Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

60χρονη γιαγιά ένιωθε άσχημα με το κεφάλι της. Μια μέρα όμως ξύπνησε και έκανε κάτι απίστευτο!

Θα πάθετε πλάκα!

6 Φεβρουαρίου 2020 08:37
60χρονη γιαγιά ένιωθε άσχημα με το κεφάλι της. Μια μέρα όμως ξύπνησε και έκανε κάτι απίστευτο!

Μετά την ιστορία με την ανάπηρη γιαγιά, διαβάσαμε για μια 60χρονη γιαγιά, η οποία ένιωθε άσχημα με το κεφάλι της και κάθε βράδυ έκλαιγε. Όμως, ένα πρωινό, πήρε την καλύτερη απόφαση της ζωής της.

Ο λόγος για την 60χρονη Ανν ΜακΝτόναλντ, η οποία απέδειξε πως δεν χρειάζεται να έχεις μαλλιά για να δείχνεις ωραία. Η γιαγιά από το Εδιμβούργο πάσχει από αλωπεκία και τα τελευταία τρία χρόνια έχει χάσει τα μαλλιά της.

H απώλεια των μαλλιών, πείραξε πολύ την Ανν, η οποία είχε πει "αισθανόμουν όλο και περισσότερη κατάθλιψη, επειδή δεν είχα καθόλου μαλλιά" και συμπλήρωσε: "Ένιωθα τόσο άσχημη με το καραφλό κεφάλι, που κάποιες φορές ξάπλωνα στο κρεβάτι και έκλαιγα."

Η Ανν πειραματίστηκε με καπέλα και περούκες, αλλά "δεν ήταν καλά" όπως είπε. Βρέθηκε μπροστά στην τέλεια λύση, όταν είδε στο ίντερνετ μία φωτογραφία από μία γυναίκα με τατουάζ σε όλο της το κεφάλι.

"Συνειδητοποίησα πως αυτό ήθελα" δηλώνει ενθουσιασμένη η ΜακΝτόναλντ, που σημειώνει πως η ιδέα για κάποιου είδους τατουάζ τριβέλιζε το μυαλό της αρκετό καιρό πριν. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια ώριμη γυναίκα να κάνει μια τέτοια κίνηση, καθώς μια 79χρονη γιαγιά έκανε τατουάζ για έναν τρομερό λόγο.

Τρία καταστήματα τατουάζ απέρριψαν την Ανν, αλλά τελικά βρήκε τον καλλιτέχνη που θα το έκανε. Το τατουάζ της Ανν ολοκληρώθηκε σε 12 ώρες.

Έκαναν δώρο στη γιαγιά, μία πλαστική κούκλα! Η αντίδρασή της, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η ιστορία αυτής της γιαγιάς θα σας κάνει να δακρύσετε, αφού έκαναν δώρο στη γιαγιά, μία πλαστική κούκλα και η αντίδρασή της είναι συγκινητική!

Αν είχατε μια γιαγιά με άνοια, ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο για εκείνη; Μια γυναίκα δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά της που υποφέρει από άνοια, να χαίρεται με το δώρο της, μια παιδική κούκλα.

Η Maxine Daniel, έγραψε στην περιγραφή του βίντεο, “Το χριστουγεννιάτικό μου δώρο στην αγαπημένη μου γιαγιά Lilly (η οποία δυστυχώς έχει άνοια) ήταν μια κούκλα. Η αντίδρασή της είναι μόνο χαρά και με κάνει να νιώθω συγκινημένη.”

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε τη κούκλα ως χριστουγεννιάτικο δώρο και αμέσως την παίρνει αγκαλιά. Δε σταματά να χαμογελά και δείχνει έκπληκτη, καθώς η κούκλα βγάζει ήχους μωρού. Η γιαγιά την προσέχει σαν ένα αληθινό μωρό, τυλίγοντάς την σε μια κουβερτούλα για να την κρατήσει ζεστή.

Σε μια συνέντευξη στο FEMAIL, η Maxine δήλωσε: “Η γιαγιά μου, πριν την άνοια, ήταν το πιο γλυκό άτομο που φρόντιζε τους πάντες. Λάτρευε τα παιδιά. Η άνοιά της σταδιακά χειροτέρεψε στο σημείο που έχει ξεχάσει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας και η συμπεριφορά της έγινε περισσότερο παιδική, έτσι σκέφτηκα ότι μια κούκλα θα την κρατούσε απασχολημένη.”

Επίσης, παραδέχεται ότι δε περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα. Η εγγονή της γυναίκας λέει ότι η γιαγιά της έχει τώρα ένα αίσθημα σκοπού, καθώς κάθεται και τραγουδάει στη κούκλα.

Τι υπέροχο δώρο! Συμφωνείτε; Δείτε τη γλυκιά γιαγιά να απολαμβάνει το νέο της δώρο στο βίντεο που ακολουθεί, και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share