κινηματογραφούσε το μυστηριώδες πλάσμα σε μερικούς βράχους της Ταϊβάν. Είπε ότι ήταν "συγκλονισμένη" από το ανατριχιαστικό ερπετοειδές και δεν είχε "δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν". Η Χουάνγκ επίσης δήλωσε: "Βρήκα αυτό στο έδαφος και μου κίνησε την περιέργεια."

παράξενο έντομο

"Ήταν τόσο παράξενο και οι άνθρωποι είπαν διαφορετικά πράγματα γι ‘αυτό. Αλλά ήθελα να μάθω τι πραγματικά ήταν." Έκανε έκκληση μέσω του διαδικτύου για βοήθεια, πολλοί άνθρωποι πρότειναν ότι το εύθραυστο πλάσμα φαινόταν σαν να είναι "σκουλήκια τριχών αλόγου" μπερδεμένα μαζί. Τα παρασιτικά πλάσματα περιπλέκονται ενώ χρησιμοποιούν έναν φορέα για να αναπαραχθούν.

κάμερες και έντομα

Αλλά άλλοι είχαν πιο φανταστικές ιδέες, με μερικούς να δηλώνουν ότι το πλάσμα ήταν ένα "μεταλλαγμένο είδος" ραβδωτού εντόμου – ή ακόμα και μια εξωγήινη μορφή ζωής.

Γυναίκα είδε το άλογό της να συμπεριφέρεται περίεργα. Άνοιξε την κάμερα και...

Ένα άλογο ξεκίνησε να συμπεριφέρεται περίεργα, καθώς έκανε τις δικές του κωλοτούμπες στο πάτωμα. Τότε η ιδιοκτήτριά του, πήρε την κάμερα και κατέγραψε ένα τρομερό βίντεο.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και εσείς, το άλογο ξεκίνησε να πέφτει στο χώμα και να κάνει αλλοπρόσαλλες κινήσεις. Φυσικά, το βίντεο έγινε viral, όπως και το περιστατικό με τη γυναίκα που είχε για συνοδηγό της άλογο!

Βέβαια, το άλογο φερόταν έτσι για έναν απίστευτο λόγο!

Όλα τα πλάσματα στον πλανήτη τρώνε, κοιμούνται, τα κάνουν και αερίζονται! Δεν είναι κάτι όμορφο και οι περισσότεροι ντρέπονται να το συζητήσουν αλλά είναι η αλήθεια! Το άλογο στο βίντεο, ο Archy, έχει αρκετά αέρια και οφείλονται στην διατροφή του που έχει πολλές ίνες.

Το σώμα σπάει τις ίνες για να τις χωνέψει και ένα παράγωγο αυτής της διαδικασίας είναι τα αέρια. Ο Archy ζει σε ένα ράντσο στην Καλιφόρνια και του αρέσει πολύ να αερίζεται όπως φαίνεται! Όπως πιθανώς να γνωρίζετε, το να έχεις πολλά αέρια στο σώμα, μπορεί να προκαλέσει πολύ δυσφορία και έτσι είναι λογικό που ο Archy χαίρεται τόσο που αφήνει τα αέρια να φύγουν!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share