Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η κοπέλα έστειλε μια selfie στους φίλους της μετά από ξενύχτι...Αυτό που εντόπισαν δίπλα της, τους πάγωσε!

Θα ανατριχιάσετε!

6 Φεβρουαρίου 2020 12:55
Αυτή η κοπέλα έστειλε μια selfie στους φίλους της μετά από ξενύχτι...Αυτό που εντόπισαν δίπλα της, τους πάγωσε!

Μια γυναίκα έστειλε μια selfie φωτογραφία στην συνομιλία της ομάδας φίλων της - χωρίς να ξέρει ότι υπήρχε κάτι που κρυβόταν καλά...Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr!

Η έφηβη Ολίβιαν Νουν, από το Nunthorpe στο Middlesbrough της Βρετανίας, πήγε για ξενύχτι έξω με τους φίλους της ένα βράδυ και όπως ήταν αναμενόμενο ξύπνησε με χανγκόβερ το επόμενο πρωί. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με μια 13χρονη η οποία έστειλε selfie στην μαμά της, και αυτή εντόπισε κάτι σοκαριστικό από πίσω της!

Αισθάνθηκε χάλια και αποφάσισε να στείλει selfie στην παρέα της - αλλά δεν άργησε πολύ μέχρι ένας από τους φίλους της να παρατηρήσει μια αράχνη που βρισκόταν ακριβώς μέσα στην κουκούλα της.

Οι φίλοι της ήταν σοκαρισμένοι όταν είδαν τα οκτώ πόδια, αλλά κατά κάποιο τρόπο, η Ολίβια δεν κατάφερε να παρατηρήσει τον απροσδιόριστο επισκέπτη. Οι φίλοι της σοκαρίστηκαν από το photobomb της αράχνης και ανέβασαν την φωτογραφία στο Twitter!

Η φωτογραφία έχει πάρει πάνω από 47.7K likes και 3.7K retweets, αφήνοντας δεκάδες χρήστες σε απόλυτο σοκ στην ανατριχιαστική εμφάνιση της.

Ένα τρίτο άτομο έγραψε: «Η ψυχή μου θα είχε αφήσει το σώμα μου»

«Δεν μπορεί να πάρει την κουκούλα κάτω, δεν μπορεί να κινηθεί, δεν μπορεί να μιλήσει, τίποτα».

Ένας άλλος σχολίασε: «Θα είχα πάθει πραγματικά καρδιακή ανακοπή», ενώ ένας τελευταίος αστειευόταν!

28χρονη ήθελε να στείλει μία προκλητική selfie στο αγόρι της - Μόλις είδε όμως ποιος κρυβόταν στο σαλόνι, της σηκώθηκε η τρίχα!

Αυτή η 28χρονη κοπέλα ήθελε να στείλει μία προκλητική Selfie στο αγόρι της - Μόλις είδε όμως ποιος κρυβόταν στο σαλόνι, της σηκώθηκε η τρίχα!

Ήταν ένα εντελώς φυσιολογικό και ίσως λίγο μοναχικό βράδυ. Αυτή η φοιτήτρια από την Γερμανία αποφάσισε να στείλει στον φίλο της μία αρκετά αποκαλυπτική selfie. Αυτή η ιστορία θα σας θυμίσει και την εμπειρία μιας 13χρονης που έβγαλε μια ιδιαίτερη selfie!

Αυτό που συνέβη όμως είναι ανατριχιαστικό!

Η 28χρονη Meelah Adams από την Κολωνία της Γερμανίας έφτιαξε μια πολύ τρομακτική ταινία μικρού μήκους, με ελάχιστα χρήματα! Το έκανε στα πλαίσια της διατριβής της πάνω στα social media και με μεγάλη επιτυχία: 9 εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν ήδη δει!

Δείτε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας για να τους τρομάξετε!

Αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ζουμ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι!

Αν το παρατηρήσετε καλύτερα αρχικά φαίνεται σαν η φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας, αλλά μόλις κάνει ζουμ η κάμερα; Θα μείνετε άφωνοι! Οι φωτογραφίες μπορούν να μας ταξιδέψουν, να μας κάνουν να φανταστούμε η να θυμηθούμε γεγονότα και συναισθήματα!

Παρακάτω θα δείτε κάποιες φωτογραφίες που είναι μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας και θα σας εντυπωσιάσουν!

1 Cocoa Puffs’


O πίνακας «Cocoa Puffs» του Lee Price είναι μια ελαιογραφία που αποτυπώνει μια γυναίκα να απολαμβάνει δημητριακά με γάλα στη μπανιέρα της. Ο υπερρεαλιστικός πίνακας του καλλιτέχνη από τη Νέα Υόρκη εξερευνεί τη σχέση των γυναικών με το φαγητό και την εικόνα του σώματος με τις παρορμήσεις.

2. ‘Untitled’

Αυτή η ελαιογραφία του Yigal Ozeri αποτυπώνει τον ενθουσιασμό του καλλιτέχνη με πορτραίτα γυναικών μπροστά από όμορφα τοπία. Τα έργα του Ozeri έχουν παρουσιαστεί σε ολόκληρο τον κόσμο και υπάρχουν πολύ λεπτές γραμμές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.

3. ’87 Bay Street’

Αυτή η ελαιογραφία του καλλιτέχνη Mike Bayne αποτυπώνει ένα γαλήνιο τοπίο μιας γειτονιάς. Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά ανάμεσα στον πίνακα και μια φωτογραφία.

4. ‘Drawn Face VI’

Ο Γερμανός καλλιτέχνης Dirk Dzimirsky δημιούργησε αυτό το απίστευτα ρεαλιστικό πορτραίτο χρησιμοποιώντας γραφίτη σε χαρτί. Ο καλλιτέχνης είναι γνωστός για τους υπερρεαλιστικούς του πίνακες που συχνά αναπαριστούν ανθρώπους σε τραγική μορφή.

5. ‘Gridlock’

Αυτός ο εκπληκτικός πίνακας του καλλιτέχνη Peter Maier χρησιμοποιεί αντανακλάσεις και σκιές για να παιχνιδίσει με το βλέμμα. Κοιτάξτε προσεκτικά στο βάθος για να δείτε τις λεπτές πινελιές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share