Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά και ο παππούς βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε χρόνο... Η τελευταία όμως ραγίζει καρδιές!

Θα συγκινηθείτε!

12 Φεβρουαρίου 2020 07:14
Αυτή η γιαγιά και ο παππούς βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε χρόνο... Η τελευταία όμως ραγίζει καρδιές!

Αυτός ο παππούς και η γιαγιά αποφάσισαν να βγάζουν από μία φωτογραφία κάθε φορά που άλλαζαν οι εποχές για πολλά χρόνια. Η τελευταία όμως θα σας ανατριχιάσει και σίγουρα θα δακρύσετε!

Η φράση «μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις» είναι σωστή. Μπορούμε να μιλάμε για τα συναισθήματα μας, αλλά συχνά είναι πιο εύκολο να δείξουμε στον άλλο πώς αισθανόμαστε,και αυτή η τελευταία φωτογραφία ανατριχιάζει! Από όσο καταλαβαίνετε έγινε το αναμενόμενο, όπως και με αυτή την μητέρα με την κόρη της που έβγαζαν την ίδια selfie...

Εξιστορούν μια ιστορία αγάπης χωρίς λόγια. Περιγράφουν την ελπίδα, την χαρά, τον φόβο και την απώλεια. Είναι μια ιστορία που λέγεται με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο. Θα δείτε τι εννοούμε.

Και μετά…

Δεν χρειάζονται λόγια για να καταλάβουμε τι αισθάνεται ο άντρας στην τελευταία φωτογραφία. Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Πόσο αλήθεια!

Παππούς 105 χρονών φροντίζει την 100χρονη σύζυγό του την μέρα που κλείνουν 80 χρόνια μαζί...Το βίντεο συγκινεί!

Αυτός ο παππούς δείχνει την αγάπη του στην 100χρονη γιαγιά και σύντροφό του επί 80 χρόνια, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Το βίντεο συγκινεί και κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Ένα βίντεο το οποίο περικλείει 205 χρόνια ζωής, 80 χρόνια γάμου και μία αιωνιότητα στην αγάπη δύο ανθρώπων. Μόνο ο θάνατος μπορεί να τους χωρίσει, όπως και αυτόν τον παππού, που μέχρι τελευταία στιγμή κρατά τον όρκο του και δεν αποχωρίζεται την γυναίκα του.

Ο Άρθουρ είναι 105 ετών, η Μάρσια είναι 100 ετών και οι δυο τους είχαν πρόσφατα επέτειο γάμου, αποτελώντας ένα από τα παλαιότερα εν ζωή ζευγάρια των ΗΠΑ.

Η Μάρσια δεν μπορεί να πει τίποτα παραπάνω από ένα «γεια σου». Ο Άρθουρ, όμως, παραμένει τόσο ερωτευμένος μαζί της που η διάλεκτος των συναισθημάτων του δεν εκφράζεται με λέξεις και δεν αλλοιώνεται στον χρόνο.

Λογικά βέβαια θα είχαν πει κι αυτοί κάποτε την ατάκα «Τα είχαμε από παιδιά»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν. Η Μάρσια ήταν από τη Νέα Υόρκη και ο Άρθρου από το Χάμοντ της Ινδιάνας. Ο Άρθουρ εργάστηκε στην Επιτροπή Εργατικού Πολέμου στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Έχει πτυχίο οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Η Μάρσια ήταν διευθυντής κοινωνικής εργασίας για ηλικιωμένους στο Ρίβερντεϊλ της Νέας Υόρκης.

Πίσω από τα ρυτιδιασμένα πρόσωπα, πίσω από τα χρόνια, τη δυσκολία στην κίνηση και στην ομιλία, κρύβεται μόνο αγνή, αυθεντική, αιώνια αγάπη.

Μία σχέση, την οποία ακόμη κι αν νιώσουμε, δύσκολο να τη ζήσουμε τόσα πολλά χρόνια. Προς το παρόν την παρακολουθούμε, τη χειροκροτούμε και ανατριχιάζουμε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share