Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

30χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική συνεύρεση με..."Ξεκίνησε σαν ενέργεια και μετατράπηκε σε κάτι σωματικό!"

Δεν θα το πιστεύετε!

5 Φεβρουαρίου 2020 18:25
30χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι είχε ερωτική συνεύρεση με...

Μια γυναίκα από το Μπρίστολ δήλωσε πως δεν θέλει να ξαναέρθει σε επαφή με άντρες, μιας και είχε συνευρεθεί ερωτικά με κάτι πολύ ανώτερο για αυτήν.

Η Αμέθιστ Ρίαλμ ισχυρίζεται πως το έχει κάνει με 15 διαφορετικά φαντάσματα τα τελευταία 12 χρόνια και τονίζει πως είναι καλύτερα από τους άντρες στην κρεβατοκάμαρα. Και ενώ άλλοι φοβούνται τα φαντάσματα και καλούν την αστυνομία, αυτή η γυναίκα το απολαμβάνει και έχει συμφιλιωθεί μαζί τους!

Η 30χρονη είχε βρεθεί στην εκπομπή This Morning και μίλησε για τις εμπειρίες της.

Η Ρίαλμ, που είναι «σύμβουλος πνευματικής καθοδήγησης», δηλώνει πως όλα άρχισαν όταν εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι, όπου και διαπίστωσε την ύπαρξη μιας οντότητας.

«Ξεκίνησε σαν ενέργεια και στη συνέχεια μετατράπηκε σε κάτι σωματικό. Ενιωσα πίεση στους μηρούς μου και μια αναπνοή στον λαιμό μου. Πάντα ένιωθα ασφαλής. Το έχω κάνει με φάντασμα», ανέφερε, όπως μεταδίδει ο Independent.

Η Ρίαλμ λέει πως είχε σχέση με φάντασμα για τρία χρόνια, όταν και την έπιασε σε «δράση» ο σύντροφός της. Από τότε βρέθηκε και με άλλα φαντάσματα.

Η ερευνήτρια φαντασμάτων Αλεξάντρα Χόλζερ σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ρίαλμ εμφανίζεται σκεπτική.

«Οι άνθρωποι που αναφέρουν πως έχουν επαφή με φαντάσματα αισθάνονται πίεση, ωστόσο, τα φαντάσματα δεν έχουν ζεστασιά. Οταν βρίσκονται σε ένα δωμάτιο, δημιουργούν ένα κρύο περιβάλλον», ισχυρίζεται.

Έκαναν δώρο στη γιαγιά, μία πλαστική κούκλα! Η αντίδρασή της, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η ιστορία αυτής της γιαγιάς θα σας κάνει να δακρύσετε, αφού έκαναν δώρο στη γιαγιά, μία πλαστική κούκλα και η αντίδρασή της είναι συγκινητική!

Αν είχατε μια γιαγιά με άνοια, ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο για εκείνη; Μια γυναίκα δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά της που υποφέρει από άνοια, να χαίρεται με το δώρο της, μια παιδική κούκλα.

Η Maxine Daniel, έγραψε στην περιγραφή του βίντεο, “Το χριστουγεννιάτικό μου δώρο στην αγαπημένη μου γιαγιά Lilly (η οποία δυστυχώς έχει άνοια) ήταν μια κούκλα. Η αντίδρασή της είναι μόνο χαρά και με κάνει να νιώθω συγκινημένη.”

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε τη κούκλα ως χριστουγεννιάτικο δώρο και αμέσως την παίρνει αγκαλιά. Δε σταματά να χαμογελά και δείχνει έκπληκτη, καθώς η κούκλα βγάζει ήχους μωρού. Η γιαγιά την προσέχει σαν ένα αληθινό μωρό, τυλίγοντάς την σε μια κουβερτούλα για να την κρατήσει ζεστή.

Σε μια συνέντευξη στο FEMAIL, η Maxine δήλωσε: “Η γιαγιά μου, πριν την άνοια, ήταν το πιο γλυκό άτομο που φρόντιζε τους πάντες. Λάτρευε τα παιδιά. Η άνοιά της σταδιακά χειροτέρεψε στο σημείο που έχει ξεχάσει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας και η συμπεριφορά της έγινε περισσότερο παιδική, έτσι σκέφτηκα ότι μια κούκλα θα την κρατούσε απασχολημένη.”

Επίσης, παραδέχεται ότι δε περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα. Η εγγονή της γυναίκας λέει ότι η γιαγιά της έχει τώρα ένα αίσθημα σκοπού, καθώς κάθεται και τραγουδάει στη κούκλα.

Τι υπέροχο δώρο! Συμφωνείτε; Δείτε τη γλυκιά γιαγιά να απολαμβάνει το νέο της δώρο στο βίντεο που ακολουθεί, και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share