Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

74χρονη γιαγιά φόρεσε ακουστικά για να ακούει την τηλεόραση. Ο λόγος θα σας εξοργίσει!

Το ακούσαμε κι αυτό!

8 Φεβρουαρίου 2020 11:24
74χρονη γιαγιά φόρεσε ακουστικά για να ακούει την τηλεόραση. Ο λόγος θα σας εξοργίσει!

Μια 74χρονη γιαγιά αναγκάστηκε να φοράει ακουστικά προκειμένου να ακούει την τηλεόρασή της, ύστερα από απειλές των γειτόνων της πως θα της κάνουν έξωση, επειδή είχε πολύ δυνατά την τηλεόρασή της.

Μετά την 60χρονη γιαγιά που ένιωθε άσχημα το κεφάλι της, γνωρίσαμε μια γιαγιά, η οποία ένιωθε άσχημα επειδή την απειλούσαν οι γείτονές της.

Η ηλικιωμένη Άνι Χάνκοκ, από το Μπέρμινχαμ της Αγγλίας, της οποίας τα ακουστικά βαρηκοΐας είχαν χαλάσει, έμεινε άναυδη όταν οι γείτονές της την απείλησαν με έξωση αν δεν χαμηλώσει την τηλεόρασή της. Η οικογένειά της δήλωσε πως πλέον η κυρία Χάνκοκ αναγκάζεται να φοράει ακουστικά όταν κάθεται στο σαλόνι της, γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της!

Τέλος, η οικογένειά της κατήγγειλε πως οι γείτονες της ηλικιωμένης έψαξαν το σπίτι για ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ όταν ανακάλυψαν πως για τον υπερβολικό θόρυβο ευθυνόταν η τηλεόραση, είπαν στην 74χρονη πως θα βάλουν ελεγκτές έντασης ήχου στο σπίτι της, και πως αν συνέχιζε να παρακολουθεί τηλεόραση με την ένταση ψηλά θα την έδιωχναν από το σπίτι.

Παππούς αγγίζει το χέρι της 85χρονης γιαγιάς στο νοσοκομείο για τελευταία φορά! " Μπορεί να μην την ξαναδώ σε αυτή την ζωή..."

Ραγίζει καρδιές ο συνταξιούχος παππούς που αγγίζει το χέρι της γυναίκας του, ενώ εκείνη αργοπεθαίνει στο δωμάτιο νοσοκομείου. Δείτε το βίντεο που έχει συγκινήσει στο Athensmagazine.gr!

Ο κύριος Ζάνγκ και η γιαγιά Γουέν, 85 και 87 χρονών αντίστοιχα, νοσηλεύονται τον τελευταίο μήνα στην πόλη Τσενγκού, την πρωτεύουσα της Επαρχίας Σιτσουάν, στην Κίνα. Και ενώ στην Κίνα οι θανάτοι ολοένα και αυξάνονται ενώ ο κορωναιός μαστίζει, έρχεται αυτή η συγκινητική ιστορία στην δημοσιότητα!

Σύμφωνα με το νοσοκομείο του Xindu, όπου βρίσκεται το ζευγάρι, ο κ. Ζάνγκ πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρκίνο του πνεύμονα και αθηροσκλήρωση. Μεταφέρθηκε στις 16 Ιανουαρίου, ενώ η γυναίκα του πάσχει από Αλζχάιμερ, και έχασε τις αισθήσεις της, λόγω αναπνευστικού προβλήματος και συνδέθηκε σε μηχανικό αναπνευστήρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Καθώς η κατάστασή της επιδεινώθηκε τον Ιανουάριο, ο κ.Ζάνγκ, ο οποίος λαμβάνει θεραπεία σε άλλο τμήμα, έμαθε για την υγεία της συζύγου του και ζήτησε να δει την τελευταία φορά, σύμφωνα με το νοσοκομείο.

Στις 30 Ιανουαρίου, ανέφερε στα παιδιά του: "Ίσως να μην μπορώ να τη δω ξανά σε αυτή τη ζωή. Θελω να την δω.'

Με την έγκριση του γιατρού, ο ηλικιωμένος σύζυγος τοποθετήθηκε σε ένα κρεβάτι δίπλα στη σύζυγό του, με φωτογραφίες που λήφθηκαν την ημέρα που έδειχνε το τελικό αποχαιρετιστήριο.

Το ζεύγος συναντήθηκε στις 3:50 μ.μ. τοπική ώρα και οι νοσηλευτές ανέφεραν ότι η κυρία Γουέν κρατούσε το χέρι του συζύγου της αφού ήταν σε μεγάλο βαθμό ασυνείδητη, αναπναίοντας με τη βοήθεια της μηχανής αναπνοής.

Το βίντεο που αγγίζει, τον βλέπουμε να καλεί το όνομα της συζύγου του, ενώ η κα Γουέν κοιτάζει τον σύζυγό της, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας των σωλήνων κάτω από το λαιμό της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επέστρεψε στην αίθουσα του νοσοκομείου αργότερα την ίδια ημέρα, αλλά η οικογένειά του έχει μέχρι στιγμής επιλέξει να μην αποκαλύψει ότι η σύζυγός του πέθανε στις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου.

Το βίντεο έχει 14 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 24 ώρες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share