Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

24χρονος δύτης βγάζει selfie στη θάλασσα. Όμως όταν βλέπει τι είναι από πίσω του παθαίνει σοκ!

Μείναμε άφωνοι!

10 Φεβρουαρίου 2020 11:40
24χρονος δύτης βγάζει selfie στη θάλασσα. Όμως όταν βλέπει τι είναι από πίσω του παθαίνει σοκ!

Ο άνδρας της φωτογραφίας μπήκε στη θάλασσα και έβγαλε μια selfie. Όταν, όμως, είδε μέσω της εικόνας τι ήταν από πίσω του έμεινε άναυδος!

Μετά τον άνδρα που κατέγραψε την εφιαλτική βουτιά του, γνωρίσαμε έναν άνδρα, ο οποίος έπαθε κάτι απίστευτο την ώρα που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα.

Ο λόγος για τον 24χρονο Γουίλ, ο οποίος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Αυτό που έζησε όμως στα νησιά Τόνγκα, στον νότιο Ειρηνικό, θα του μείνει αξέχαστο για όλη του τη ζωή. Ενώ έκανε κατάδυση, συνάντησε ένα ολόκληρο κοπάδι από μεγάπτερες φάλαινες! Ενώ έκανε ένα σύντομο διάλειμμα στην επιφάνεια του νερού, έβγαλε αυτή τη μοναδική selfie.

Παρά το τεράστιο μέγεθός τους, αυτοί οι γίγαντες των ωκεανών, που φτάνουν τα 15 μέτρα και τους 30 τόνους βάρος, είναι ιδιαίτερα φιλικά, ευγενικά και περίεργα ζώα. Ο Γουίλ κατέληξε να αλληλεπιδρά με τις φάλαινες για αρκετή ώρα, μεταξύ των οποίων ήταν μια μητέρα και το μικρό της. Μονάχα το πτερύγιο των φαλαινών είχαν διπλάσιο μέγεθος από τον ίδιο!

"Δεν φανταζόμουν ποτέ πόσο περίεργα όντα ήταν οι φάλαινες," έγραψε ενθουσιασμένος ο Γουίλ στη σελίδα του στο Instagram. "Το κοπάδι με τις φάλαινες κολύμπησε μαζί μας, έπαιξε, βούτηξε, τραγούδησε, χόρεψε και χοροπηδούσε στα κύματα για 30 λεπτά. Με κοιτούσαν κατευθείαν στα μάτια πριν με ακουμπήσει με την ουρά και με σηκώσει έξω από το νερό." Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και αυτή η άμεση επαφή με αυτά τα υπέροχα ζώα θα του μείνουν αξέχαστες!

Άνδρας ανέβηκε στον 62ο όροφο για να βγάλει μία selfie. Δυστυχώς όμως...

Ένας 26χρονος άντρας από την Κίνα βρήκε τραγικό θάνατο αφού έπεσε από ένα κτίριο 62 ορόφων, προσπαθώντας να βγάλει μια selfie.

Μετά τον άνδρα που τον κατασπάραξε μια αρκούδα λόγω selfie, γνωρίσαμε τον Wu Yongning. Ο Wu Yongning θεωρούσε τον εαυτό του τον πρώτο rooftopper της Κίνας και συχνά έκανε παρόμοια νούμερα σε διάφορα κτίρια για τους θαυμαστές του.

Στην ιστοσελίδα του, είχε ανεβάσει πάνω 300 βίντεο και είχε πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους. Μέσα από τα βίντεο του έβγαλε γύρω στα $8300 για όσα έκανε.

Προηγουμένως, ο Wu έπαιζε σαν ηθοποιός σε Κινέζικες ταινίες πριν αποφασίσει να δώσει στο video blogging μια ευκαιρία. Μέσα σε μόλις 10 μήνες, είχε ένα πιστό κοινό στο διαδίκτυο και κατάλαβε πως μπορούσε να βγάλει πολλά περισσότερα χρήματα από πριν.

Οι θαυμαστές του λάτρευαν τα τρομακτικά του βίντεο, οπότε και εκείνος ταξίδευε στην χώρα και σκαρφάλωνε στα πιο ψηλά κτίρια κάνοντας ακροβατικά για να μπορεί να προσφέρει περισσότερα στην οικογένειά και τον εαυτό του.

Τον Ιούλιο, είχε κάνει έλξεις σε ένα μονοπάτι με 1,000 μέτρα υψόμετρο στην Zhangjiajie. Έγινε ένα από τα πιο γνωστά κατορθώματά του και ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο την μέρα που πέθανε.

Στις 8 Νοεμβρίου, ο Wu ανέβηκε στο 62όροφο Huayuan International Centre στην Changsha. Μόνο οι πρώτοι 44 όροφοι είναι προσβάσιμοι από το γενικό κοινό, οπότε πρέπει να σκαρφάλωσε σχεδόν 20 ορόφους για να φτάσει στην κορυφή.

Είχε βάλει μία κάμερα στην άλλη μεριά της ταράτσας για να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του να κάνει έλξεις όταν συνέβη το αδιανόητο. Γλίστρησε και βρήκε τραγικό θάνατο. Το σώμα του βρέθηκε από έναν καθαριστή παραθύρων σε μία ταράτσα πιο χαμηλά.

Δυστυχώς, πέθανε εκείνη την μέρα αλλά πέρασε μία εβδομάδα μέχρι η οικογένειά του να επιβεβαιώσει τον θάνατό του. Οι ακόλουθοι του στο διαδίκτυο είχαν ανησυχήσει γιατί είχε πάνω από ένα μήνα να ανεβάσει κάποιο βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share