Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένας πατέρας ήθελε να κάνει δώρο στον 4χρονο γιο του αυτόν τον δεινόσαυρο...Έπαθε σοκ όμως με αυτό που συνέβη!

Δεν θα το πιστεύετε!

11 Φεβρουαρίου 2020 13:12
Ένας πατέρας ήθελε να κάνει δώρο στον 4χρονο γιο του αυτόν τον δεινόσαυρο...Έπαθε σοκ όμως με αυτό που συνέβη!

Αυτός ο πατέρας ήθελε να εκπληρώσει το όνειρο του γιου του και να του κάνει δώρο έναν δεινόσαυρο. Τότε του αγόρασε αυτό τον Καρνόταυρο, που είναι ο μεγαλύτερος που έχουμε δει ποτέ. Δεν περίμενε όμως την συνέχεια...Διαβάστε στο Athensmagazine.gr!

Καταλάθος παρήγγειλε έναν δεινόσαυρο που ήταν 6 μέτρα, και τον μετέφεραν στην αυλή του σπιτιού τους με γερανό. Ο πατέρας αυτός ξόδεψε σχεδόν 1000 ευρώ για αυτό τον δεινόσαυρο για τον 4χρονο γιο του, Τεό, και κατάλαβε το μέγεθός του, όταν τον έφεραν στην αυλή τους!

Αγόρασε αυτό το άγαλμα από ένα λούνα πάρκ στο Τζέρσει, που ξεπουλούσε τα παλιά παιχνίδια, αλλά δεν φανταζόταν ότι θα ήταν τόσο μεγάλο. Ίσως είναι το πιο περίεργο δώρο, πιο παράξενο και από αυτό το ξεχασμένο γαμήλιο δώρο που βρήκε ένα ζευγάρι!

Μιλώντας στο FEMAIL, ο Αντρέ εξήγησε: «Δεν ήταν τυχαίο. Το μόνο λάθος ήταν εγώ νόμιζα ότι ήταν 3 μέτρα, αλλά αντ 'αυτού είναι έξι!

«Όταν είδα το μέγεθος του, γέλασα απλά και πήγα και αγόρασα μια βαριά αλυσίδα για να φτιάξω ένα λουρί. Ο Τεό ήταν ενθουσιασμένος!

«Το πάρκο ψυχαγωγίας πωλούσε τα πάντα σε έναν ιστότοπο και δεν υπήρχαν λεπτομέρειες, κανείς που να ρωτάει, απλά μια φωτογραφία μικρογραφίας».

Πέρυσι, η μητέρα του παρατήρησε ότι το πάρκο Tamba στο Τζέρσεϊ πωλούσε τα αγάλματα των δεινοσαύρων και το έστειλε στον Αντρέ ως αστείο.

«Έριξα μια ματιά και δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν είδα ότι υπήρχε ένας Carnotaur», υπενθύμισε ο πατέρας. "Αμέσως επικοινωνήσαμε μαζί τους για να εξασφαλίσουμε την πληρωμή. Απλά έπρεπε να το βρω."

4χρονο αγόρι έπαιζε κρυφτό με την νταντά του. Λίγο μετά έγινε το απίστευτο και ο μικρός...

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 4χρονου αγοριού, που έπαιζε με την νταντά του κρυφτό και σκοτώθηκε. Είναι μια ιστορία που πραγματικά σοκάρει τους πάντες.

Πρόκειται για μια ιστορία που μπορεί να λυγίσει ακόμα και τον πιο σκληρό, όπως κι αυτή με την τελευταία επιθυμία ενός μικρού αγοριού με καρκίνο.

Ένα μικρό παιδί πρέπει πάντα να εποπτεύεται από έναν ενήλικα, επειδή ακόμα δεν έχει αναπτύξει το αίσθημα του κινδύνου και της αυτοπροστασίας. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει ποτέ να βρεθούν σε καταστάσεις, όπου μπορεί να κινδυνεύσει η ζωή του.

Αυτή είναι η ιστορία ενός νηπίου, που έχασε τη ζωή του, απλά επειδή έπαιζε με την νταντά του. H Λόρι ήταν η περήφανη μητέρα ενός 4χρονου αγοριού και η ζωή τους ήταν σαν παραμύθι. Αλλά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του γιου της, η μοίρα τους χτύπησε αλύπητα. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά ίσως έχετε κλάψει κι εσείς με τον τρόπο που ο πατέρας του διαχειρίστηκε την τραγωδία αυτή.

Το 1985, η Λόρι, μοντέλο από την Ιταλία, γνώρισε έναν Άγγλο. Έμαθε μετά από λίγο όταν ήταν ένας διάσημος μουσικός που είχε επισκεφτεί το Μιλάνο σε περιοδεία. Ερωτεύτηκαν και τα έφτιαξαν.

Λίγους μήνες αργότερα, η Λόρι έμαθε ότι ήταν έγκυος. Ήταν ενθουσιασμένη, γιατί πάντα ήθελε ένα παιδί και πίστευε ότι και ο φίλος της ήθελε το ίδιο. Του είπε τα νέα γεμάτη χαρά, αλλά εκείνος δεν αντέδρασε όπως περίμενε. Δεν ήταν έτοιμος για παιδί, κι έτσι χώρισαν.

Η Λόρι κατάλαβε ότι είχε προβλήματα και ότι έπρεπε να τα λύσει πρώτα. Έτσι, τον άφησε και συνέχισε την ζωή της. Λίγο πριν την γέννηση του παιδιού, ο πατέρας αποδέχτηκε την κατάσταση. Τα ξαναβρήκαν και έζησαν μαζί την γέννηση του γιου τους, Κόνορ, τον Αύγουστο του 1986. Ωστόσο, μετά από αρκετό καιρό ο πατέρας παρατήρησε ότι δεν ένιωθε το συνηθισμένο δέσιμο με το παιδί του.

Δεν είχε ιδέα πώς να συμπεριφερθεί γύρω του. Όποτε ήταν το μωρό στην κούνια, ο πατέρας άρχιζε να πίνει. Μη θέλοντας να υποβάλει το παιδί του στο πρόβλημα του με τον αλκοολισμό, μπήκε από μόνος του σε κλινική αποτοξίνωσης.

Απομακρύνθηκαν με την Λόρι, αλλά διατήρησαν επαφή. Ο Κόνορ μεγάλωνε με την μητέρα του στην Ιταλία και ο πατέρας του τον επισκεπτόταν όποτε είχε χρόνο. Ήταν ένα χαρούμενο αγόρι που αγαπούσε την μουσική του πατέρα του και τραγουδούσε μαζί του.

Στις 19 Μαρτίου 1991 ο πατέρας του αποφάσισε να του αλλάξει την ζωή. Ήταν για όλους μια ξεχωριστή μέρα, αφού ήταν η πρώτη φορά που πατέρας και γιος έκαναν κάτι μόνοι τους. Πήγαν σε τσίρκο στην Νέα Υόρκη και πέρασαν πολύ ωραία.

Από εκείνη τη μέρα, ο πατέρας ήθελε να είναι περισσότερο μέσα στην ζωή του γιου του και να συμβάλλει στην φροντίδα του. Σχεδίαζαν να πάνε στο ζωολογικό κήπο την επόμενη μέρα. Ο Κόνορ ήταν τόσο εκστασιασμένος που δεν κοιμήθηκε καλά. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος που περνούσε χρόνο με τον πατέρα του.Στο διαμέρισμα βρισκόταν κάποιος που καθάριζε τα παράθυρα – οι εξωτερικοί τοίχοι του κτιρίου ήταν φτιαγμένοι αποκλειστικά από παράθυρα τα οποία είναι πάντα κλειστά και ασφαλισμένα αλλά εκείνη την μοιραία μέρα, ο καθαριστής είχε ανοίξει ένα από τα παράθυρα του ορόφου.

Και τότε συνέβη κάτι αδιανόητο. Στην προσπάθεια του να κρυφτεί από την νταντά του, ο Κόνορ έτρεξε προς το ανοιχτό παράθυρο. Νόμιζε ότι ήταν κλειστό και ότι θα κρυβόταν πίσω από την χαμηλή ξύλινη προεξοχή στο πάτωμα.

Ωστόσο, συνέβη κάτι τραγικό. Πήδηξε από 49 ορόφους και έπεσε πάνω στην ταράτσα ενός κτιρίου. Η Λόρι ήρθε τρέχοντας, όταν άκουσε την κραυγή της νταντάς και κατέρρευσε, όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί. Ο πατέρας του Κόνορ έφτασε 5 λεπτά αργότερα. Το αγοράκι σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο πατέρας του αντιμετώπισε τον αβάσταχτο πόνο του με τον τρόπο που γνωρίζουμε και αγαπάμε εδώ και χρόνια.

Η ιστορία αυτή μας δείχνει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή. Γι’αυτό και πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή τους αγαπημένους μας. Μοιραστείτε αυτή την ιστορία πίσω από το τραγούδι “Tears in Heaven”.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share