Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκαναν δώρο στη γιαγιά, μία πλαστική κούκλα! Η αντίδρασή της, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Απλά συγκινητικό!

5 Φεβρουαρίου 2020 10:41
Έκαναν δώρο στη γιαγιά, μία πλαστική κούκλα! Η αντίδρασή της, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Η ιστορία αυτής της γιαγιάς θα σας κάνει να δακρύσετε, αφού έκαναν δώρο στη γιαγιά, μία πλαστική κούκλα και η αντίδρασή της είναι συγκινητική!

Αν είχατε μια γιαγιά με άνοια, ποιο θα ήταν το τέλειο δώρο για εκείνη; Μια γυναίκα δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά της που υποφέρει από άνοια, να χαίρεται με το δώρο της, μια παιδική κούκλα.

Η Maxine Daniel, έγραψε στην περιγραφή του βίντεο, “Το χριστουγεννιάτικό μου δώρο στην αγαπημένη μου γιαγιά Lilly (η οποία δυστυχώς έχει άνοια) ήταν μια κούκλα. Η αντίδρασή της είναι μόνο χαρά και με κάνει να νιώθω συγκινημένη.”

Η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε τη κούκλα ως χριστουγεννιάτικο δώρο και αμέσως την παίρνει αγκαλιά. Δε σταματά να χαμογελά και δείχνει έκπληκτη, καθώς η κούκλα βγάζει ήχους μωρού. Η γιαγιά την προσέχει σαν ένα αληθινό μωρό, τυλίγοντάς την σε μια κουβερτούλα για να την κρατήσει ζεστή.

Σε μια συνέντευξη στο FEMAIL, η Maxine δήλωσε: “Η γιαγιά μου, πριν την άνοια, ήταν το πιο γλυκό άτομο που φρόντιζε τους πάντες. Λάτρευε τα παιδιά. Η άνοιά της σταδιακά χειροτέρεψε στο σημείο που έχει ξεχάσει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας και η συμπεριφορά της έγινε περισσότερο παιδική, έτσι σκέφτηκα ότι μια κούκλα θα την κρατούσε απασχολημένη.”

Επίσης, παραδέχεται ότι δε περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα. Η εγγονή της γυναίκας λέει ότι η γιαγιά της έχει τώρα ένα αίσθημα σκοπού, καθώς κάθεται και τραγουδάει στη κούκλα.

Τι υπέροχο δώρο! Συμφωνείτε; Δείτε τη γλυκιά γιαγιά να απολαμβάνει το νέο της δώρο στο βίντεο που ακολουθεί, και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook!

Η φωτογραφία αυτής της γιαγιάς μαζί με την 19χρονη εγγονή της έχει ρίξει το ίντερνετ - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε…

Η φωτογραφία αυτής της γιαγιάς μαζί με την 19χρονη εγγονή της έχει ρίξει το ίντερνετ - Δείτε την ολόκληρη και θα καταλάβετε…

Αυτή είναι η 19χρονη Jenn Miller από την Πενσυλβάνια και η γιαγιά της, Susan. Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους, γιατί μοιάζουν πολύ, όπως λέει η Jenn. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό καθώς μόλις λίγες ημέρες πριν μια 74χρονη μας σόκαρε με την άκρως αποκαλυπτική της εμφάνιση με ένα μικροσκοπικό μπικίνι!

«Προσπαθούμε να περνάμε τον περισσότερο χρόνο μαζί, γιατί είμαστε πολύ κοντά», είπε η Jenn.

Η Jenn και η Susan σχεδιάζουν να πάνε σε έναν γάμο τον Σεπτέμβρη, έτσι η Jenn αγόρασε από την ιστοσελίδα Boohoo ένα φόρεμα.

Στην γιαγιά της άρεσε πολύ το φόρεμα. Της άρεσε μάλιστα τόσο πολύ που ρώτησε την Jenn αν μπορούσε να το δοκιμάσει. Το φόρεσε και της πήγαινε πολύ. Έτσι, ρώτησε την εγγονή της αν την πείραζε να αγοράσει το ίδιο φόρεμα για τον γάμο.

Η Susan είπε ότι το φόρεμα είναι απλά υπέροχο. «Μου αρέσει το κέντημα στα μανίκια», είπε. Δεν ήταν σίγουρη αν η εγγονή της θα ήθελε να φοράνε ίδια ρούχα στον γάμο. Εξήγησε ότι στις μέρες της ήταν ταμπού να φοράει κανείς το ίδιο φόρεμα με κάποιον άλλο σε μια εκδήλωση.

«Δεν ήθελα να το φορέσω, αν ήταν να ντραπεί», είπε. Ωστόσο, η Jenn δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το βρήκε απίθανο. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έκανε δημοσίευση στο Twitter.

Η Susan έχει ήδη παραγγείλει το φόρεμα στο μέγεθος της και είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα είναι ίδια με την εγγονή της στον γάμο.
«Πιστεύω ότι είναι ωραίο. Όταν μεγάλωνα, δεν ήταν κάτι που συνέβαινε», είπε. Η Jenn είπε ότι ανυπομονεί να βγάλει φωτογραφίες με την γιαγιά της.

«Πιστεύω ότι είναι αρκετά αστείο. Ανυπομονώ να δω πώς θα αντιδράσει η υπόλοιπη οικογένεια.»

Καλά να περάσετε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share