Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Κέρδισε με το τυχερό του δελτίο 92.000 ευρώ... Δε θα πιστεύετε αυτό που ακολούθησε!

Απίστευτο περιστατικό!

12 Φεβρουαρίου 2020 15:50
Αδιανόητο: Κέρδισε με το τυχερό του δελτίο 92.000 ευρώ... Δε θα πιστεύετε αυτό που ακολούθησε!

Ένα αδιανόητο περιστατικό, όπως με τον άνδρα που αγόρασε ενυδρείο και «πάγωσε» με αυτό που είδε, έλαβε τόπο στις ΗΠΑ, αφού άνδρας που κέρδιζε με το τυχερό του δελτίο 92.000 ευρώ, δηλαδή 100 χιλιάδες δολάρια, έκανε κάτι απίστευτο.

Συγκεκριμένα, Ο άνδρας στη Νότια Καρολίνα, αγόρασε ένα Palmetto Cash 5 από ένα βενζινάδικο στο Νιούμπερι.

Ωστόσο, τσέκαρε τους αριθμούς, αλλά παρ' όλα αυτά πέταξε το τυχερό δελτίο του.

Όταν συνειδητοποίησε το απίστευτο λάθος του, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη. Συγκεκριμένα το Palmetto Cash 5 αντιστοιχούσε στην πραγματικότητα στους πέντε αριθμούς που κληρώθηκαν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και εκείνος το συνειδητοποίησε λίγο αργότερα πίνοντας τον καφέ του, συνεχίζοντας να κοιτάζει τα αποτελέσματα.

Ευτυχώς για εκείνον κατάφερε να βρει το τυχερό δελτίο ξανά και δήλωσε σχεδιάζει να δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και να αποταμιεύσει τα υπόλοιπα για τις σπουδές των εγγονιών του.

Γυναίκα είδε το άλογό της να συμπεριφέρεται περίεργα. Άνοιξε την κάμερα και...

Ένα άλογο ξεκίνησε να συμπεριφέρεται περίεργα, καθώς έκανε τις δικές του κωλοτούμπες στο πάτωμα. Τότε η ιδιοκτήτριά του, πήρε την κάμερα και κατέγραψε ένα τρομερό βίντεο.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και εσείς, το άλογο ξεκίνησε να πέφτει στο χώμα και να κάνει αλλοπρόσαλλες κινήσεις. Φυσικά, το βίντεο έγινε viral, όπως και το περιστατικό με τη γυναίκα που είχε για συνοδηγό της άλογο!

Βέβαια, το άλογο φερόταν έτσι για έναν απίστευτο λόγο!

Όλα τα πλάσματα στον πλανήτη τρώνε, κοιμούνται, τα κάνουν και αερίζονται! Δεν είναι κάτι όμορφο και οι περισσότεροι ντρέπονται να το συζητήσουν αλλά είναι η αλήθεια! Το άλογο στο βίντεο, ο Archy, έχει αρκετά αέρια και οφείλονται στην διατροφή του που έχει πολλές ίνες.

Το σώμα σπάει τις ίνες για να τις χωνέψει και ένα παράγωγο αυτής της διαδικασίας είναι τα αέρια. Ο Archy ζει σε ένα ράντσο στην Καλιφόρνια και του αρέσει πολύ να αερίζεται όπως φαίνεται! Όπως πιθανώς να γνωρίζετε, το να έχεις πολλά αέρια στο σώμα, μπορεί να προκαλέσει πολύ δυσφορία και έτσι είναι λογικό που ο Archy χαίρεται τόσο που αφήνει τα αέρια να φύγουν!

Δείτε το βίντεο:

Άλογο επιτίθεται σε αλιγάτορα και προκαλεί πανικό...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας τρομάξει!

Η στιγμή που ένα ήσυχο άλογο επιτίθεται σε αλιγάτορα κοντά στην πόλη Γκέινσβιλ της Φλόριντα καταγράφηκε σε κάμερα. Το σοκαριστικό στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ενώ λοιπόν πολλοί θεωρούν τα άλογα ήρεμα και φιλικά ζώα μπορούν εύκολα να εξαγριωθούν. Το βίντεο δείχνει ένα μικρό πλήθος ανθρώπων να παρακολουθούν άναυδοι τη μάχη των δύο ζώων, εκφράζοντας τις ανησυχίες τους τόσο για το άλογο όσο και για τον αλιγάτορα.

«Το δάγκωσε;» ρωτάει κάποιος. «Άστο ήσυχο» φωνάζει κάποιος άλλος.

Την επίθεση κατέγραψε ο Κρίσταλ Μπέρι ο οποίος βρισκόταν στο σημείο μαζί με τους φίλους τους και αρχικά παρατήρησαν ένα κοπάδι αλόγων που έβοσκε ειρηνικά.Στη συνέχεια είδαν ένα από τα άλογα να απομακρύνεται αστραπιαία από το κοπάδι και να επιτίθεται στο ερπετό

Στο βίντεο φαίνεται ο αλιγάτορας να δαγκώνει τουλάχιστον μία φορά το άλογο προτού κινηθεί αργά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share