Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος όταν ξαφνικά αποφάσισε να... Αυτή τη στιγμή η εικόνα του σοκάρει τους πάντες!

Απίστευτο!

5 Φεβρουαρίου 2020 10:17
Ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος όταν ξαφνικά αποφάσισε να... Αυτή τη στιγμή η εικόνα του σοκάρει τους πάντες!

Αυτός ο 44χρονος άνδρας από τη Βραζιλία μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος... Ξαφνικά πήρε την απόφαση να αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση την οποία θα χαρακτήριζε κανείς και ως μεταμόρφωση. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τόσο μεγάλη αλλαγή σε κάποιον, μην ξεχνάμε την 22χρονη που έχασε 93 κιλά μέσα σε έναν χρόνο.

Ο Μισέλ έκανε τατουάζ σε όλο του το κορμί και τη γλώσσα την οποία έβαψε μαύρη. Έκανε τατουάζ μέσα στο ασπράδι του ματιού του ενώ εμφύτευσε δυο κέρατα στο μέτωπο του. Επιπλέον τρόχισε όλα του τα δόντια για να μοιάζουν με κυνόδοντες.

Την αρχή και την πρώτη ιδέα του την έδωσε ο ίδιος του ο πατέρας ο οποίος έχει ένα στούντιο και κάνει τατουάζ σε πελάτες.

Η εικόνα του πλέον πραγματικά σοκάρει!

human tattoo

tattoo

Αυτή η 23χρονη κάλυψε σχεδόν όλο της το σώμα με τατουάζ! Ο λόγος; Θα σας συγκινήσει!

Λένε πως ένα τατουάζ κάτι σημαντικό πρέπει να συμβολίζει για να στιγματίσεις το σώμα σου με αυτό. Όπως αυτός ο άντρας που αποφάσισε να δείξει τη μεταμέλεια του απέναντι στην απατημένη του σύζυγο με ένα ιδιαίτερο τατουάζ.

Η 23χρονη Ναντίν Άντερσον αποφάσισε να καλύψει το 90% του σώματός της με τατουάζ σαν φόρο τιμής για τον μπαμπά της.

Σε δήλωση της είπε πως ο μπαμπάς της είχε δύο "μανίκια" τα οποία θαύμαζε πάνω του καθώς μεγάλωνε κι αυτός ήταν ο λόγος που πάντα ήθελε να κάνει τατουάζ. Συνεχώς έκανε εκτενείς έρευνες σε διάφορα σάιτ για να δει νέα σχέδια και τεχνικές για να αποφασίσει πως θέλει εκείνη να βλέπει τον εαυτό της όταν θα ενηλικιωνόταν.

Το πρώτο της τατουάζ (ένα δέντρο) το έκανε μόλις ήταν νόμιμο να στιγματίσει το σώμα της κι αυτό ήταν η αρχή για τον "εθισμό" της στο μελάνι καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα βρέθηκε και πάλι στο κατάστημα για να κάνει ένα καινούριο.

Ναντίν

Όσο μεγάλωνε συνέχισε να θαυμάζει τον μπαμπά της που ήταν σχεδόν καλυμμένος με τατουάζ σε διάφορα σχέδια, κοιτώντας λοιπόν εκείνον ήταν σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει, θέλοντας να του μοιάσει. Ο πατέρας της όμορφης νεαρής από τη Σκωτία υποστήριξε αυτή της την απόφαση και μάλιστα την συνόδευσε όταν πήγε να κάνει το πρώτο της τατουάζ.

Μετά από αυτό, η Ναντίν μέσα σε μια 5ετία άρχισε να έχει μια ιδιαίτερη εξέλιξη στην εμφάνισή της.

tattoo

Εκτός από το ακραίο τατουάζ της (blackout) πλήρης κάλυψης η νεαρή έχει πάνω της και αρκετά piercing όπως επίσης μπήκε και στην ανατριχιαστική διαδικασία να κόψει τη γλώσσα της, κάτι για το οποίο ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία για την πραγματοποίηση του μιας και στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό απαγορεύεται.

blackout

Η Άντερσον αδυνατεί να μετρήσει ακριβώς πόσα τατουάζ έχει πάνω της ισχυρίζεται όμως πως έχει ξοδέψει περίπου 19,400$ για να καλύψει το 90% του σώματός της με μελάνι και έπεται και συνέχεια...

Το συμπέρασμα είναι πως αυτό το κορίτσι επίσημα μπορεί να λέγεται "daddy's girl" μιας και όχι απλά ακολούθησε το ιδιαίτερο παράδειγμά του θέλοντας να του μοιάσει αλλά το έφτασε ως τα άκρα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share