Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκυλάκι γεννήθηκε με ένα μάτι στο κέντρο του κεφαλιού του!

Απίστευτο!

7 Φεβρουαρίου 2020 11:20
Σκυλάκι γεννήθηκε με ένα μάτι στο κέντρο του κεφαλιού του!

Ένα νεογέννητο σκυλάκι που είναι ένας πραγματικός Κύκλωπας γεννήθηκε με ένα μάτι στη μέση του κεφαλιού του, λόγω μιας σπάνιας μετάλλαξης, μια ιστορία που θυμίζει αρκετά εκείνη με το τυφλό σκυλάκι!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Αλλά συνέβη αυτές τις μέρες στην Κεντρική Ταϊλάνδη. Η οικογένειά του μάλιστα του έδωσε το παρατσούκλι Kevin, του καρτούν από τη γνωστή σειρά The Minions. Το κουταβάκι πάσχει από μια σπάνια γενετική πάθηση που λέγεται κυκλωπία.

O Kevin, ο οποίος έχει ένα μάτι στο κέντρο του κεφαλιού και στόμα με μεγάλα χίλια, είναι καλά στην υγεία του και τον φροντίζει η οικογένεια που τον έχει, ο 45χρονος Somjai Phummaman και η 49χρονη σύζυγός του Amphan. Ο σκυλάκος και ακόμα ένα κουταβάκι γεννήθηκαν από γέννα της Aspin, του κατοικίδιου του σπιτιού, κάτι που σημαίνει ότι η μαμά δεν ήταν στειρωμένη και τη ζευγάρωσαν.

Η οικογένεια λάτρεψε από την πρώτη στιγμή το σκυλάκι αυτό και εύχεται, κάτι που μάλλον είναι δύσκολο, να ζήσει.

Δείτε φωτογραφίες καθώς και το βίντεο της ιστορίας μας στο Athensmagazine.gr:

Παππούς κάνει μπάνιο τον σκύλο. Αυτό που συμβαίνει όμως παράλληλα θα σας κάνει να δακρύσετε από τα γέλια!

Ο παππούς της φωτογραφίας, ο οποίος είναι κομμωτής ζώων, ξεκίνησε να κάνει μπάνιο έναν σκύλο. Ωστόσο, μαζί με το μπάνιο ξεκίνησε και τον χορό.

Μετά τον σκύλο που κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί, έπεσε στα χέρια μας ένα viral βίντεο, όπου φαίνεται ένας ηλικιωμένος άνδρας να χορεύει μαζί με ένα σκυλάκι.

Ο λόγος για τον Luis Antonio Caballero, ο οποίος έχει petshop, στο Μπουένος Άιρες. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο άνδρας δεν αρκείται να πλένει και να κόβει τα μαλλιά των σκύλων που έρχονται στο κατάστημά του. Ο Αργεντινός λατρεύει να χορεύει με τους τετράποδους φίλους και η απόδειξη είναι παρακάτω.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, πρόσφατα έπλενε ένα σκύλο και άκουγε μουσική. Αδύνατον να κρατηθεί και να μην χορέψει, ενώ η γυναίκα του έφτιαχνε λίγο τσάι. Όταν επέστρεψε πήρε το τηλέφωνό της και κατέγραψε την αξιολάτρευτη στιγμή. Είναι δύσκολο να μην χαμογελάσετε όταν δείτε το ζευγάρι να χορεύει μαζί.

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 1,5 εκατομμύρια, ενώ και οι δύο "κλέβουν" την παράσταση! Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share